Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neria [VPS] [Easy]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że jak ten serwer zbytnio nie wypalił tak z każdym innym będzie podobnie ;P

Csyt2 to było cos :D 

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer dla tego że prezki brak questy niepotrzebne są itp jeszcze kilka poprawek by sie przydało drop tych ogonów węża +.

Jak na razie odebrałem konia już i wkułem fmsa na +9 jak coś mam na sell jelonka ;)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jeszcze dodam,że druga postać także mi się zbugowała, chciałem iść na orki i już nie mogę wejść do gry. Nick Wojeczka. Inni też mają problem na innych mapach, nie tylko na orkach.

Opublikowano

Jesli usunalbys wiekszosc questow, dodal pierscien tp, pelerynki, naprawil mapy i ewentualne bugi, to mozna by zrobic z tego internationala :D Tak z nudow gram sobie i jest przyjemny klimacik, polecam xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

@boooooo Widzę, że projekt nie wypalił. Starsi gracze dorośli, młodsi - wymyślają. Lubię wrócić do starych czasów.

​Widzę tam pompa na serwie jest 2 online :D­

Niestety, czyli mamy już rozwiązanie problemu, dlaczego nie warto robić serwerów, bez pierdół. Do mózgu mi lecą złe słowa, na temat osób, które chcą czegoś nowego. Ktoś mądry napisał na forum, że niedługo to będzie musiał być wbudowany expbot, by graczy uszczęśliwić.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

​Widzę tam pompa na serwie jest 2 online :D­

Ja już zdążyłem kupić 3 golfy i dom z basenem z tych podarków na payapala xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Tyle ludzi pisze, że chcą serwer z 2008 roku, a jak już taki jest, to nikt nie gra, bo nie ma tego i tego :D

gdyby grało 500+ to też bym grał :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

"Nie zagram, bo mało ludu" - jednego gracza mniej. Błędne koło. 

Wielu odstraszył brak TP, słaby exp (c**j, że expimy tylko do 99) i eq, które trzeba dropić. Większość nie miało nawet styczności z takimi serwerami i zwyczajne się przestraszyło/zniechęciło.

Opublikowano

Pomysł dobry, wykonanie średnie (czekać tylko aż ktoś wykona atak przez pewien skrypt), a ludzie... no cóż, nie pamiętają tych czasów. Myślę, że gdyby wyhype'ować dany serwer, to by fajnie się grało. Poinformować co zmieniłeś, a co zostało takie samo, jak było na starym metinie. Pierwszy post to kilka screenów z krótkim opisem.

Moim zdaniem, (ofc możesz to odrzucić jak najbardziej) powinieneś wrzucić polskie questy, ale tylko te podstawowe (tj. podmień pliki w quest). Nie dodawaj nic, nie odejmuj. Jest dobrze z nimi.

Kolejna sprawa, to sprawdź czy KD da się ulepszać. Pokaż, że warto grać na tym serwerze. Jeżeli chcesz jakiejkolwiek pomocy, pisz na PW. W ciągu godziny pomogę.

Serwer na +, pomysł na +. Tylko ludzi zachęcić.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kumple nawet domeny nie wykupili  xD  xD

Serwer okej wbije ;3 bd spolszczenie ?

A czy tu wyrzucasz pieniądze w błoto ? Bo jak dla mnie to własnie jest marnowanie pieniędzy na coś co się nie zwróci, bo nie ma IS :)

Opublikowano

tak jak napisal z questami z pla stykna nawet z terenzo xD

nie ma to jak bicie mentalem metka w lesie i red lesie fmsem max i tak nie ubije sam bo w chunjo nie ma nikogo xD bo uciekli bym wbil dzis pewnie maxa ale zbugowalo postac a teraz nie spr bo juz leze w lozku co do gry fajny klimat i jest spoko projekt zachecil mnie trzeba zgrac ekipe bo solo to nie da rady za duzo zrobic

propsuje tego serwa

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

tak jak napisal z questami z pla stykna nawet z terenzo xD

nie ma to jak bicie mentalem metka w lesie i red lesie fmsem max i tak nie ubije sam bo w chunjo nie ma nikogo xD bo uciekli bym wbil dzis pewnie maxa ale zbugowalo postac a teraz nie spr bo juz leze w lozku co do gry fajny klimat i jest spoko projekt zachecil mnie trzeba zgrac ekipe bo solo to nie da rady za duzo zrobic

propsuje tego serwa

Jeżeli będę mieć wolna chwile to wprowadze kilka modyfikacji ^^

Opublikowano

Oj dobra ty to byś grał wszędzie a tylko spam w każdym temacie..

Opublikowano

Nie mogę tego pobrać, po 59% Chwilowy problem - ponawianie. Wyszedłem na rower, na około dwie godzinki. Włączam monitor - dalej siedzi na 59% i jest ten problem - nawet pobierałem kilka razy od nowa.

Opublikowano

Takiego typu serwery mi się podobają ale faktem jest to że serwer postawiony na próbę aby tylko sprawdzić czy by się na "rynku" utrzymał. Jeżeli wszystko było by dopracowane, spolszczone, pierścień TP jak dla mnie podstawa nawet na hardach i nie mówię, żeby tepało od razu wszędzie ale wystarczyło by na podstawowe mapy (m2, pustynia, orki, przed DT itd.), a na v2, av1/2 by trzeba było się przejść to w zupełności by wystarczyło. Koń na start też by się przydał albo chociaż pięczeć jakaś na ileś tam h. Może i by coś ludzi przyciągnęło to ale jeżeli nawet serwer byłby dopracowany to bez reklamy ani rusz, :)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...