Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Serwer Tibia wybrać?

neversayyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chciałbym zarobić troszke na tibi ( nie tysiące, ani nie setki złotych ) ale nie wiem na jakim serwerze powinienem zacząć grać.

chciałbym serwer taki aby graczy było dużo i by był dość dobry popyt na dobre postacie i itemy no i na gold.

pozdrawiam.

Opublikowano

To nie to samo co 10 lat temu gdzie 100k kosztowało 20zł teraz 100k kosztuje 1 zł ( na oko nie kupuje kasy na allegro nie chce mi się sprawdzać) Jedyne na czym u nas byś się jeszcze dorobił to sprzedawanie za granice waluta, ale to i tak grosze. Co do serwera to teraz chyba tylko antica tam gra sporo ludzu, ale to PVP więc z boceniem takim aby sprzedawać Chary, Kash jest problem, a na no-pvp są one c***a warte na tibi nie da się już dorobić jak kiedyś takie jest moje zdanie.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

To nie to samo co 10 lat temu gdzie 100k kosztowało 20zł teraz 100k kosztuje 1 zł ( na oko nie kupuje kasy na allegro nie chce mi się sprawdzać) Jedyne na czym u nas byś się jeszcze dorobił to sprzedawanie za granice waluta, ale to i tak grosze. Co do serwera to teraz chyba tylko antica tam gra sporo ludzu, ale to PVP więc z boceniem takim aby sprzedawać Chary, Kash jest problem, a na no-pvp są one c***a warte na tibi nie da się już dorobić jak kiedyś takie jest moje zdanie.

3zł za 100k, na nopvp postacie nadal dużo kosztują - 300rp około 500zł.

Witam mam pytanie chciałbym zarobić troszke na tibi ( nie tysiące, ani nie setki złotych ) ale nie wiem na jakim serwerze powinienem zacząć grać.

chciałbym serwer taki aby graczy było dużo i by był dość dobry popyt na dobre postacie i itemy no i na gold.

pozdrawiam.

Polecam założyć własny serwer, na takim zarobisz najwięcej z item shopu.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

3zł za 100k, na nopvp postacie nadal dużo kosztują - 300rp około 500zł.

Polecam założyć własny serwer, na takim zarobisz najwięcej z item shopu.

A możesz podać przykład serwera na którym postac 300rp może kosztować około 500zł?

Opublikowano

Haha things co pierdoli głupoty to głowa mała xD. 10 lat temu 100k za 20zł? To coś c*****o pamiętasz chyba że na n-pvp takie tanie były.. Ja na forterze jak wystawialem 10k za 5 zł to w dwa dni wszystko schodzili i się pytali czy więcej nie ma xdd ale to prawda na tibijce już dużo nie zarobisz

Bez 10 botów mało hajsu i tyle ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Haha things co pierdoli głupoty to głowa mała xD. 10 lat temu 100k za 20zł? To coś c*****o pamiętasz chyba że na n-pvp takie tanie były.. Ja na forterze jak wystawialem 10k za 5 zł to w dwa dni wszystko schodzili i się pytali czy więcej nie ma xdd ale to prawda na tibijce już dużo nie zarobisz

Bez 10 botów mało hajsu i tyle ...

tak jak powiedziałem to ma tylko być dodatkowy zarobek, takie kieszonkowe.

Nikt nie powiedział że nie mam zamiaru zrobić 10 botów :PP

tylko nie wiem na jakim serwerze warto zacząć grać.

Opublikowano

A możesz podać przykład serwera na którym postac 300rp może kosztować około 500zł?

Na każdym cena jest taka sama, nie ma większej różnicy czy zrobisz to na olympii czy na celeście.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz bocic 10mckami to idź na jakieś n-pvp, żeby cię nawet na respie nie zabijali. Nerana to dość dobry serc do bocenia bo większość ludzi to hlvl więc będziesz na początku miał wolne respy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Things wez ty zrób cos ze soba , twoje posty sa żałosne bardziej niz Twoja własna osoba.

@ co do tematu , postacie sa nadal w cenie , a wylevelowac łatwo, ale jesli chcesz sprzedawac ccki , to bez kilkunastu botow z jakims levelem nie masz co nawet sie za to brac.

+ wypadaloby miec jakiegos maina ( chyba ze chcesz grac jednym charem ) ktorym bedziesz recznie robil PG ) to i tak musisz zainwestowac w pacc i jakies 1kk na dobry poczatek.

Jesli masz zamiar tak robic to graj na srwach non pvp gdzie gra duzo ludzi jak : celesta , secura,harmonia , refugia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...