Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neria [VPS] [Easy]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

myślałem z początku że to coś fajnego,ale gdyby opracował projekt starego yitian2,to bym z pewnością zagrał,to był serwera a nie chinole.  :)

Bo bez konia nie ma gry a konia robić 1 dzień 1 poziom chore.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer jest boski , jedyne co by można dodać to tylko i wyłącznie pelerynki , Ludzie piszecie tak o tym pierscieniu TP , zapomnieliście do czego służy zwój powrotu ??

Opublikowano

Niepolecam bo Boooo :P xD

_LOADING_
__LOADING_
___LOADING_
____LOADING_

___LOADING_
__LOADING_
_LOADING_
a tak na serio. polecam chociaż nie zagram:C mam nadzieje ze sie nie zawiode polecaniem booo xD

ładnie ładnie:D ale zawsze mozna przejsc na src po edycji czyli z src i binki zrobic aby nie pokazywalo lvli i ten inny syf z aktualnego metina:P
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$ zapraszam do klikniecia  $
$$$$ w moja sygnature $$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wniosek: moda się zmieniła i nikt już nie chce oldschoola, a stary klimat nie powróci...

Wszyscy płaczą a jak przyjdzie co do czego to "Nie." :v

Opublikowano

Mogliście to chociaż spolszczyć ;d, taka se, nie zagram

Po co? Autor tematu zrobił to celowo żeby gracze przypomnieli sobie ten klimat co był kiedyś..

Opublikowano

Obrzydliwa prezentacji, oldschool wypadł z mody już dawno dawno temu, nie polecam bo pewnie nic nowego jak i 0 stabilności. ­

O czym Ty mówisz ? "0 stabilności" ? Nie dość, że pliki oryginalne raina, game nawet nie zmienione to przez cały miesiąc stał i tylko raz padł mi podchannel z expowiskami ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zły boooo, zły projekt xD

Przypomniało Ci się :D

@topic

Serwer można uznać za OFF. Stał przez cały miesiąc, graczy nie było. Nie było sensu dalej go przedłużać :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Przypomniało Ci się :D

@topic

Serwer można uznać za OFF. Stał przez cały miesiąc, graczy nie było. Nie było sensu dalej go przedłużać :)

Przeglądałam mpc i znalazłam, no i sam wiesz. No musiałam to napisać. :D

Pisałam! A pisałam! Zły Boooo, więc projekt tez zły, a co z tego wynika? Ludzi nie ma! Typowy Boooooo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...