Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chihaya ~IP.Board Admin/Moderator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwiń to? :) + Jakich kolegów? xD

Hohoho, kochany, mocne słowa, nie tylko zmiana kolorów rang, ale co ja tam wiem. Portfolio MI się podoba i to najważniejsze.

Liczyłem na odpowiedź, jaki masz dowód na to, że robiłaś na tych forach. Bo tak to i ja mogę napisać, że zrobiłem pół MPC

@Lord Makin potwierdź, pls.

Opublikowano

Mam robić SS forów które robię? Aha...

Mam jedynie dowód z CAVANISA, ale to z gry jak miałam rangę, więc będziesz hejtował, że FOTOSZOP. xD

https://gyazo.com/625d3f8a9141a8a9ec0a90984a5332eb

Nie będę Cię, pustaku, hejtował tylko piszę Ci, że jak już się oferujesz jako ktoś tam to DOWODY, DOWODY. Z całego portfolio zostały 3 fora, to troszkę mało.

Poza tym nie umiesz najwięcej, a wszystkich jedziesz "mało umiesz", "nie znasz się na tym". No pozdrawiam, chyba Cię wezmę na testa.

Opublikowano

Jedynie co zrobione na eriadorze odkąd mnie chamsko wyrzucono po zrobieniu tego co miałem zrobić, to dodane jakieś 4 apki, mam już zacząć bić brawo?

Styl który tam jest, był pierw kupiony przeze mnie, a następnie przystosowany do użytkowania na wersji 3.4.7 bo był stary, miał błędy i był brzydki.

A no tak, jeszcze dodany gotowy kod GG do globalTemplate :D

Do tego dochodzi Twoje kozaczenie po tym jak zakumplowałaś się z Dojczem aka LiveNet itd.

Trochę sobie pogadaliście i dał dostęp do stressera XDDDDD A potem wielkie "ddosowanie" innych i kozaczenie "strona Ci padnie" :D

Opublikowano

Nie będę Cię, pustaku, hejtował tylko piszę Ci, że jak już się oferujesz jako ktoś tam to DOWODY, DOWODY. Z całego portfolio zostały 3 fora, to troszkę mało.

Poza tym nie umiesz najwięcej, a wszystkich jedziesz "mało umiesz", "nie znasz się na tym". No pozdrawiam, chyba Cię wezmę na testa.

Ty mi się wypłacz na GG a nie spamisz mi w temacie ^^

Jedynie co zrobione na eriadorze odkąd mnie chamsko wyrzucono po zrobieniu tego co miałem zrobić, to dodane jakieś 4 apki, mam już zacząć bić brawo?

Styl który tam jest, był pierw kupiony przeze mnie, a następnie przystosowany do użytkowania na wersji 3.4.7 bo był stary, miał błędy i był brzydki.

A no tak, jeszcze dodany gotowy kod GG do globalTemplate :D

Do tego dochodzi Twoje kozaczenie po tym jak zakumplowałaś się z Dojczem aka LiveNet itd.

Trochę sobie pogadaliście i dał dostęp do stressera XDDDDD A potem wielkie "ddosowanie" innych i kozaczenie "strona Ci padnie" :D

Co do pierwszej wypowiedzi, nie wiesz co, to się nie wypowiadaj, ok?

A co do drugiej wypowiedzi to: hahahahah XDDDD Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół, teraz wasze posty będą zgłaszane, bo nie mam ochoty czytać tej gównoburzy.

@ref Oferta Aktualna. ;)

Opublikowano

Dobra, to i przyszedł czas i na mnie. W związku z wypowiedziami poprzedników zgadzam się z nimi. Nie polecam.

Możesz mnie traktować jak hejtera lub kogokolwiek. Lecz oboje wiemy, że for to Ty robić nie potrafisz. Twoje fora (nie mam pewności, że to Ty robiłaś bo jak miałaś inny nick to zwracałaś się do mnie, Algade i innych o pomoc) są nieodpowiednio skomponowane stylistycznie i kolorystycznie. Dodatkowo w ofercie masz ujęte zabezpieczenia forum. (Jakie? Podstawowe z poziomu ACP?)

Dodatkowo zwrócę się do administracji MPC Forum, o zbanowanie Twojego konta, bo z tego co pamiętam nie masz prawa się tu więcej reklamować po tej akcji co zrobiłaś.

P.s. Jeszcze jedno.. Jesteś pewna, że ktoś będzie chciał kogoś kto nie ma szacunku do innych i nie potrafi powstrzymać swoich emocji? Nie sądzę..

Z mojej strony to tyle, nie będę prowadził z Tobą jakąkolwiek konwersację, ponieważ nie będzie miało to sensu.
Moja wypowiedź ma na celu uświadomienie potencjalnemu pracodawcy/zleceniodawcy iż nie nadajesz się na owe stanowisko choćby nawet dlatego w jaki sposób się reprezentujesz.

Aiden` - SmauG

Temat został zgłoszony.

Opublikowano

Dobra, to i przyszedł czas i na mnie. W związku z wypowiedziami poprzedników zgadzam się z nimi. Nie polecam.

Możesz mnie traktować jak hejtera lub kogo kol wiek. Lecz oboje wiemy, że for to Ty robić nie potrafisz. Twoje fora (nie mam pewności, że to Ty robiłaś bo jak miałaś inny nick to zwracałaś się do mnie, Algade i innych o pomoc) są nieodpowiednio skomponowane stylistycznie i kolorystycznie. Dodatkowo w ofercie masz ujęte zabezpieczenia forum. (Jakie? Podstawowe z poziomu ACP?)

Dodatkowo zwrócę się do administracji MPC Forum, o zbanowanie Twojego konta, bo z tego co pamiętam nie masz prawa się tu więcej reklamować po tej akcji co zrobiłaś.

P.s. Jeszcze jedno.. Jesteś pewna, że ktoś będzie chciał kogoś kto nie ma szacunku do innych i nie potrafi powstrzymać swoich emocji? Nie sądzę..

Z mojej strony to tyle, nie będę prowadził z Tobą jaką kol wiek konwersację, ponieważ nie będzie miało to sensu.

Moja wypowiedź ma na celu uświadomienie potencjalnemu pracodawcy/zleceniodawcy iż nie nadajesz się na owe stanowisko choćby nawet dlatego w jaki sposób się reprezentujesz.

Aiden` - SmauG

Prosiłam Cię o pomoc? xDDDD Dobry jesteś. ; d

Btw. Kwiatmix który mi zbanował tamto acc był w tym temacie, i jakoś temat stoi.

Jedynie o pomoc prosiłam Algade i chodziło o proste sprawy, ale ok nie potrafię robić forów. ^^

+ kogokolwiek*

Hejterom już podziękuję. Waszej grupce też. Wasze opinie mnie jakoś nie ruszają (Trivor, Algade, Reygras i Ty).

Dobranoc.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...