Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ BINKA Odstęp między nickiem a rangą

#SQN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie żeby coś bo nie chce cie obrażać ani nic,ale dzieci z downem zrobią to same to po co taki s**t na mpc wrzucać xD

Ty nie zrobisz tylko zapierdalasz na tym src cyca, także powodzenia na diamond, jak Ci go rozpierdole.

PS: Dzięki, przyda się :P

Opublikowano

A ty co cwaniaczku? Taki kozak jestes?!?!?! Pokaz sam co umiesz a nie hejtujesz, zalosny typek z ciebie wiesz? -,-''

topic.

Japierdole, dostaje raka z każdym nowym tematem w tym dziale.

Współczuję lecz jak już masz raka to  możesz upnąć vesterisa gg w profilu czekam :D

Opublikowano

Aż tak cie ta spacja boli? To weź tam napisz to tych swoich ziomeczków niech usuną ten temat i z głowy, mi tam nie zależy. Najbardziej w*****a mnie to, że jeśli chcesz się byle czym podzielić, nie ważne czy to j****a spacja czy cały system i tak znajdzie się ktoś, kto zacznie p******** że to forum spada na psy.  xD

Ty no ja wiem, że to nie są k***a sklepy offline ale co z tego? skoro zakładają tematy w stylu "Jak zmienić kolor Lv. przed nickiem" to czym mój temat jest gorszy?

Jednym c**jem robione, k***a na tym forum powinny byc zasady. Jak temat c**j cie obchodzi to sie nie wypowiadaj, było by prościej  xD

­

Człowieku, czy ty się z własnym członkiem na głowy pozamieniałeś? Rozumiem, że jesteś JP i masz w dupie czyjeś zdanie, ale trzeba czasami się zastanowić co na to inni. Nikomu, ale to nikomu się to nie przyda, ale ty chcesz zbić głupie procenty, które powinny być za taki temat dodane, a nie odjęte.

Opublikowano

Ale mi koło c***a lata cos stawiacie, wstawiaj nawet jak poprawić literówkę w quescie ale pokazujecie tylko swój zajebiscie niski poziom co utwierdza mnie w przekonaniu ze powinni wyjebac ten dział z mpc bo potem tylko robią takie zera serwer na ktory poleca ludzie na czym tracą osoby ogarnięte z dobrymi serwerami. Kiedys myślałem ze source podniesie poziom serwerow i "administratorów" a wy zamiast sie rozwijać to sie cofacie.

Choć Cię nie lubię to dobrze mówisz.. Zaraz pewnie poleci na mnie hejt od Ciebie <ok>

Opublikowano

Choć Cię nie lubię to dobrze mówisz.. Zaraz pewnie poleci na mnie hejt od Ciebie <ok>

Szanuj Mikołaja, to dobry chłopak.
Opublikowano

Macie ból dupy o jakiś poradnik. Piszecie, że to już 2015 rok i ogólnie dziecko w downem by to ustawiło... no właśnie, a nadal stawiam, że z 90% tego forum nawet tego nie potrafi, bo to więcej niż CTRL+C i CTRL+V.  :D

Opublikowano

Chodzi o zaniżanie poziomu prywatnych serwerów przez co powstają potem takie asfenowe ścierwa na miesiąc czy inne syfy. Ja jako administrator serwera, który dobrze prosperuje ostatecznie tracę na tych wszystkich gówniakach na miesiąc bo niech nawet zgarną 300 graczy, po upadku niech nawet 5 z nich powie "p******e nie gram na serwerach prywatnych bo padają po miesiącu". Może kiedyś zrozumiecie o co mi chodzi, hehe.

Opublikowano

Chodzi o zaniżanie poziomu prywatnych serwerów przez co powstają potem takie asfenowe ścierwa na miesiąc czy inne syfy. Ja jako administrator serwera, który dobrze prosperuje ostatecznie tracę na tych wszystkich gówniakach na miesiąc bo niech nawet zgarną 300 graczy, po upadku niech nawet 5 z nich powie "p******e nie gram na serwerach prywatnych bo padają po miesiącu". Może kiedyś zrozumiecie o co mi chodzi, hehe.

Endy ale powiedz mi, jak taki mały poradnik żeby zbić te głupie 5% może wpłynąć na rozpad serwerów. Nie odpowiadam przecież za wszystkich, chciałem zbić tylko te marne procenty a nie miałem w sumie co wstawić.

Jak was wszystkich to tak boli no to lajtowo, nie będę wstawiał już takiego badziewia i koniec tematu bo zamiast zbić te 5% nabili mi 15 za niepotrzebne spiny  -.-

­

Opublikowano

To bardzo proste, siadają takie gówniaki i jarają się tym co zrobili (patrz: poprawnie dodali "nowość"), przez co ktoś ich promuje/wydają hajs w błoto i serwery na tym cierpią.

@Edit

z resztą sama nazwa tematu brzmi kretyńsko: [sic!]C++ BINKA ODSTĘP między nickiem a rangą... :O

Opublikowano

To bardzo proste, siadają takie gówniaki i jarają się tym co zrobili (patrz: poprawnie dodali "nowość"), przez co ktoś ich promuje/wydają hajs w błoto i serwery na tym cierpią.

@Edit

z resztą sama nazwa tematu brzmi kretyńsko: [sic!]C++ BINKA ODSTĘP między nickiem a rangą... :O

No i co ci nie pasuje z nazwą tematu?

Po 1. NIczym sie nie jaram, wstawiłem to żeby zbić procenty, ile razy mam to pisać...

2. Ch** mnie obchodzi kto kogo promuje i kto na co wydaje hajs, nie odpowiadam za każdego człowieka na świecie chyba, nie?  a ty nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, zamiast wpiepszać nos w nieswoje sprawy zajmij sie własnym życiem.

3. Z takimi pretensjami wariat to nie do mnie, bo już nie wymyślaj, że przez jakąś spcje obok nicku serwery padają, raczej przez youtuberów którym płacicie siano żeby nagrywali z waszych serwrów, ja sie z tego nie urzymuje wiec możesz się ode mnie odpier***.

­

Opublikowano

xD nawet nie wdaję się w dyskusję dalszą, *wpieprzać, *utrzymuję

No i prawidłowo

­

Opublikowano

hahaha masakra jak wy cebulaki musicie sie do wszystkiego, mhm.

Typ marnuje pare minut na poradnik a wy jeszcze wkręcacie, że przez to gracze wam odchodza hahaha

Odchodza bo o nich nie dbacie, same servery pod IS'a. Nakupowane systemów od Kena i udają niewiadomo kogo, ogarnijcie sie :D

Opublikowano

Jaki idiota kupuje systemy od kogoś? xD A po co się robi serwer? Dalej ktoś wierzy coś pokroju serwera dla graczy/serwer dla satysfakcji? Prywatne serwery zawsze były i będą pod zarobek.

Opublikowano

Jaki idiota kupuje systemy od kogoś? xD A po co się robi serwer? Dalej ktoś wierzy coś pokroju serwera dla graczy/serwer dla satysfakcji? Prywatne serwery zawsze były i będą pod zarobek.

To ty chyba nie w temacie jakiś jesteś :D

Cały czas serwery starują ze sklapmi offline kupionymi od kena, nixa... craftingami, koszami i innymi tego typu pierdołami.

I potem chodzi taki właściciel i podnieca się na prawo i lewo co on nie ma :D

A serwer oczywiście, musi sie mieć z czego się utrzymywać ale to co się teraz dzieje to masakra, wystartuje ci taki słaby serwer z dobrą reklama u "youtuberów", pokręcą 5 odcinkow, dostaną w łape i gracze odchodzą razem  z nimi, hajs z isa sie zgadza bo oczywiśćie  w ISie 20 stron cholera wie czego, oby tak dalej. Ja wiem, że nikt nikogo nie zmusza ale to jest zwykły wyzysk, taki youtuber nawkręca im kitu, że ten świetny serwer będzie stał choy wie ile i idzieciarnia inwestuje... Jak nie chcecie tracić graczy to  zelżyjcie z tymi itemshopami, pieniądze to nie wszystko. Polecałbym też wypiepszyć tych pseudo YouTuberów bo to oni niszczą serwery a nie jakieś poradniki, co z wami, nie macie oczu? :D

Dobra ja już sie tu nie wypowiadam bo nie ma sensu a wy cebulaki zamiast uprzykrzać ludziom życie, zajmijcie sie sobą  B)

Opublikowano

No i bardzo dobrze, interes się kręci i trzeba kombinować. I tak, w tej branży hajs to wszystko, a serwer bez reklamy nie jest w stanie istnieć. Nie wierzę żeby ktoś wypierdalał z 2 tysiące (grafika, reklama, serwer) żeby się tylko pobawić, serwery gier zawsze stawiało się dla hajsu. Poza tym i tak największym naciągaczem na hajs jest i tak globalny serwer. A tam nikt nie pisze że hurr serwer pod durr is.

Opublikowano

To ty chyba nie w temacie jakiś jesteś :D

Cały czas serwery starują ze sklapmi offline kupionymi od kena, nixa... craftingami, koszami i innymi tego typu pierdołami.

I potem chodzi taki właściciel i podnieca się na prawo i lewo co on nie ma :D

A serwer oczywiście, musi sie mieć z czego się utrzymywać ale to co się teraz dzieje to masakra, wystartuje ci taki słaby serwer z dobrą reklama u "youtuberów", pokręcą 5 odcinkow, dostaną w łape i gracze odchodzą razem  z nimi, hajs z isa sie zgadza bo oczywiśćie  w ISie 20 stron cholera wie czego, oby tak dalej. Ja wiem, że nikt nikogo nie zmusza ale to jest zwykły wyzysk, taki youtuber nawkręca im kitu, że ten świetny serwer będzie stał choy wie ile i idzieciarnia inwestuje... Jak nie chcecie tracić graczy to  zelżyjcie z tymi itemshopami, pieniądze to nie wszystko. Polecałbym też wypiepszyć tych pseudo YouTuberów bo to oni niszczą serwery a nie jakieś poradniki, co z wami, nie macie oczu? :D

Dobra ja już sie tu nie wypowiadam bo nie ma sensu a wy cebulaki zamiast uprzykrzać ludziom życie, zajmijcie sie sobą  B)

Będą sklepy - źle

Nie ma sklepów - źle.

Nie chodzi o same sklepy, takie tam parównanie.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Będą sklepy - źle

Nie ma sklepów - źle.

Nie chodzi o same sklepy, takie tam parównanie.

Dziewczyna zapyta jak wygląda, powiesz, że dobrze ona odpowie, że kłamiesz i się obraża, powiesz, że źle, mówi, że mogłeś skłamać i nie mówić jej prawdy
Opublikowano

Proszę o zachowanie spokoju i wypowiadanie się na temat zawarty w pierwszym poście.

Proszę o nie spamowanie, Twój post wnosi mniej do tematu niż nasze.

Opublikowano

Proszę o nie spamowanie, Twój post wnosi mniej do tematu niż nasze.

To uczucie kiedy nawet moderatora można tyrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...