Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe animacje postaci (Boks)

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, Cześć i Laczkiem

Jak to każdy prawilny obywatel na swoim komputerze czyściłem dyski i znalazłem animacje, które kiedyś używałem u siebie.

Mi się one już raczej nie przydadzą, a wam z pewnością tak.

Wyglądają one w ten sposób :

a4d1b6c0abbe2f54gen.png

Link do pobrania :

http://www80.zippyshare.com/v/DWmXXr75/file.html

Skan z Virustotal :

https://www.virustotal.com/pl/url/e5950d0c2092fa75a3b8bca2d0e5ae996cd19ded74c18b713b753850d0b5d993/analysis/1440523042/

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

@.Zodi.

Dodaj skan pliku, a nie strony. Czas do godziny 10 dnia jutrzejszego.

Poza tym w tym dziale obowiązuje zakaz linków do FB.

Proszę bardzo :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

@.Zodi.

Dodaj skan pliku, a nie strony. Czas do godziny 10 dnia jutrzejszego.

Poza tym w tym dziale obowiązuje zakaz linków do FB.

To ja w takim razie proponuje administratorom fp serwerów metina wprowadzić zakaz linków do mpcforum i nie bedzie wtedy ze wasze forum na kimś żeruje i zarabia sobie na tym że ktoś na swoim fp promuje wasze forum

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

To ja w takim razie proponuje administratorom fp serwerów metina wprowadzić zakaz linków do mpcforum i nie bedzie wtedy ze wasze forum na kimś żeruje i zarabia sobie na tym że ktoś na swoim fp promuje wasze forum

By reklamować fanpage swojego serwera są do tego odpowiednie działy (Publikacja/Zapowiedź lub Media). Zbyt często się tutaj pojawiały tutoriale/downloady byleby dać hasło do archiwum które było linkiem do fanpage serwera lub po prostu sam link do fanpage by tylko serwer wypromować. A to co robią administratorzy fanpejdzy to ich interes, tutaj są pewne zasady i należy ich przestrzegać. ;)

Opublikowano

By reklamować fanpage swojego serwera są do tego odpowiednie działy (Publikacja/Zapowiedź lub Media). Zbyt często się tutaj pojawiały tutoriale/downloady byleby dać hasło do archiwum które było linkiem do fanpage serwera lub po prostu sam link do fanpage by tylko serwer wypromować. A to co robią administratorzy fanpejdzy to ich interes, tutaj są pewne zasady i należy ich przestrzegać. ;)

Powinieneś spytać po co reklamują serwer wśród innych administratorów zamiast zwykłych graczy.

Animacja jest dobra, ma jedną wadę na szamanie, klasycznie jak to Zodi kradzione z clienta Nexanity.

0LsM05U.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...