Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack DeathNote.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety chwilke temu admin dal latke aby sie nie bugowaly postacie. W temacie z serwerem jest link do latki. Musisz wyedytowac jeszcze raz tego roota

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

mi nie dziala  ciagle jest napisane że jestem polaczony i nic wiecej .. a jak usune pliki root to musze patchowac i dopiero dziala 

Venum

Opublikowano

Dało by rade zrobić WH albo DMG Hacka pod to? Nie wiem czy nie działają te twoje bo przerwa techniczna jest i nie mogę wejść przetesować

Opublikowano

@ExíleMi też normalnie działa. btw Warrior hack od Ciebie nie działa, dopisałem do indexu ale nie działa. Trzeba to dopisać po konkretnej linijce czy można na samym końcu po ostatniej * ? Być może źle dopisałem i nie działało.

Opublikowano

@Exile są nowe rooty więc mh jest do zaaktualizowania (jeśli będziesz potrzebował to podeśle)

edit; a jednak są nie potrzebne. dalej można się zalogować ale na starych rootach nie ma opcji wczytywania passów

Opublikowano

A dalbys rade zrobic Ninjahacka zeby tu dzialalo??

Dziala ninja hack, wystarczy wypakowac plik  .eix lub .epk  unpackerem i wkleic folder Ymir work na dysk D

@ExíleMi też normalnie działa. btw Warrior hack od Ciebie nie działa, dopisałem do indexu ale nie działa. Trzeba to dopisać po konkretnej linijce czy można na samym końcu po ostatniej * ? Być może źle dopisałem i nie działało.

Wypakuj pliki warriorhacka unpackerem, wrzuc na Dysk D:/ folder Ymir work , tak jak na ^ napisalem

Opublikowano

Dziala ninja hack, wystarczy wypakowac plik  .eix lub .epk  unpackerem i wkleic folder Ymir work na dysk D

nie wiem czy wiesz ale nie kazdy ma dysk " D "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...