Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wesele - osoba towarzysząca

Argfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Zostałem zaproszony na wesele, które odbędzie się jakoś za rok. Propo tego tematu słyszałem, że ludzie zabierają ze sobą osoby towarzyszące. I teraz moje pytanie brzmi, czy w wieku 18 lat zabieranie ze sobą partnerki na tą uroczystość jest wymagane? Czy jak pójdę sam to będzie to normalne?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

­Możesz iść sam, przecież to nie jest jakiś wyrok, że koniecznie musisz mieć kogoś. Jeśli kogoś masz to bierzesz, jak nie to trudno - idziesz wtedy sam. Ale zawsze lepiej mieć kogoś, bo to zawsze potańczyć można wspólnie, etc. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dostałeś zaproszenie? Pisze Ci samemu, czy z osobą towarzyszącą? Poza tym możesz się zapytać młodych, lol. K***a, jaką trzeba być życiową ciotą, aby o takie rzeczy się pytać na forum o grac i cheatach, w dodatku w wieku o 18 lat. Bez obrazy :)

Opublikowano

Jak masz na zaproszeniu tak, to trzeba. Zaproś jakąś koleżankę, większość w tym wieku chce sie "najebac", więc żadna nie pogardzi darmowym żarciem i alkoholem

Opublikowano

Jak dostałeś z osobą towarzyszącą to możesz wziąć jakąś koleżankę, w końcu wszystko jest opłacone więc będzie mogła się nażreć i napić za free. A jak nie chcesz albo nie masz nikogo to idź sam, wyjebane xD.

Opublikowano

Jezu, niektórzy to chyba naprawdę mają dysmózgowie... Możesz iść sam, nikt cię z sali nie wykopie albo jak wyżej pisał, weź se jakąś koleżankę napije się i naje za frajer.

Opublikowano

Dostałeś zaproszenie? Pisze Ci samemu, czy z osobą towarzyszącą? Poza tym możesz się zapytać młodych, lol. K***a, jaką trzeba być życiową ciotą, aby o takie rzeczy się pytać na forum o grac i cheatach, w dodatku w wieku o 18 lat. Bez obrazy :)

Jezu, niektórzy to chyba naprawdę mają dysmózgowie... Możesz iść sam, nikt cię z sali nie wykopie albo jak wyżej pisał, weź se jakąś koleżankę napije się i naje za frajer.

Co was ugryzło? Nie można normalnie odpowiedzieć?

Co do reszty to dzięki za odpowiedzi.

Po prostu nie chcę się wyróżniać będąc jako jedyna osoba bez pary, ale skoro piszecie, że to nic złego to pódję sam.

Opublikowano

Większość par na weselach to Janusz-Grażyna 20 lat po ślubie, pójdziesz sam, napierdolisz się a różne ciotki które widzisz pierwszy raz w życiu z pewnością nie dadzą ci się zanudzić. Nie wiem ile tam osób będzie, ale zapewne nie będziesz jedynym gościem bez osoby towarzyszącej. A jak ci bardzo zależy to zagadaj do przyjaciółki/koleżanki, chyba że się cykasz. 

Opublikowano

Co was ugryzło? Nie można normalnie odpowiedzieć?

Co do reszty to dzięki za odpowiedzi.

Po prostu nie chcę się wyróżniać będąc jako jedyna osoba bez pary, ale skoro piszecie, że to nic złego to pódję sam.

Serio k***a? masz 18 lat i wolisz siedzieć jak taka ciota gdy inni dylają itp ?

Nawet nie będziesz miał z kim pogadać, bo każdy będzie zajęty sobą, chyba ze liczysz na ciekawą rozmowę z 90letnią babcia co jedyne tripy na weselu to zrobi tylko do kibla  :mellow:

No domyślam się, że jak 84% tego forum masz problem z dziewczynami, ale mówie poważnie każda pierwsza lepsza się zgodzi bo #wódka i #żarcie za darmo ;)

Opublikowano

Do 25 roku życia na wesela zawsze chodziłem sam. Nie miałem dziewczyny, a głupio mi było pytać jakąś koleżankę. Nie musiałem się martwić, że jakaś dziewczyna będzie się głupio czuć, gdy ja będę latał pijany :)

Najfajniejsze w tym było to, że z każdego wesela wychodziłem z koleżanką kogoś innego. 

Najgorsze, że ostatnio byłem u kumpla i dla jaj puściliśmy jego wesele i tam złapali mnie z jakąś "koleżanką". Moja żona to widziała, a zawsze mówiłem jej, że byłem grzecznym chłopcem i nie interesowały mnie dziewczyny, tylko ona była taka wyjątkowa....

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Napisał w dziale pogaduszki a nie metin2 - hacki więc ściśnij się gościu i patrz co piszesz, bo krew mnie zalewa gdy widzę takie wypociny.

@ top

Możesz iść sam, ale fakt, zawsze lepiej iść z kimś, napisz do jakiejś bliskiej koleżanki, czy pójdzie z Tobą na to wesele, tak też się robi :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

­

Jak masz na zaproszeniu tak, to trzeba.

Boże święty, kto wam takich bzdur w życiu nagadał?

Nic nie trzeba! Można, jak sie ma kogoś to można z nim iść, a jak nie to idzie się samemu, co już wcześniej napisałam.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie musisz z nikim iść.

Jak chcesz to nawet zamiast dziewczyny może iść facet, najebiecie się razem.

Ale koleżankę chyba se jakoś dasz radę znaleźć.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Jeżeli idziesz tam się schlać i najeść to po co Ci partnerka, która będzie Ci tylko marudziła, że z nią nie tańczysz? 

Jeżeli jednak chcesz się pobawić to fajnie jest zabrać ze sobą taką osobę, z którą będziesz się dobrze bawić. znaczy ja z takiego założenia wychodzę:P

Poza tym jak facet idzie sam na wesele to jest to normalne;>

Wszystko już zależy od Ciebie. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Zgadzam się z tym co napisała @kavoweciastko :)

Nic nie musisz. Możesz iść sam, z kimś a nawet w ogóle nie iść. ­Samemu trochę głupio iść na wesele, ale to tylko moje zdanie. O wiele lepiej byłoby iść z jakąś dziewczyną (nie musi to być koniecznie Twoja dziewczyna) Jak chcesz iść i się nachlać to najlepiej samemu. Jak już szedłbyś z kimś np. swoją dziewczyną to oczywiście możesz pić (z umiarem) i fajnie byłoby jakbyś umiał tańczyć.

Opublikowano

No to w takim razie idź sam i się tym nie przejmuj. Jak ostatnio byłam na weselu, to nie każdy miał osobę towarzyszącą i jest to jak najbardziej normalne.

Opublikowano

Idz z kolega bedziesz orginalny . Ogolnie takie uroczystosci to nic specjalnego , takze luzuj posladki. Sam czy z osoba towarzyszaca jeden uj . Baw sie dobrze.

Opublikowano

Za rok to jeszcze nie jedną laskę znajdziesz do tańca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...