Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NexorisMt2

xXThomsonXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego, co na serwerze, najbardziej podoba mi się znaczek GM-a. *_*

A tak serio, to kolejny serwer, który niczym się nie wyróżnia. Prezentacja śliczna (nie licząc tych amatorsko dorobionych napisów na screenach z mapek), interface logowania śliczny, ale poza tym - nic specjalnego.

Polecam poćwiczyć w szkole ortografie bo takie błędy popełniać to szczyt analfabetyzmu a po twoim poście osobiście stwierdzam ze jesteś na jego szczycie

P.s odnośnie serwera prezentacja ładna życzę powodzenia

Patrzę, patrzę i niczego, prócz literówki, nie znalazłam. Wyjaśnij, w czym problem? xD A szkołę już skończyłam, wybacz. :c

PS. Polecam poćwiczyć interpunkcję.

c:

Opublikowano

Z tego, co na serwerze, najbardziej podoba mi się znaczek GM-a. *_*

A tak serio, to kolejny serwer, który niczym się nie wyróżnia. Prezentacja śliczna (nie licząc tych amatorko dorobionych napisów na screenach z mapek), interface logowania śliczny, ale poza tym - nic specjalnego

Polecam poćwiczyć w szkole ortografie bo takie błędy popełniać to szczyt analfabetyzmu a po twoim poście osobiście stwierdzam ze jesteś na jego szczycie

P.s odnośnie serwera prezentacja ładna życzę powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...