Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chihaya ~IP.Board Admin/Moderator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

logo.png

Zakładasz serwer Metin2, sieć serwerów CS, forum ogólnotematyczne, a nie masz czasu/doświadczenia jak zrobić forum?

Lepiej nie mogłeś trafić!

Oferuję swoje doświadczenie na stanowisku Administratorki & Moderatorki Forum.

Jako Administratorka oferuję:

Instalację silnika,

Dodanie działów i rang,

Autorskie regulaminy i wzory,

Zabezpieczenie forum i konfigurację,

Dodanie, konfigurację, spolszczenie hooków, aplikacji,

Własny TEAM na FORUM jeżeli nie posiadasz,

Wiele, więcej (Uczę się  :) )

Jako Moderatorka oferuję:

Moderowanie Forum na najwyższym poziomie,

Brak nieuzasadnionych ostrzeżeń,

Pilne czytanie forum, wszystkie tematy niezgodne z tematem są nagradzane ostrzeżeniami,

Pomoc użytkownikom,

Wiele więcej - czego wymaga klient - to dostanie.

Krótki opis mojej osoby znajdziesz również na stronie w zakładce O Mnie.

WYNAJMUJE MIEJSCE NA SERWERZE WWW POD FORUM, STRONY, PORTFOLIA etc. INFO NA PW.

Kontakt:

Strona:

http://chihaya.pl

GG: 48705018

MAIL: chihaya@Chihaya.pl

PW MPCFORUM.

Opublikowano

Osoba doświadczona i kompetentna. Miałem okazję ją poznać oraz być przy tym jak pracuję.
Jeśli szukasz porządnej osoby do projektu, to trafiłeś dobrze :)
// Kamil Dawid, Jeden z 40 milionow..

Opublikowano

­Ja także polecam, widziałem tą panią w trakcie pracy. ;)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

coś o Tobie słyszałem.. lecz nie widziałem Cię w ''akcji'' neutral.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam miała zakaz reklamowania się z powodu DDoS-owania "konkurencji", w związku z tym nie polecam.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam miała zakaz reklamowania się z powodu DDoS-owania "konkurencji", w związku z tym nie polecam.

O ile dobrze pamiętam, to Ty miałeś skończyć z bawieniem się w fora, i o ile dobrze pamiętam, to żadnego DDoSa nie było ^^

Oferta AKTUALNA, przygotowuję NOWĄ wersję PORTFOLIO.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, to Ty miałeś skończyć z bawieniem się w fora, i o ile dobrze pamiętam, to żadnego DDoSa nie było ^^

Nie było? Szkoda, że nie mogę znaleźć odpowiednich tematów w "Zbanowani", może ktoś z moderacji pomoże. I nawet pamętam posta "nie pozwolimy się reklamować takim ludziom jak ty". ;)

Autorem był bodajże @kwiatmix (ale nie dam Sobie ręki uciąć. Jeżeli to nie ty, kwiat, przepraszam).

Opublikowano

Kojarzę panią i o ile pamięć mnie nie myli to współpracowałem z nią na forum Algade, także polecam gorąco!

Podaj linka to Ci odpowiem w 100% :)

Dziękuję każdemu za każdą opinię, a hejterom podziękuję przysłowiowym środkowym palcem. c:

Jak dostanę grafikę to pokażę wam nową wersję PORTFOLIO! :)

Opublikowano

Wyśmieję Cie jak przypiszesz sobie forum eriadora :D

Jako moderatorkę polecam, a co do adminowania, to w sumie uczy się :D

Opublikowano

Wyśmieję Cie jak przypiszesz sobie forum eriadora :D

Jako moderatorkę polecam, a co do adminowania, to w sumie uczy się :D

Nie przypisuję sobie, bo jak ktoś się pyta to mu odpowiadam, że jest by Ty, lecz nie ukrywam, trochę je zmieniłam jak odszedłeś.

Opublikowano

Nie przypisuję sobie, bo jak ktoś się pyta to mu odpowiadam, że jest by Ty, lecz nie ukrywam, trochę je zmieniłam jak odszedłeś.

niesamowite zmiany.. daruj sobie bo śmiechne.

Opublikowano

niesamowite zmiany.. daruj sobie bo śmiechne.

Niesamowite zmiany, ale jednak. c:

@ref

Prawdopodobnie dzisiaj pojawi się nowa wersja Portfolio, nawiązałam współpracę z nowym projektem! :)

Opublikowano

Nie polecam kłamliwa, zazdrosna i co najważniejsze nie kompetentna ;)

Proszę cię więcej nie płacz zachowujesz się jak 14 letnie dziecko.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie polecam kłamliwa, zazdrosna i co najważniejsze nie kompetentna ;)

Proszę cię więcej nie płacz zachowujesz się jak 14 letnie dziecko.

Kłamliwa i zazdrosna, bo nie poleciłam Cię dlatego, że przywłaszczasz sobie cudzą pracę? Ok...

Również jak najbardziej mogę polecić dobra oferta wie co robi. Pozdrawiam ;d 

Dzięki. :)

NOWA WERSJA PORTFOLIO JUŻ JEST!

@ref! :)

Opublikowano

Chichaya nasłałaś jakichś swoich kumpli z TS3 żeby mi pisali negatywy xD Nie rozumiesz 1 rzeczy nic sobie nie przywłaszczyłem gdyby tak było o czym ci już ten mówiłem ileś tam razy, że gdyby tak było sam właściciel Exori zwróciłby mi na pewno uwagę i by mnie nie polecał. Dla mnie to koniec tej rozmowy, bo nie potrzebnie ci wyświetlenia bije. Takie osoby jak ty się niszczy dla dobra ogółu + słyszałem co nie co o tobie i o twoim chwaleniu się pracą którą się nie wykonało ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Praktycznie wszystkie fora, które są w tym "portfolio" nie działają, więc jak udowodnisz, że coś tam zrobiłaś? A co do forum serwera @Ambrozjak (szit, nie serw), nie zrobiłaś absolutnie NIC, więc nie pieprz. Zmiana kolorów grup się nie liczy. xD

A i pozwolę sobie ocenić portfolio. Nie zachęca, jest dziecinne, takie cukierkowe, "komiczne" (Comic Sans MS).

Opublikowano

Chichaya nasłałaś jakichś swoich kumpli z TS3 żeby mi pisali negatywy xD Nie rozumiesz 1 rzeczy nic sobie nie przywłaszczyłem gdyby tak było o czym ci już ten mówiłem ileś tam razy, że gdyby tak było sam właściciel Exori zwróciłby mi na pewno uwagę i by mnie nie polecał. Dla mnie to koniec tej rozmowy, bo nie potrzebnie ci wyświetlenia bije. Takie osoby jak ty się niszczy dla dobra ogółu + słyszałem co nie co o tobie i o twoim chwaleniu się pracą którą się nie wykonało ;)

Rozwiń to? :) + Jakich kolegów? xD

Praktycznie wszystkie fora, które są w tym "portfolio" nie działają, więc jak udowodnisz, że coś tam zrobiłaś? A co do forum serwera @Ambrozjak (szit, nie serw), nie zrobiłaś absolutnie NIC, więc nie pieprz. Zmiana kolorów grup się nie liczy. xD

A i pozwolę sobie ocenić portfolio. Nie zachęca, jest dziecinne, takie cukierkowe, "komiczne" (Comic Sans MS).

Hohoho, kochany, mocne słowa, nie tylko zmiana kolorów rang, ale co ja tam wiem. Portfolio MI się podoba i to najważniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...