Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel do komputera

DragonQuest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, elo poszukuje jakiegoś fotelu do komputera który bd. bardzo wygodny na długie sesje przed monitorem (często ponad 10h).

Fotel, który posiadam aktualnie jest z Ikeii kupiłem go ok. 2 lata temu za 250 zł, przez co siedzisko się trochę wyrobiło :/ .

Byłby on dobry na max 3h, potem odczuwa się wyraźny dyskomfort, a jak napisałem wcześniej potrzebuje coś przed czym mógłbym siedzieć 10h .

Mój budżet to  300-400zł, liczę że uda się coś znaleźć w tej cenie :) .

PS : znajomy ma DXracer'a, który jest BARDZO wygodny (przynajmniej porównując do mojego), 

znacie może jakąs tańszą alternatywę ? :) 

Przeglądając allegro trafiłem na taką ofertę : http://allegro.pl/fotel-biurowy-model-trophy-siatka-promocja-lucaro-i5603466473.html

nie wiem tylko, czy jest on wart uwagi, ma ktoś go, może coś o tym powiedzieć ? 

Za pomoc z góry dzięki , 

pozdro i elo rtęć xD 

Opublikowano

@noIP

słyszałem wiele takich opinii, więc chyba coś w tym jest masa ludzi proponuje pojechać do sklepu i usiądź na takim fotelu problem w tym, 

że mieszkam na odludzi a najbliższy sklep to 20 km :/ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...