Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za kim tęsknisz najbardziej?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Zauważyłem ostatnio, że strasznie rzadko osoby pickują Yoricka, a przecież to taka fajna postać. Najbardziej jednak tęsknię za starą samowystarczalną Soraką, która dobrze sprawowała się na midzie jak i na bocie. Wisienką na torcie jest AP Yi, którego brakuje mi na midzie.   :unsure:

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stara Katarina - wymagała jednak więcej mógzu, gdy trzeba było pamiętać o W, aby nie zginąć od razu po wskoczeniu z E. Stara mapa, jesienno/zimowe SR. A tak ogólnie to za czasami, gdy adc nie musiał się obawiać, że zginie, bo jakiś assassin zabije go i ucieknie. Może jeszcze za erą snowballu, gdy gry mogły się jeszcze skończyć przed ff 20. I przede wszystkim za darmowe RP, które było rekompensatą za 40 minutowe czekanie w kolejce :P

Opublikowano

Starej fiory, teraz praktycznie nikt nią nie gra :D

Stary ty chyba nie grasz w lola xD Przeciez ona co 2 gierka ban. A wracajac do tematu to starej nidalki na midzie

Opublikowano

Kha Zix którym się orało mida

AP Gragas też nim się ładnie orało. Ten ult który potrafił zabić adc/apc na raz <3

I DFG ;d

Opublikowano

Starej fiory, teraz praktycznie nikt nią nie gra biggrin.png

Nie wiem w jakiej dywizji siedzisz, bo teraz praktycznie każdy chce grać Fiorą. Jest mega mocna. Bardzo często ją widzę.

Za starym Kogiem i Skarnerem.

Opublikowano

Za czasami bez koreańskich katarin latających po mapie, syndr z q+e niczym snajper i gosu prawie w każdej grze. 

Opublikowano

Nie wiem w jakiej dywizji siedzisz, bo teraz praktycznie każdy chce grać Fiorą. Jest mega mocna. Bardzo często ją widzę.

Za starym Kogiem i Skarnerem.

Dziwne.. do platyny widuje ją może co 20 grę 

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Stary rengar to byla  moc w 20 minucie mogles bic inhibitor xD,Stara riven z shieldem na 3.0 sec xDD noi za sezonem 3 gdzie bylo malo troli bo teraz jest od zayebania xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Stary Mundo 3x Siła Natury i 3x Warmog i lecimy :D albo Kha'Zix :/

@Edit
Może nie za championem ale tęsknie jeszcze za starym trybunałem (działało to na zasadzie Overwatcha z cs:go) to było mega <3

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Katarina, gdzie można było wbić się w 5 osób i w ogóle się tym nie przejmując, dodatkowo zabijając całą piątkę :D. Co do AP Yi - nuda. Akali też kiedyś była dużo mocniejsza. 

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...