Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kromcio to jest zwykły naciągacz :)

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sobię kromciobota zwykłego który zbiera skrzynki itd :) Napisałem do goscia bo jest aktualizacja na skrzynki te eventowe zeby bot zbierał to mowie czemu nie , i zaczęło sie tak jak na screenach :) Chciałbym tylko powiedzieć ze kromciobot nie ma zadnej licencji ekranu logowania do bota czy coś , jest to po prostu zwykły klikacz jak inne :)  a Druga sprawa, kromcio powiedział ze ma skrypt ze z 500 skrzyni dostanę 14lf4 a z 10 zet 7 havoków ;) Nie polecam tego pana :D Zdecydowanie naciąga ludzi na hajs :) sami zobaczcie screena z rozmów :)

post-823297-0-86071400-1440451582_thumb.png

Opublikowano

1.Połowa rzeczy usunięta

2.Naciągacz to może ty jesteś(nie ja żadam aktualizacji jeśli nie mam licencji) 

3.Jeśli nie kupiłeś/sprawdziłeś danego produktu nie oceniaj (napisałem że gra darkorbit jest na skryptach "ja mam SPOSÓB dzięki któremu łatwiej dostać lf4 a średnia ze skrzyn na 500 to 14lf4 lecz niektórzy zebrali nawet 19lf4")

P.S Jeśli chciałeś coś udowodnić  to udowodniłeś<BIEDĘ>

(dla tych którzy uważają że to jakieś oszustwo <wszystko mogę bez problemu wystawić na allegro)

B)

Opublikowano

1.Połowa rzeczy usunięta

3.Jeśli nie kupiłeś/sprawdziłeś danego produktu nie oceniaj (napisałem że gra darkorbit jest na skryptach "ja mam SPOSÓB dzięki któremu łatwiej dostać lf4 a średnia ze skrzyn na 500 to 14lf4 lecz niektórzy zebrali nawet 19lf4")

(dla tych którzy uważają że to jakieś oszustwo <wszystko mogę bez problemu wystawić na allegro)

B)

ale z tego co widzę co tam pisaliscie to strasznie kreciles a pozatym gdyby licencja siedziala w bp to nie dawał byś klikać y tylko coś typu ibot/kbot a pozatym czemu nie dajesz na jakiś czas chociaż 1 h darmowego do testu??

Opublikowano

ale z tego co widzę co tam pisaliscie to strasznie kreciles a pozatym gdyby licencja siedziala w bp to nie dawał byś klikać y tylko coś typu ibot/kbot a pozatym czemu nie dajesz na jakiś czas chociaż 1 h darmowego do testu??

bo to nie bot typu golem tylko fsbot darmowy bot wpisz sobie w google v bot darkorbit download ten sam bot co niby kromica

Opublikowano

Stary nie chodzi o to ze udowodnić biedę chciałem tylko o sam fakt jak kręcisz stary :) Nie każdego stać na coś a ty kręcisz kręcisz tylko żeby kase dostać ;) 

Nie daje darmowego testu bo ten bot działa cały czas na każdych kontach. Jeżeli go masz to mozesz go używać ile chcesz na jakim koncie chcesz :) Mogę ci go zarzucić jak chcesz :) Za darmo ;)

Opublikowano

1.Połowa rzeczy usunięta

B)

Pierdolenie. Nie ma żadnego skrypto sposobu na lf4. Jedyny jaki znam to kupić 5k kluczy i zbierać, i patrzeć jak wpadają lf4ki ;)

A płacisz bp za to ze każdy bociarz ma "immunited" To za co k***a te wcześniejsze bany?

Opublikowano

Pierdolenie. Nie ma żadnego skrypto sposobu na lf4. Jedyny jaki znam to kupić 5k kluczy i zbierać, i patrzeć jak wpadają lf4ki ;)

A płacisz bp za to ze każdy bociarz ma "immunited" To za co k***a te wcześniejsze bany?

Mówię ze gada śmieci a najlepsze jest to że folder nazywa sie kromcio v3.02 a w środku ten plik co się włącza to vBot :D Znalazł jakiś darmowy klikacz i naciąga ludzi na hajs gadając głupoty :)

Opublikowano

Nie będe się kłucił z dzieciakami tak jest vbot ale stary 1.3.1 który od dawna nie dziala a moj bot dziala.

WE*DIE*TOGEDER  jak kupisz to możesz twierdzić że czegoś nie ma + czytanie ze zrozumieniem DARKORBIT TO GRA NA SKRYPTACH! 

Stary nie chodzi o to ze udowodnić biedę chciałem tylko o sam fakt jak kręcisz stary :) Nie każdego stać na coś a ty kręcisz kręcisz tylko żeby kase dostać ;)

Nie daje darmowego testu bo ten bot działa cały czas na każdych kontach. Jeżeli go masz to mozesz go używać ile chcesz na jakim koncie chcesz :) Mogę ci go zarzucić jak chcesz :) Za darmo ;)

Nie daje darmowego testu bo nie dał bym rady dopisać licki do bp

PZDR.

Opublikowano

Mówię ze gada śmieci a najlepsze jest to że folder nazywa sie kromcio v3.02 a w środku ten plik co się włącza to vBot :D Znalazł jakiś darmowy klikacz i naciąga ludzi na hajs gadając głupoty :)

masz racje to stary vbot pisany a przez niego tylko odświeżony i na pixel boty z tym id to powodzenia....

havoc i herk patent hahahha to jest losowe 

i to samo z lf4 okolo 3k kluczy i full lf4 :) 

Opublikowano

Nie będe się kłucił z dzieciakami tak jest vbot ale stary 1.3.1 który od dawna nie dziala a moj bot dziala.

WE*DIE*TOGEDER  jak kupisz to możesz twierdzić że czegoś nie ma + czytanie ze zrozumieniem DARKORBIT TO GRA NA SKRYPTACH! 

Nie daje darmowego testu bo nie dał bym rady dopisać licki do bp

PZDR.

Lepiej "dzieciaku" popraw błąd na swojej pięknej stronie "10% ZNISZKI!!!" Promocje to faktycznie jakk w biedronce 10% WOW , Spszedam ci słownik 50% zniszki jak chcesz :)

10% ZNISZKI!!!"
Opublikowano

Lepiej "dzieciaku" popraw błąd na swojej pięknej stronie "10% ZNISZKI!!!" Promocje to faktycznie jakk w biedronce 10% WOW , Spszedam ci słownik 50% zniszki jak chcesz :)

10% ZNISZKI!!!"

On jest tym dysmózgiem więc wiesz :D

Opublikowano

jak by płacił bp za to to po pierwsze by tego tu nie pisał a po 2 raczej bp by nie ppozwoliło na takie coś a z tego co pamiętam to kiedyś istniał vbot za darmo bo sam go używałem czyli on poprostu na 1 linku go zamieścił zżeby tylko mu płacili za podanie linka....

jak ktoś może to niech tu zamiesci link vbot em żeby on już nie zarabial na oszustwach

Opublikowano

@KromcioBot [sarkazm on] widzę, że twoja strona jest naprawdę popularna prawie 100 tys zarejestrowanych użytkowników 3500 odsłon na dzień. tlzezi.jpg

Więc na twoim forum co chwilę pojawia się nowy post xnhrpa.jpg na shoutboxie trwają nieustanne rozmowy agsmcf.jpg. Twoja strona jest znana na całym świecie wchodzą na nią użytkownicy z całego świata tylko nie z Polski. Myślę że nie możesz być oszustem skoro jesteś tak popularny [sarkazm off]

6og065.jpg

Opublikowano

Powiem wam że co do patentu na lf4 to takowy jest. Na starym koncie dostałem patent od kumpla co trzeba zrobić że jak zrobisz wrota te co dają lf4 to Ci za każdym razem da lf4. Pamiętam 16 wrót i 16 lf4 + 2 lf4 z 10 skrzyneczek. Co do skrzyneczek to był fart.

Opublikowano

@KromcioBot [sarkazm on] widzę, że twoja strona jest naprawdę popularna prawie 100 tys zarejestrowanych użytkowników 3500 odsłon na dzień. tlzezi.jpg

Więc na twoim forum co chwilę pojawia się nowy post xnhrpa.jpg na shoutboxie trwają nieustanne rozmowy agsmcf.jpg. Twoja strona jest znana na całym świecie wchodzą na nią użytkownicy z całego świata tylko nie z Polski. Myślę że nie możesz być oszustem skoro jesteś tak popularny [sarkazm off]

6og065.jpg

haha, chopok tylko poprawił vbota a w aktualizacjach nic nowego.. nie wierzycie ? porównajcie :) pzdr. a temat chyba można zamknąć. każdy zrobi co uzna za słuszne. a Tomeczkowi wyślemy słownik ortograficzny :D

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

dzięki temu tematowi każdy pozna juz oszusta i ze nigdy nie opłacało się od niego kupować bota

Opublikowano

dzięki temu tematowi każdy pozna juz oszusta i ze nigdy nie opłacało się od niego kupować bota

myślisz, że każdy wejdzie na to forum, żeby akurat o Nim przeczytać? xDD może i jest tzw oszustem, bo kręci i naciąga - taka prawda.. ale.. ? co mu udowodnisz? nic :) 

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Opiszę jak zapewne wyglądają te sposoby :)

1. Tańsze wrota - Sposób aby wrota były tańsze lub prawie darmowe zbieraj palladium. Wydasz w ten sposób zdecydowanie mniej uridium.

2. Bicie z x4 większe o 30% - Sposób aby bić o 30% więcej to kup dwa bostery, oraz lataj z osobami które mają podwójne bostery.

3. Seprom - Sposób na sperom to rozbudowanie skylabu a następnie wysyłanie sepromu. 

4. Havock - Sposób na Havocki to robić zete ewentualnie zbierać czerwone i niebieskie skrzynie

5. Herk - Sposób na Herk to robić kappe ewentualnie zbierać czerwone i niebieskie skrzynie

6. LF-4 wrota, skrzynie - Sposób w opisie, zbieraj skrzynie i rób wrota

7. Podwójna nagroda z wrót, kiedyś był myk ale teraz nie działa, polegało to na wleceniu w strefę promieniowania i śmierci równo z odebraniem nagrody. Potem wskakiwało się znowu i odbierało kolejną nagrodę. 

8. Poradnik - Klikaj myszką i naciśnij ctrl aby strzelać. 

Zgadłem wszystkie sposoby dostępne na http://kromciobot.pl/sklep/sposoby.php  ????

ps.

Co do botów co to Wyczaczacz? 

Opublikowano

Ile osób które w ogóle cos tu napisały go kupiło ? 

Najpierw kupcie potem cos napiszcie 

Bo sam mam i nie widzę żadnych problemów 

A pan co napisał ten temat chyba ma ból dupy :) 

Opublikowano

każdy piszę że te sposoby nie działają chociaż nawet nie kupili

A czy ktoś mówił,że nie dostał bota? Sprzedaje bota, który jest darmowy w internecie.

nie sprzedaje tego samego bota tylko podobnego :) 

Opublikowano

każdy piszę że te sposoby nie działają chociaż nawet nie kupili

nie sprzedaje tego samego bota tylko podobnego :)

jest tylko trochę przerobiony a wciska kity ze licencja jest w bp a taka jest prawda że jak masz link do pobrania to już bot ci zadziała

nie wierzysz mi?? sam sprawdź użyj bota na innym koncie niż teraz bocisz i zobaczysz że będzie działał a z opowieści kromcia licencja jest tylko do 1 konta przypisana wiec nie powinno działać na innych a działa wiec to zwykle kłamstwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...