Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NexorisMt2

xXThomsonXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, Egon rozdaje każdemu bany, bo nie ma humoru, degraduje ludzi z posady, bo ma taki kaprys.

F6 lubi się rządzić i mówić każdemu kto, co i jak ma robić (w końcu kolega Egona)

Po napisaniu prawdy Egonowi na forum zostałam zbanowana.

Jeszcze raz nie polecam.

Nie daje banów gdy nie mam humoru, ja zawsze mam dobry humor :) Po prostu Twoje zachowanie było na tyle denne i dlatego wyleciałaś z teamu. Jak ja mam w teamie mieć kogoś kto pisze "JA Z NIKIM NIE BĘDĘ WSPÓŁPRACOWAĆ"? W teamie chyba powinna być współpraca, chyba że źle mnie uczono przez całe życie... Każdy inny potrafił się dostosować, tylko Ty próbowałaś "walczyć o swoje". Gdybyś napisała prawde to bym nic nie powiedział, bo mnie się nie da urazić, takim jestem człowiekiem ;) Ale gdy ktoś mi pisze już 10 raz że serwer padnie po tygodniu, że płakać nie bedziesz, że nie znajdziemy lepszego  tutora niż Ty, że z gównem się kłócić nie będziesz, to już po prostu było żałosne. Nie chciało mi się kłócić, więc dostałaś bana na 24h. Przykro mi że tak się stało, ale chce mieć porządek na forum, a nie gówno burzę, a Ty kłóciłaś się z innymi już od pierwszego dnia Twojego pobytu w teamie. W ciągu paru dni, gdy byłaś w naszej ekipie dostałem kilka wiadomości na GG, w związku z Twoim zachowaniem. Wiadomości to nic, obserwowałem sam jak się zachowujesz. Widocznie nie potrafisz współpracować z innymi. Toretto sam zrezygnował, więc zabrałem mu range. To nie był mój kaprys. Myślę, że wyczerpałem już temat, co miałem powiedzieć to powiedziałem. Nie mam zamiaru się kłócić, dlatego sobie daruj dalsze odpowiedzi.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak być tam w teamie jako tutor, zrobić tutaj konto nabić posty i zapraszać na serwer... heh

To konto zostało utworzone jakiś czas temu jak nie byłam w Teamie, ale okej. Zawsze znajdą się mądrzejsi.

Aut: mam prawo zapraszać na serwer w końcu jest to zapowiedź, tak?

Opublikowano

Nie daje banów gdy nie mam humoru, ja zawsze mam dobry humor :) Po prostu Twoje zachowanie było na tyle denne i dlatego wyleciałaś z teamu. Jak ja mam w teamie mieć kogoś kto pisze "JA Z NIKIM NIE BĘDĘ WSPÓŁPRACOWAĆ"? W teamie chyba powinna być współpraca, chyba że źle mnie uczono przez całe życie... Każdy inny potrafił się dostosować, tylko Ty próbowałaś "walczyć o swoje". Gdybyś napisała prawde to bym nic nie powiedział, bo mnie się nie da urazić, takim jestem człowiekiem ;) Ale gdy ktoś mi pisze już 10 raz że serwer padnie po tygodniu, że płakać nie bedziesz, że nie znajdziemy lepszego  tutora niż Ty, że z gównem się kłócić nie będziesz, to już po prostu było żałosne. Nie chciało mi się kłócić, więc dostałaś bana na 24h. Przykro mi że tak się stało, ale chce mieć porządek na forum, a nie gówno burzę, a Ty kłóciłaś się z innymi już od pierwszego dnia Twojego pobytu w teamie. W ciągu paru dni, gdy byłaś w naszej ekipie dostałem kilka wiadomości na GG, w związku z Twoim zachowaniem. Wiadomości to nic, obserwowałem sam jak się zachowujesz. Widocznie nie potrafisz współpracować z innymi. Toretto sam zrezygnował, więc zabrałem mu range. To nie był mój kaprys. Myślę, że wyczerpałem już temat, co miałem powiedzieć to powiedziałem. Nie mam zamiaru się kłócić, dlatego sobie daruj dalsze odpowiedzi.

Denne? Napisałam prawdę i zostałam zbanowana. Bo padnie, zobaczysz. Nigdzie nie napisałam, że nie znajdziecie lepszego tutora niż ja. Bo nie będę się kłócić z gównem, które jest ledwo co starsze ode mnie i jest od 3 dni na forum, a już ma range, bo niby doświadczenie ma. Takie doświadczenie ma, że połowa go nie zna, bo jest zwykłym noname. Z kim się kłóciłam od pierwszego dnia? No z kim? Nawet jeśli się kłóciłam to w sposób kulturalny i nie zarzucisz mi, że się jakoś specjalnie wywyższałam. Nigdy Cię nie ma na forum, a jak zwykle wiesz najwięcej. A to ciekawe kto się pożalił, może mi napiszesz? Tak, Toretto sam zrezygnował i chciał bana? Szanuj sie chłopaku i nie rób z siebie pośmiewiska, traktuj tak samo graczy jak mnie, z pewnością wyjdzie Ci to na dobre.

To mój ostatni post w tym temacie, więc jeżeli masz jakieś wątpliwości to zapraszam na gg.

Opublikowano

Balans klas na serwerze został zrobiony?

Skąd truta?

Ile osobowe są dungeony?

1. Balans klas został zrobiony :)

2. Z red lasu.

3.Niektóre dungeony są dwuosobowe, a niektóre jednoosobowe   :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy wszystkie bugi zostały naprawione? Kiedy macie zamiar dodać dungeony?

Tak, bugi są naprawione. Dungi zaraz przed startem.

Opublikowano

Pierwsze spiny w teamie już za wami, widzę, że przyjmujecie każdego, nawet dzieciaki - tu. Rea. 

Powodzenia z tą panią. :D Nie zagram, szkoda mi mojego czasu, serwer kiepski - jak dla mnie. 

Opublikowano

Pierwsze spiny w teamie już za wami, widzę, że przyjmujecie każdego, nawet dzieciaki - tu. Rea. 

Powodzenia z tą panią. :D Nie zagram, szkoda mi mojego czasu, serwer kiepski - jak dla mnie. 

Nie przyjmujemy każdego ;) Bierzemy zaufane oraz doświadczone osoby, a to jak się zachowują, to świadczy o nich, a nie o nas.

Opublikowano

A może jakieś dowody? 

Bo to jest bezpodstawne oczernianie.

0 dowodów = bez sensowny wgl post...

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

A może jakieś dowody? 

Bo to jest bezpodstawne oczernianie.

0 dowodów = bez sensowny wgl post...

To nie jest oczernianie, po prostu według mnie takie osoby jak: Rea, Ravensei (Sehun) czy jakie ona tam miała nicki są nic nie warte. 

W sumie znasz obie panie, byłeś z nimi w teamie i pucowałeś się nieźle. Nie mam nic do Was, ale uważam, że takie osoby nie powinny dostawać rang.

@wt: zamieniłabym ostatnie sety z przedostatnimi, są o wiele ładniejsze.

Opublikowano

To nie jest oczernianie, po prostu według mnie takie osoby jak: Rea, Ravensei (Sehun) czy jakie ona tam miała nicki są nic nie warte. 

W sumie znasz obie panie, byłeś z nimi w teamie i pucowałeś się nieźle. Nie mam nic do Was, ale uważam, że takie osoby nie powinny dostawać rang.

@wt: zamieniłabym ostatnie sety z przedostatnimi, są o wiele ładniejsze.

Rea moim zdaniem nigdy nic złego nie zrobiła.

To Sehun namieszała w całym teamie poprzedniego serwera na ktorym pracowalem wiec Rei w to nie mieszaj...

Opublikowano

Nic specjalnego nie widzę, wydaje mi się ( ale mogę się mylić ) że pliki Mortyriusza ???? Jeśli tak ciekawe ile odbugowane... Serwer odpycha, bo po prezce widać ze zrobiony na zasadzie "większość w standardzie co jest dostępne na rynku". Więc za pewne postawiony żeby tylko zapchać rynek kolejnym syfem, i bedzie wyglądał jak tysiąc pozostałych serwerów... 

Nie zawitam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nic specjalnego nie widzę, wydaje mi się ( ale mogę się mylić ) że pliki Mortyriusza ???? Jeśli tak ciekawe ile odbugowane... Serwer odpycha, bo po prezce widać ze zrobiony na zasadzie "większość w standardzie co jest dostępne na rynku". Więc za pewne postawiony żeby tylko zapchać rynek kolejnym syfem, i bedzie wyglądał jak tysiąc pozostałych serwerów... 

Nie zawitam. 

To nie pliki mortyriusza. Każdemu tak sie wydaje ale ten serwer został stawiany od 0. Bugi wszystkie poprawione.

Opublikowano

Rea moim zdaniem nigdy nic złego nie zrobiła.

To Sehun namieszała w całym teamie poprzedniego serwera na ktorym pracowalem wiec Rei w to nie mieszaj...

Obie są tak samo pier*olnięte.

@wt: jaki drop z nexoriańskich skrzyń? :l 

Opublikowano

Z nexoriańskich skrzyń dropi ulepszacze oraz wspomagacze.

Opublikowano

Patrz na siebie a nie oceniaj kogoś jesli nawet nie znasz.

Opublikowano

Start serwera został przesunięty na 14 września o godzinie 1800. Serdecznie zapraszamy do zakładania kont! :)

Opublikowano

Masz mi coś do zarzucenia? Proszę o dowody.

Śmiesznym faktem jest to, iż Cie nie znam, ale mniejsza.

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...