Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kromcio to jest zwykły naciągacz :)

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób które w ogóle cos tu napisały go kupiło ? 

Najpierw kupcie potem cos napiszcie 

Bo sam mam i nie widzę żadnych problemów 

A pan co napisał ten temat chyba ma ból dupy :)

Po co mam go kupować wystarczy że na jego stronie są fałszywe dane żeby się dowiedzieć z kim mam doczynienia.

Opublikowano

Jak dawno nie było jakiegoś pocisku na sprzedawców :3 aż łezka w oku się kręci :D Pozdrawiam moich klientów i mamę :)

Nie będe się kłucił z dzieciakami tak jest vbot ale stary 1.3.1 który od dawna nie dziala a moj bot dziala.

WE*DIE*TOGEDER jak kupisz to możesz twierdzić że czegoś nie ma + czytanie ze zrozumieniem DARKORBIT TO GRA NA SKRYPTACH!

Nie daje darmowego testu bo nie dał bym rady dopisać licki do bp

PZDR.

nie dajesz darmowego testu gdyż nie ma licencji na program :)

jak by płacił bp za to to po pierwsze by tego tu nie pisał a po 2 raczej bp by nie ppozwoliło na takie coś a z tego co pamiętam to kiedyś istniał vbot za darmo bo sam go używałem czyli on poprostu na 1 linku go zamieścił zżeby tylko mu płacili za podanie linka....

jak ktoś może to niech tu zamiesci link vbot em żeby on już nie zarabial na oszustwach

Jakby płacił BP to byłby światowy bot pokroju typu ibot, który miał gigantyczne wpływy. BP wali jakieś tam kilka tysięcy euro, BP jest firmą która ma z 20gier a DO jest jedną z najbardziej dochodową, więc jaki jest sens brać np tygodniowo od kramcia 10tys euro skoro jedno MHH da im zysk 200tys euro? . A "kramciobot" jest botem "lokalnym" jakoś nie słyszałem o nim na zagranicznych forach ;)

Widzę, że nie ma na tym świecie prawdziwych sprzedawców botów :(

https://www.youtube.com/watch?t=54&v=gWGTNFr5SHI- dziękuję do widzenia :) kramciobot=vbot nawet nie pofatygował się żeby zmienić ikonę i nazwę bota :D

xxxx

1.jpg

Opublikowano

kromciogniot to zwykły dzieciak który znalazł sposób na naciąganie ludzi i czerpanie korzyści.

Te jego "skrypty" na 100% nie działają, ponieważ nawet w undergrond'owym forum nie ma żadnych działających skryptów na lf-4 czy havoki.

Te jego własne "boty" które na zagranicznym forum są za darmo sprzedaje za ponad 50zł ;O dafaq...

Jedynie co może ale tylko może być jego własnością to V-Bot(Tah-Bot) gdyż słyszałem, że zaprzestano jego aktualizacji ponieważ kupił sourcecode jakiś Polak więc tylko to prawdopodobnie sprzedaje jako jego własność... chociaż wątpię, że taki analfabeta potrafi korzystać z autoit... Także nie polecam 0/10  :ass:

Opublikowano

kromciogniot to zwykły dzieciak który znalazł sposób na naciąganie ludzi i czerpanie korzyści.

Te jego "skrypty" na 100% nie działają, ponieważ nawet w undergrond'owym forum nie ma żadnych działających skryptów na lf-4 czy havoki.

Te jego własne "boty" które na zagranicznym forum są za darmo sprzedaje za ponad 50zł ;O dafaq...

Jedynie co może ale tylko może być jego własnością to V-Bot(Tah-Bot) gdyż słyszałem, że zaprzestano jego aktualizacji ponieważ kupił sourcecode jakiś Polak więc tylko to prawdopodobnie sprzedaje jako jego własność... chociaż wątpię, że taki analfabeta potrafi korzystać z autoit... Także nie polecam 0/10  :ass:

Brak umiejętności wprowadzenia serwera licencji, gdzie można by chociaż na tym forum się pofatygować o pomoc w działach programistów, to już mówi samo za siebie o znajomości języka. Zakładając, że kramcio kupił source :)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...