Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Ereteria

Verlis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem nad wprowadzeniem tego, ale jak sprawdzałem był z tym błąd.

1 kliknięcie = 5 punktów

Z tego co zauważyłem to skrypt pobiera cenę za jedno dodanie statystyk, a dodaje 5 punktów.

@Edit:

Można by to zrobić, ale nie jest to potrzebne.

Trening palca nie zaszkodzi :D

Opublikowano

Aktualnie jest 30 graczy, co chwile dochodzą, mimo że nie ma mocnej reklamy.
Za jakiś czas, chcemy zaprezentować serwer również na zagranicznych forum wraz z reklamą na fb. =)

@Edit

Zapraszamy również na forum, są tam ankiety i zazwyczaj wybory, co ma sie pojawić na serwerze czy odpowiada wam taki układ/event! ;-)

Opublikowano

Grzybki bardzo szybko dropią z misji, ja za każdą misje wydropiłem ponad 80% grzybków.

Za zadania (osiągnięcia dostaje się grzybki) nie mówiąc jeszcze o "codziennym prezencie" gdzie można dostać ilość grzybków. Co do respu grzybów, mi się wydaje że nie ma, bo nigdzie w prezentacji nie ma tego napisane czy też powiedziane od Administratora.

Ta grzybki dobrze dropia jak sie misji nie pomija,a jak sie pomija to wychodzisz jeszcze na minusie,a nie mam zamiaru czekac na serwerze prywatnym az sie skonczy misja <_<  Później jeszcze na lochy zbraknie i na awke.A i zabiera 2 grzyby za 1 kufel piwa  :O

Opublikowano

Kiedy będzie dostępny chat? :)

Fajny privek.

Jest na forum.

Verlis napisał, że jeżeli gracze będą chcieli chat w grze, to zrobi. Jak na chwile obecną z 40 graczy zgłosiło się tylko pare.

Opublikowano

Siema , wbijac na sserwer ! bo nie ma z kim pogadac ;D

Jak na pierwszy dzień serwera to bardzo dobrze sie zaprezentował. Ponad 30 online, a razem 50-60 kont.

Liczmy, że jak reklama się pojawi to wejdzie więcej ludzi. Możecie również zapraszać własnych znajomych i rywalizować.

Tak dodam że o grzybki nie jest trudno, a jeżeli ktoś ma problemy z tym, że serwer jest pod itemshopa - polecam sprawdzić itemshopa i ceny ile kosztują grzybki.

Opublikowano

Serwer taki jak wszystkie nudny nic nowego. Wbiłem było 4 graczy aktywnych w topcie administrator wbiłem top1 i odeszłem poprostu nie widzę sensu dalszej gry.

Najlepszymi privami są

Norbisf

GoSF

On-Game

i oczywiście gold który wystartuje 4 września.

Nudny? Nic nowego? A co ty chcesz mieć nowe na serwerach sf? To Administratorzy i moderatorzy nie maja prawa grać na serwerze z graczami? Ile osób tak postępuje, bo też chcą samodzielnie wyłapać bugi czy mieć większy kontakt z graczami. Jeżeli Ci nie odpowiada, to nie nasz problem i nie będziemy nikogo trzymać na siłe. Ja dzisiaj się już biore za reklame na zagranicznych forum i tłumacze cała prezentacje zraz z nowościami.

Za reklame serwerów oczywiście dostajesz reporta (reklama), nie znasz regulaminu.

@topic

Ah, posune jeszcze jedna kwestie. Teraz zaczynasz serwer wyzywać i oczerniać Administratorów z tego powodu, że nie dostałeś moderatora jak składałeś podanie. Ledwo co wszedłeś na forum i zacząłeś pisać bezsensowne tematy i offtopic w każdym możliwym dziale aby mieć większe szanse.. Tak sie nie postępuje kolego. :)

Opublikowano

1. Czy ja piszę że nie podoba mi się to że administracja gra ? Nic takiego nie pisałem

2. Faktycznie napisałem podanie na forum nie dostałem się. Wbiłem na serwer pograłem i powiem że nudy serwer do dupy popatrz na Norbisf.pl Gosf.pl i zobacz na swój różnica ogromna.

3. Mało graczy 4 graczy z tego 3 moderatorów ...

4. Nic osobistego czysta opinia.

Pozdrawiam ! Administracje udanego serwera.

A co mnie obchodzą czyjeś serwery na chwile obecna na których nie grałem oprócz Norberta?

Grałem na serwerze Norberta i go polecam ( jako osobe prywatna i administratora), jednak jego urozmaicenia są tylko w osiągnięciach i innych dodatkowych opcjach, a takto gra główna toczy się tak samo, jak i tutaj i na innych serwerach. Zapomniałem dodać, że serwer Norberta stoi już bardzo długo ale najwidoczniej dla Ciebie na starcie serwera musi być 5000 osób jak i na forum.

Dostajesz 2 reporta za reklame serwera (nazwa w innym temacie).

Co do punktów - 1. Napisałeś, że Administracja była 1 w topce - twoim tokiem myslenia to nawiązuje do tego, że Administracja nie ma prawa grać na serwerze jakim zrobił.

3. Mało graczy? Jak na pierwszy dzień 50 osób z czego 40 aktywnych jest mało bez jakiejkolwiek reklamy oprócz mpc?

Przesadzasz i sam nie wiesz co piszesz, twierdzisz co innego, piszesz co innego i gdzie tutaj sens? (Nie ma sensu robić offtopic w temacie i wszczynać awanture, miłego) :).

Opublikowano

@NUNU!

Zacznijmy od tego, że każdy serwer jest podobny do każdego.

To od Administracji zależy jakie będą urozmaicenia.

Stwierdzasz, że mój serwer jest najlepszy ponieważ już długo istnieje, zdążyłem zrobić to i owo.

Poczekaj aż Ertereria się rozwinie.

Czy od razu po starcie ktoś napisał, ze mój serwer jest najlepszy?

Daj im trochę czasu.

@topic

Przyciski w IS mi się nie podobają.

Mała rada, zmieńcie je.

Fajna opcja z własnymi grafikami u grzybiarza ;).

baner.png

Opublikowano

@M@rtyna

Jak to?

Na testach wszystko działało...

Sprawdziłem, faktycznie.

NIe mam pojęcia czemu.

Postaram się to jak najszybciej naprawić.

Z racji rozpoczęcia roku szkolnego może to zająć kilka dni.

Przepraszam za problemy.

@Edit

@NUNU!

Wiesz w czemu jesteś zniechęcony do większości serwerów?

Bo nie są easy...

A wiesz czemu nie są?

Bo takie serwery nie mają sensu i dlatego prawie nikt ich nie robi.

Tak jak napisał @Norbertsons wszystkie serwery są do siebe podobne.

Trochę nie rozumiem czemu uważasz, że Ereteria jest gorsza od jego serwera...

Mamy prawie takie same rzeczy tylko u niego jest wszystko w Itemshopie, a u nas w oddzielnych plikach...

Dwie rzeczy, które różnią nasz serwer od jego:

- adres www

- ilość graczy (weź pod uwagę ile stoi jego serwer, a ile nasz)

Oczywiście szanuje Twoje zdanie.

@Edit2

@M@rtyna

Wojny działają, ale nie działa poprawnie wyświetlanie kosztu ataku.

Czyli koszt jest np. 5000, a wyświetla 450 i dlatego nie możecie atakować.

Możliwe, że jest to spowodowane przez modyfikacje przeze mnie wprowadzone.

Postaram się to naprawić.

Opublikowano

@Verlis

To priw więc jedno piwo powinno kosztować jednego grzybka.

Reset jednego piwa np. 2 grzybki.

Wiem co mówię.

@NUNU!

Dlaczego sądzisz, że Ereteria jest gorsza od N*rb*sf.pl?

Jesteśmy równi, możliwe, że nie długo Erteria będzie lepsza (cokolwiek to Twoim zdaniem oznacza).

baner.png

Opublikowano

Serwer nawet spoko, myślałem że będzie więcej nowości. Ilość grzybów na start także przesadnie mała. Mnie wyzywali kiedy było 500 grzybów na start, a co dopiero 50.

@Norbertsons

Przyszedłeś tutaj tylko udawać programistę i krypto reklamować swój serwer.

@NUNU!

Jak chcesz easy to ja aktualnie tworzę taki serwer, aby pokazać że łatwy typ serwera może zatrzymać graczy na dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...