Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL - prosty start

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak zacząć grać w LOLa?

Kiedyś pobrałem to, włączyłem zagrałem 2 rundy, dostałem bana i tyle. 

Wszyscy mnie wyzywali że nie umiem grać i trolluje, nic nie ogarniałem w tej grze. NIC.

A bana dostałem bo byłem w kiblu na 5 min, potem kolega tłumaczył mi miliony rzeczy w tej grze itd.

Dalej nic nie rozumiem. 

A wy, jak zaczynaliście w LOLu?

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Grałem z kolegami, którzy mi wszystko tłumaczyli. Tobie też polecam ;) Jak nie masz z kim grać to daj swój nick, możemy koło 1 w nocy pograć ;)

Opublikowano

­Ja zacząłem za namową przyjaciół, którzy objaśniali mi na początku co kupować (najczęściej z polecanych przedmiotów) oraz kim zagrać i na jaką linie. Tak naprawdę umiejętność gry przychodzi z czasem - u jednych trwa to krócej, u innych dłużej. Między 15 - 30 poziomem powinieneś zacząć się orientować w środowisku LoLa.

Opublikowano

Ja zacząłem bez żadnej pomocy, bo stwierdziłem, że pogram sobie w tą gre dla ośmiolatków, bo w sumie DOTA nudziła mi się, a, że tu jest łatwiej to wole LoL'a :). Do tego zajebiści ludzie co mecz, można się powyzywać, napisać, że rucham mu matke czy coś, aż mi się lepiej gra jak komuś pojadę po rodzicach, ahh.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Ja pierwszy raz zagrałem w 2012, wtedy nie do końca wiedziałem o co w tej grze chodzi. Pograłem parę tygodni i zapomniałem o tej grze.

W 2014 jakoś znów zainstalowałem tą grę i szło mi lepiej, więcej rzeczy kumałem itd. 

Bardzo pomogły mi poradniki na youtubie, testowanie postaci i uczenie się last hitów na botach.

gnYrBkB.png

Opublikowano

­Ja sama się wszystkiego uczyłam (w grze na własnych porażkach bądź czytałam/oglądałam różne poradniki), nikt poza tym w niczym mi nie pomagał, ale jednak dobrze mieć kogoś kto to ogarnia i Ci wytłumaczy wszystko. Sama obecnie uczę swojego chłopaka w to grać.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mi na początku dużo tłumaczyli znajomi tj. Jakich run używać, jak wygląda meta, gdzie wardować, mniej więcej co składać (Build),

Później oglądałem jakieś poradniki jak miałem więcej czasu.

giphy.gif

Opublikowano

Ściągnąłem z rok temu, zagrałem samouczek i skasowałem :p

Teraz parę dni temu ściągnąłem znowu bo już k***a naprawdę nie ma w co grać, i o dziwo zakochałem się w lolu xD

Staram się teraz wszystko na spokojnie ogarniać :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

­W mojej szkole gra "Liga Legend" była bardzo znana.

Więc i ja spróbowałem, na początku noobiłem, ale później z czasem tłumaczyli koledzy, a to oglądałem na YT i sam próbowałem sił w brązach :D

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Zacząłem grać z kolegą bo nie mieliśmy w co grać.Nauczyliśmy się grać sami.Jedyne co na yt o lolu oglądałem to Keyori który grał troll postaciami/buildami i Gimper który jako tako najlepszy wtedy nie był :) Aktualnie jestem Gold 4 na nowym koncie ;0

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...