Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje, uwagi, niedociągnięcia

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Jako iż dział powstał nie dawno to pewnie przeoczyliśmy różne rzeczy, które mogły dobrze wpłynąć na dział.

Oprócz tego chcieliśmy poznać Wasze propozycje co do pojedynków, może macie jakieś pomysły dzięki którym rozgrywka będzie jeszcze lepsza.

Także czekamy na Wasze uwagi dotyczące działu.

Pozdrawiam

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

proponuje dodac mozliowsc wyzwania uzytkownika z wymagana iloscia postow.. a nie ze ktos sobie wyzwie typa z 1postem zalozonym dzisiaj.

Opublikowano

proponuje dodac mozliowsc wyzwania uzytkownika z wymagana iloscia postow.. a nie ze ktos sobie wyzwie typa z 1postem zalozonym dzisiaj.

Dodane. 

Opublikowano

­ustawcie we wzorze, żeby był wymagany do podania link do konta steam wyzywającego + ranga wyzywającego żeby mniej więcej uplasowywać to poziomem

Opublikowano

­ustawcie we wzorze, żeby był wymagany do podania link do konta steam wyzywającego + ranga wyzywającego żeby mniej więcej uplasowywać to poziomem

Co do tego to możecie się dogadać poprzez PW na forum, nie widzę sensu, aby było to wymagane.

Niektórzy może też nie chcą, aby jego konto było wystawione publicznie. ;)

Opublikowano

nie podoba mi się też, że na tej mapie nie ma m4a1-s­

Bardzo dobrze, że nie ma. Korzystając z m4a4 / ak-47 trzeba umieć chociaż trochę pattern, a w m4a1-s przeciwnie ;)

Opublikowano

Bardzo dobrze, że nie ma. Korzystając z m4a4 / ak-47 trzeba umieć chociaż trochę pattern, a w m4a1-s przeciwnie ;)

świetny argument - może z gry też ją wycofajmy? Są ludzie, którzy korzystają z m4a1 i grają nią, więc nie rozumiem czego się rzucasz i hejcisz mordo

­

Opublikowano

­a może raz na dwa tygodnie/miesiąc będzie wybierany top 1 i jakaś nagroda dla ziomeczka niezbyt kosztowna, ale taka bardziej upominkowa?

Opublikowano

­a może raz na dwa tygodnie/miesiąc będzie wybierany top 1 i jakaś nagroda dla ziomeczka niezbyt kosztowna, ale taka bardziej upominkowa?

Na razie jest wszystko robione dla zabawy. Jest ranking, ale nie będzie na razie za to nagród, przynajmniej finansowych.

Nie jesteśmy w stanie dokładnie kontrolować, aby pojedynki były na podobnych rangach. Jeśli taki Global wyzywał by Silvery/Goldy/Kałachy to jaki to ma sens?

świetny argument - może z gry też ją wycofajmy? Są ludzie, którzy korzystają z m4a1 i grają nią, więc nie rozumiem czego się rzucasz i hejcisz mordo

­

Specjalnie jest tak zrobiona mapa, aby nikt nie miał problemów, że ktoś używa m4a1-s, bo do tego nie trzeba żadnego ''wysiłku''.

Praktycznie każdy jest w stanie zrobić full auto na daleki dystans, ale nie można tego samego powiedzieć o ak-47 czy m4a4.

Opublikowano

Pomyślimy.

to może nagrody w postaci punktów reputacji czy nagród?­

Na razie jest to tylko 4 fun.

Tak jak pisałem tabele miesięczną wprowadzimy w przyszłości.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

JA P******E.

Ziomek, aim = m4 + ak47, logiczne, mk'a z tłumikiem ma za łatwy pattern, siedzisz w goldzie, zgadłem?

Może dodajcie do wzoru rangę? 

­

Opublikowano

Ja nie moge znalezc lduzi zeby ich wyzwac ;d

A jak to się ma do propozycji odnośnie tego działu?

Może dodajcie do wzoru rangę? 

Po co? Myślisz, że ma to duży wpływ na to, czy ktoś przyjmie pojedynek czy nie?

Opublikowano

Odnośnie rang.

Od strony technicznej nie ma aktualnie możliwości wprowadzenie weryfikacji rang.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

ktos tego wgle pilnuje ? a jak ktos bedie uzywał sv_cheats  i se wpisze np   bind c noclip ?

Przeciwnik napisze w temacie, że cheatował.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

a jak to udowodnicie? znajdzie sie ktos kto bedzie klamal bo przegral i co zrobicie?

Jak będą się kłócić to będzie bez punktu.

Gracie dla siebie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

5. Nie można przystąpić do kolejnego pojedynku, jeśli poprzedni nie został zakończony. (wyjątek Użytkownik nie ma nic przeciwko)

Czyli mogę od razu założyć 4 tematy? ;_;

­

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...