Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze zużyciem procesora na xenobocie

filipek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam problem z xenobotem otóż gdy mam otwarte 3 tibie ktore biegaja na xenobocie masakrycznie rosnie mi zużycie procesora oraz z sekundy na sekunde wzrasta zuzycie pamieci ram, gram obecnie na laptopie ale jakies 2 lata temu kiedy używałem stacjonarnego komputera tez mialem ten problem, wtedy musialem i musze nadal resetowac tibie ci 2h poniewaz tibia mi sie zamknie/debugnie. Prosze wszystkich o porade poniewaz strasznie mi to uprzykrza zycie.

Opublikowano

tak wyglada ten toster i dziwie sie ze taka gra moze wykozystywac tyle procesora, tzn predzej bot bo tibi moge odpalic ile tylko chce, ten ss pokazuje zużycie przy odpalonych 3 mc z xenobotem 

Gerpin licze na Ciebie :)

post-1424492-0-82330100-1440880938_thumb.png

Opublikowano

Ustaw w każdej otwartej Tibii limit fps na 10, zużycie powinno być zerowe. Options>graphics>advanced i ten pasek na dole w lewo na maxa.

Opublikowano

wlasnier nie, widze ze wolniej biegaja boty.. ale zrobilem na 30 fps mam zużycie 50% a biegają w miare płynnie, tak czt inaczej dzieki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...