Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fear The Walking Dead - Wasze zdanie

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po problemach ze znalezieniem pierwszego odcinka w sieci udało mi się go obejrzeć na cda. Moim zdaniem masakracja, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pierwszy serial który mnie tak wciągnął poza Watahą, a jakie są wasze wrażenia?

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, ale zobaczymy co przyniosą kolejne odcinki. Mam nadzieję, że twórcy postarają się i nie zrobią nudnego serialu. ;)

Opublikowano

Trudno coś stwierdzić po pierwszym odcinku... teoretycznie nie wyglądało to wszystko źle. Mam tylko nadzieję, że z czasem będzie więcej zombie a mniej rozterek bohaterów ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tak do około 30min se myślę, że takie średnie ale potem się nawet git akcja zaczęła ;d

Tak btw to ta nauczycielka występowała w TWD ? Bo coś kojarzę ją 

@Edit

Teraz tak sobie sprawdzam i ten Nick grał Toma Ridla w Harrym Potterze xD

Opublikowano

Bardzo pozytywnie oby trzymał poziom TWD, jedynie mega irytujący był ten ćpun, aż szkoda że to główny bohater  o.O

Opublikowano

Pierwszy odcinek był no nie ukrywajmy z*******y, ciekawie się to rozkręca zobaczymy jak poprowadzą to reżyserzy, nie mogę się doczekać kiedy będzie drugi odcinek a to dopiero za trzy dni :( mam jedyną nadzieje że nie spierdolą tego serialu jak TWD od 4 do 5 sezonu :x 

Opublikowano

Wiadomo kiedy kolejne odcinki ?

Z tego co mówi Filmweb:

2 odc : 30.08.2015

3 odc : 6.09.2015

4 odc : 13.09.2015

5 odc : 20.09.2015

6 odc (Finał sezonu) : 27.09.2015

Na sezon drugi trzeba czekać aż do roku 2016 :/ 

Opublikowano

Ktoś wie co jest z tym 3 odc? Nigdzie nie mogę go znaleźć, a na necie same fejki ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ponury 3 odcinek będzie emisjowany dopiero jutro ;) Nie pamiętam dlaczego tak, w każdym razie najpóźniej pojutrze powinien znaleźć się w Internecie

Opublikowano

Ok xD I wszystko jasne ... Wgl już widizałem fejki z 5 odcinkiem xD,

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na sezon drugi trzeba czekać aż do roku 2016 :/ 

Szkoda, bo naprawdę serial się dobrze zapowiada.

Opublikowano

Spokojnie jeszcze ten się nie skończył. A 4 miechy czekania to nic :v TWD przyzwyczaiło xD

Za 2 dni kolejny odcinek ...

Ciekawe czy jednak zostaną czy uciekną na tą pustynię ..

MAL

Opublikowano

Spoiler 3 odcinka+moje zdanie

Moim zdaniem nie uciekną, bo to by było zbyt.... proste i co na tej pustyni? Sprawy się skomplikują.

Opublikowano

Spoiler 3 odcinka+moje zdanie

Moim zdaniem nie uciekną, bo to by było zbyt.... proste i co na tej pustyni? Sprawy się skomplikują.

Dowiemy się jutro. Ale ciekawa rzecz. Zamieszki były mega w tym odc, wszędzie rozwalone auta itp, ale ich pickup był calutki, 0 draśnięcia xD Bo f**k logic

MAL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Muszę przyznać za sam początek już mi się spodobał! Poza tym występuję tam moja Alycia która gra Alicię (tak kochamy takie same imiona), ta cała rodzina Clarków jak dobrze pamiętam jeśli tak mieli na nazwisko jest dosyć interesujące jednak czekanie na te odcinki... ;/

nE6BLlT.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedyna ciekawa postać to Nick (naprawdę go polubiłam), reszta tak miałka, że rzygać się chce, ale przebrnęłam, bo warto dla samej ciekawostki jak to wszystko powoli ewoluowało zanim zombiaki całkiem przejęły panowanie nad światem.
Ostatni odcinek bardzo dobry.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...