Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego aż tak bardzo obniżono poziom na MM'ach?

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, te rangi to są tylko symboliczne. Gdyby volvo traktował to na serio to od razu wprowadziłby na nich tick rate 128. Łatwość zdobywania wyższych rang sprawia, że nowi gracze cały czas przychodzą i zostają w tej grze na dłużej, bo "coś" osiągają. Przecież za 1.6 nie było takiego czegoś, a ludzie grali mixy poprzez miRC. Volvo specjalnie robi z tej gry "strzelankę" casualową, ponieważ przyciąga to nowych graczy, którzy nie mieli nigdy z cs'em styczności. Jeżeli bierzecie te rangi na serio to powinniście przerzucić się na faceit, esea, esl czy inną ligę, bo grając same mm nic nie osiągniecie w świece e-sportu.

Opublikowano

Panowie, te rangi to są tylko symboliczne. Gdyby volvo traktował to na serio to od razu wprowadziłby na nich tick rate 128. Łatwość zdobywania wyższych rang sprawia, że nowi gracze cały czas przychodzą i zostają w tej grze na dłużej, bo "coś" osiągają. Przecież za 1.6 nie było takiego czegoś, a ludzie grali mixy poprzez miRC. Volvo specjalnie robi z tej gry "strzelankę" casualową, ponieważ przyciąga to nowych graczy, którzy nie mieli nigdy z cs'em styczności. Jeżeli bierzecie te rangi na serio to powinniście przerzucić się na faceit, esea, esl czy inną ligę, bo grając same mm nic nie osiągniecie w świece e-sportu.

Najpierw wbij globala w CSie, a później się mądrz o innych ligach.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Najpierw wbij globala w CSie, a później się mądrz o innych ligach.

Wygrałem już pierdyliard meczy z globalami, więc nie wypowiadaj się o drugim człowieku skoro gówno o nim wiesz. Po drugie się nie mądrze tylko tak jest, wbić globala to nie jest problem jeżeli coś tam ogarniasz i masz dobrą passę. Skoro jesteś taki mądry to w jaki sposób jakiś randomowy kowalski ma się pokazać? Grając jakieś ligi proste co nie? Musisz być ślepy skoro nie zauważasz tego, że ta gra jest robiona typowo pod nowych graczy.

Opublikowano

No co tu dużo mówić, boosterzy wbijają rangi dla de*ili którzy nie potrafią wyjść z silvera a znajdują się w supreme jak jest to u mnie, gdzie ja robię koło średnio 25-40 fragów na mecz a te wyboostowane gówna zrobią max 5 na cały mecz...

Myślę, że ludzie którzy bawią się w boostwanie za skiny, psc, itd. poza zarobkiem obniżają również poziom gry na rangach...

Kliknij z button \_/

SLaoAAF.png

Opublikowano

1. boostowane gowna typu wardega

2. majkrafty ktore nawet grac nie potrafia sciaggnely dzieciarnie

3. system pierwszych meczy jest tak zjebany ze moj ziomek ktory gra jak gowno i zawsze zamyka jest w kalachu 

tak ogolnie to moje obserwacje z kilku meczy na kontach na roznych rangach 

g2-g4 pelno dzieciarni  jebanych ruskow i majkraftow

kalach - skrzyzowany kalach tutaj najczesciej sa boostowane gowna ktore dra mordy przez caly czas i narzekaja na team 

golomp - global najwiecej cheaterow 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Bo taki się zrobił hype na tego csa, że doszło multum graczy, tak dużo, że się poziom zaniżył, bo każdy jest gównem.

Do silverowego teamu dobiera ci takich debili, którzy kupili grę 2 dni temu. 

A ponieważ silverki są lepsze od newbie, więc wygrywają mecz i idą w górę.

Ich poziom z rangi na rangę się nie zmienia i dalej są gównem, trafiają do golda, zaniżają poziom.

I wtedy taki do goldowego teamu dobiera ci takich debili, którzy grają jak silvery.

A ponieważ te ''goldy'' są lepsze od tych goldowych silverków, to..

I tak dalej  ^_^

Opublikowano

Tez się zdziwiłem. Jako unranked przydziela mnie do kalachow (choc jako tako radze sobie, troszkę skilla sie wynioslo z 1.6 :D ). Mam takie wrażenie, ze jest tam najwięcej smurfow.

Opublikowano

Gram od przełomu marca/kwietnia... Po 10 wylądowałem w s4, teraz gram na poziomie orzełka którego wbiłem SAM. Spadłem z orzełka 3 razy ale za każdym razem po 1dnym dniu już wracałem. Tak poziom się może i obniżył ale my jako zwykli gracze nic na to nie poradzimy. Boosty nie mają aż takiego wpływu bo osobnik zboostowany i tak spadnie. Moim zdaniem Valve NIC z tym nie zrobi i jeżeli samo się nie naprawi to nie naprawi się wgl :)

tak, boosty nie maja znaczenia hahahaha

jak grasz z randomami i trafisz na takie gowno to wiadome ze nie da sie wygrac z kims takim w skladzie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jest zjebane, kalach to przeciętna ranga, więc powinna prezentować przeciętnego (ale troche lepszego biorąc pod uwagę newbie) skilla. Teraz przeciętny skill to ~lem... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

mam lema na mainie kupilem drugie konto z kalachem zeby sobie pograc i na obu kontach dojsc do globala i do lema doszedlem w chwile mozna powiedziec 3-4 dni granie z randomami tylko bez starania się czasem nawet bez glosu gralem albo z muzyka ^^

Opublikowano

ANonim to fajne masz randomy, zamień się, oddam ci rusków którzy nie potrafią nic zabijać porządnie, oczywiście nie zapomniałem że co runde pushują

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...