Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za kim tęsknisz najbardziej?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary Pantheon co mógł skakać globalnie i od razu lądował a nie teraz czeka 5 minut na to aż wyląduje xDD   Najstarszy Gangplank co był bekowy bo na "E" miał dodatkowo coś takiego, że mógł zabić raz na jakiś czas swojego miniona by przeszkodzić przeciwnikowi farmienie się xD

Opublikowano

heyo mam taki fajny pomysl na temacik zebysmy pisali championy ktorych najbardziej nam brakuje gdyz dostaly reworki/nerfy (lub to i to)

mi najbardziej brakuje starej tristanki pod AP na midzie :P

AP TRIST NA MIDZIE JEST DALEJ KURWOM

nie polecam grac na te szmate

brakuje mi teemo pod hybryde ap/as i jego starego obrazka bo ten nowy to gówno

jednoczesne użycie W i E khazixa, najwiekszy bul rzyci mi sprawilo usuniecie tego comba

mundo ktory daje rade w jungli i nie zdycha na 1 campie

stary zasieg ulti nocturna tj na pol mapy 

olaf z s2

latarnia do jungli 

jayce kiedy wyszedł 

up no kurwaa rzeczywiscie talon tyle zmian przeszedł ze ojezu matko bosko łapmy sie wszyscy za głowy!!

a5z91yB.png

Budowniczy
Opublikowano

Ja tęsknie za starym splashem ezreala oraz vayne za starym interfejsem nie tym w juz na summoners rift tylko tym gdzie sie postacie kupowalo profile przegladalo a jesli chodzi o nerfy to stary kha oraz fizz byli bardzo przyjemnymi do gry ale patrzac na to z innej strony te postacie byly za mocne takze moze to i dobrze ze dostaly nerfy.

Opublikowano

zapomnial zem dopisac ze bardzo bardzo bardzo brakuje mi mapy świątecznej i minionów mikołajków 

jak w tym roku tego nie zrobią to zniszcze ten p********y serwis leagueoflegends.com

a5z91yB.png

Opublikowano

Soraaaaka ;-; Stara była świetna na supporcie, bo mogła grać ofensywnie dzięki free armorowi i manie dla adc. Na topie też kosiła pod AP tanka.

Opublikowano

Starej fiory, teraz praktycznie nikt nią nie gra :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...