Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na globala czy warto?

buryzencio

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto wracać do gry?

• Nie
      10
    • Tak
      7
    • Tak jeśli masz coś na start lub kupic yang na allegro
      13
    • Tak jeśli masz z kim grać
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie warto wracać?(zaznacz w ankiecie)I jeśli ktoś może niech napisze mi nazwę serwera i orientacyjnie ceny tych przedmiotów:

Małż:

Kawałek klejnotu:

żółć niedźwiedzia: 

Aura:

Silne ciało:

Czarowane ostrze:

FMS+9 do mixu:

FMS+1-3 do mixu:

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

nie opłaca się ponieważ bez $$$ nic tam nie osiagniesz

poza tym mają wprowadzić 120lv to już w ogóle żenada.

privy są lepsze tylko trzeba wiedzieć na których warto grać :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie opłaca się ponieważ bez $$$ nic tam nie osiagniesz

poza tym mają wprowadzić 120lv to już w ogóle żenada.

privy są lepsze tylko trzeba wiedzieć na których warto grać :)

Żenada, ale łatwiejszy exp.

Wracaj jak najszybciej! Bez Yangów też da się przeżyć! Od czego jest frajda zdobywania hajsu w grze?

Co do cen - to różnie. Musisz śledzić dany serwer i szukać tańszych okazji, może coś upchniesz.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Pograłem ostatnio sobie na Tortudze i po jakichś 3 dniach przestałem.

Po 1: ciężko zdobyć kasę na początku, a ekwipunek na 1 poziom kosztuje dosyć dużo.

Po 2: Nie wiem jak jest w innych królestwach, ale w M1 (Shinsoo) jest trochę mało ludzi.

Po 3: Ceny ulepszaczy to chyba wzięte są z dupy.

Ogólnie, to jeżeli chcesz wrócić do gry - droga wolna.

Czy się opłaca? Według mnie, nie.

Znajdź jakiś ogarnięty priv.

Ludzie grają na PL ze względu na stabilność. Wpakowali tam trochę kasy i po prostu żal im opuszczać grę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Pograłem ostatnio sobie na Tortudze i po jakichś 3 dniach przestałem.

Po 1: ciężko zdobyć kasę na początku, a ekwipunek na 1 poziom kosztuje dosyć dużo.

Po 2: Nie wiem jak jest w innych królestwach, ale w M1 (Shinsoo) jest trochę mało ludzi.

Po 3: Ceny ulepszaczy to chyba wzięte są z dupy.

Ogólnie, to jeżeli chcesz wrócić do gry - droga wolna.

Czy się opłaca? Według mnie, nie.

Znajdź jakiś ogarnięty priv.

Ludzie grają na PL ze względu na stabilność. Wpakowali tam trochę kasy i po prostu żal im opuszczać grę.

@Kodexior Też mnie ciągnie stabilność do globala bo nie padnie jak priv po 2 miesiącach grania. A mógłbyś mi powiedzieć jaka jest społeczność na globalu? bardziej starzy wyjadacze 16lat + czy dzieciarnia 9-12 lat?

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Oplaca sie wracac, sam nie dawno wrocilem, frajda z gry jest ;> Etolin polecam. Gracze już raczej zdecydowana większość to 16+ jak nie 20+

Opublikowano

Polecam również Etolin, sam wróciłem do gry po 3 latach i sobie z kolegami gramy :). Ale bez 200kk na start z allegro będzie ciężko.

Opublikowano

Warto, ponieważ m. in. wkrótce będą dodawane większe możliwości. Moze na to wskazywać beta, która trwa :)

Opublikowano

Witam

Nie warto wracać na globala , czemu ?

Szkoda czasu, czemu ?

Aby coś osiągnąć musisz naprawde od **** czasu poświęcić , czy to eq pvp czy to czy tamto ... Chyba że na prawdę chcesz spróbować , to bez isa potem się nie obędzie. 

I bez zainwestowania na start w allegro też ciężko będzie .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam również Etolin, sam wróciłem do gry po 3 latach i sobie z kolegami gramy :). Ale bez 200kk na start z allegro będzie ciężko.

Warto, ponieważ m. in. wkrótce będą dodawane większe możliwości. Moze na to wskazywać beta, która trwa :)

@ViruS181

@1361622928-U485574.pngSznez

Chyba jednak wrócę i doładuję na start coś w allegro :D ale jeszcze się wstrzymam 3 dni i poczekam na opinie jeszcze paru osób.

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Według mnie o wiele lepiej zagrać no World of Metin. Sam grałem na PL jakoś 2009 - 2012 na Monastyr i to był metin, ale teraz to co wprowadzili to tragedia. Według mnie na WoM jest nadal fajny klimat, sporo ludzi i bez is śmiało ogarniesz.

Opublikowano

Ja nie wiem po co ten placz o isa? 

Po 1 w co 3 sklepie stoja zwoje z SMami ktore mozesz kupic za yangi, a co za tym idzie nie musisz ladowac ani zl w gre...

Po 2 co do placzu, to jest PL a nie easy privy ze masz wszystko na start, trzeba sie wysilic troche...

Co do serwera sam gram na etolinie, a co do dzieciarni mysle ze troche sie to ogarnelo bo wiekszosc poszla na jakiegos lola czy csgo

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Tak jak w temacie warto wracać?(zaznacz w ankiecie)I jeśli ktoś może niech napisze mi nazwę serwera i orientacyjnie ceny tych przedmiotów:

Małż:

Kawałek klejnotu:

żółć niedźwiedzia: 

Aura:

Silne ciało:

Czarowane ostrze:

FMS+9 do mixu:

FMS+1-3 do mixu:

Osobiście polecam wrócić,Nie dawno zacząłem grę na Tortudze i na start złapałem jakiegos konika na 60dni ,który mocno ułatwił mi grę co do cen to(Tortuga)

Małż ~600k

KK~400k

Żółć~150k

Aura~2kk

Czarowane~1kk

Silne~400k

~fms+9 mix ~20kk

Fms+1-3 mix ~1kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...