Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu to nie siada o.o ?

milczek26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat dla mnie osoby które płaczą ze ktoś gra p90 czy auto snajperka powinni dostać vaca na starcie gry :- ).

Hmm bo p90 to pistolet maszynowy (ciocia wiktoria tak powiedziala) a ak czy m4 to karabin?.Naprawde masz bardzo dużo przewage xD dostaniesz ak pestke padasz z m4 dostaniesz pesta 84 dmg i padasz na kolejny strzał.P90 dziala w silverze , goldzie noi troche w kalaszkach :D dlatego ze nikt tam nie kupuje kevlara :-) miesiąc temu smurfując dowiedziałem sie od golda ze sie kevlara nie opłaca kupować :D.Skoro pestkujesz i kolesia trafiasz 24 to znaczy ze masz zeza :/ idz na Death matha grac albo jakaś aim mapa z botami.

Jak sie potrafi grać to nie ma trudności z takim strzelaniem 

A myślisz że przeciętny gracz trafi ci pestkę gdy ktoś biega ? Bo napewno nie za pierwszym razem i ty szybciej z P90 zdążysz oddać 5 celnych strzałów w klatę i go zabić niż on cię trafi :P

Tak, ale jesteś cholernie niecelny i on stojąc w miejscu wpakuje Ci fast hsa, a Ty możesz skakać biegać, latać i nic to nie zmieni, bo go nie trafisz (chyba, że jesteś pół metra przed nim) + zadajesz śmiesznie niskie obrażenia.

Bo P90 się nie używa na dalekie dystanse. O to chodzi. Jestes Dust 2 wbiegasz na B to wyciągniesz każdego. I uwierz mi że można skakać i zabijać :D

2a0c2mq.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Akurat najdziwniejsze jest to że na średni dystans nie ma problemu z trafieniem głowy ale dla przykładu jak na dust 2 ct na a siedzni na końcu longa a ja w niego pestkuję to zawsze wchodzi tylko 24 a widać mu tylko łeb :/

Opublikowano

@milczek26 czy strzelasz będąc w bezruchu? wejdź na serwer z botami np map_aim redline do pobrania z workshopu, ustaw sobie DM z botami i wpisz sv_showimpacts 1 czy jakoś tak (sv_cheats 1 najpierw). Jak strafeujesz w lewo (trzymasz A),puszczasz A i szybko klikasz i puszczasz D-zatrzymujesz się w momencie, a jak lecisz A D A D to pewnie strzelasz jeszcze w biegu (sam tak robiłem kiedyś). Czyli A D D A A D D A A D D A ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...