Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu to nie siada o.o ?

milczek26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktoś jakiś poradnik może bądz podpowiedz jak strzelać w tym cs bo dostaje jebanego ataku jak pestkuje kolesiowi w głowe a on dostaje 24 w 4 -,-

Opublikowano

Może zamiast słuchać "teoretycznych" porad to po prostu idź na DMa i zobacz jak Ci siada, a jak nie. Myślę, że trening jest najlepszą opcją na naukę strzelania.

Opublikowano

Graj dużo aim/dm, strzelaj sobie np. na mapkach aim_botz itp.

Wystarczy potrenować :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Co wy pieprzycie, nie ma znaczenia jaką bronią strzelasz, gdy celujesz w kask to gość dostanie w kask. Jedynie to czasem serwery nie załapią strzału, ale to przez tr64.

Opublikowano

Akurat dla mnie osoby które grają p90 i auto kidem powinny dostać vaca xD

Dlaczego? P90 to bardzo dobra broń na drugą rundę. Ewentualnie na jakąś ciekawą taktykę kiedy team nie ma pieniędzy.

Co to jest auto kid? Wtf.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dlaczego? P90 to bardzo dobra broń na drugą rundę. Ewentualnie na jakąś ciekawą taktykę kiedy team nie ma pieniędzy.

Co to jest auto kid? Wtf.

to jest akurat odwieczny dlemat goldow i silverow :D 

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nie mam ani golda, ani silvera, a nadal nie wiem ;_; .

dlatego ze to jest ich dlemat to oni sa desperaatami wiec nie masz prawa wiedziec :D

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Jeśli pestkujesz w łeb i nic nie wchodzi to zmień dpi, bo pewnie masz 1k + i się dziwisz zmień na 400/500 różnica jest ogromna.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Wow :v JA też nie ogarniam co ty właśnie tutaj do niego piszesz xD 

Silver=Gold. P90 dobra broń na rush i na force buy 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Wow :v JA też nie ogarniam co ty właśnie tutaj do niego piszesz xD

Silver=Gold. P90 dobra broń na rush i na force buy

Na force buy tak, na rush nie bardzo, bo jest totalnie niecelna w porównaniu do M4 czy AK i zadaje śmieszne obrażenia.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na force buy tak, na rush nie bardzo, bo jest totalnie niecelna w porównaniu do M4 czy AK i zadaje śmieszne obrażenia.

Chodzi o to że możesz biegać i strzelać a z AK nie. I masz przewagę nad przeciwnikiem który ma AK lub M4 bo on stoi w miejscu :D

2a0c2mq.png

Opublikowano

Chodzi o to że możesz biegać i strzelać a z AK nie. I masz przewagę nad przeciwnikiem który ma AK lub M4 bo on stoi w miejscu :D

Tak, ale jesteś cholernie niecelny i on stojąc w miejscu wpakuje Ci fast hsa, a Ty możesz skakać biegać, latać i nic to nie zmieni, bo go nie trafisz (chyba, że jesteś pół metra przed nim) + zadajesz śmiesznie niskie obrażenia.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tak, ale jesteś cholernie niecelny i on stojąc w miejscu wpakuje Ci fast hsa, a Ty możesz skakać biegać, latać i nic to nie zmieni, bo go nie trafisz (chyba, że jesteś pół metra przed nim) + zadajesz śmiesznie niskie obrażenia.

Tak, chyba na dmg+ tak zrobi szybko hsa

Opublikowano

Akurat dla mnie osoby które grają p90 i auto kidem powinny dostać vaca  xD

Akurat dla mnie osoby które płaczą ze ktoś gra p90 czy auto snajperka powinni dostać vaca na starcie gry :- ).

Hmm bo p90 to pistolet maszynowy (ciocia wiktoria tak powiedziala) a ak czy m4 to karabin?.Naprawde masz bardzo dużo przewage xD dostaniesz ak pestke padasz z m4 dostaniesz pesta 84 dmg i padasz na kolejny strzał.P90 dziala w silverze , goldzie noi troche w kalaszkach :D dlatego ze nikt tam nie kupuje kevlara :-) miesiąc temu smurfując dowiedziałem sie od golda ze sie kevlara nie opłaca kupować :D.Skoro pestkujesz i kolesia trafiasz 24 to znaczy ze masz zeza :/ idz na Death matha grac albo jakaś aim mapa z botami.

Jak sie potrafi grać to nie ma trudności z takim strzelaniem 
Opublikowano

Nawet jeśli jesteś silverem to chyba masz większe ambicje. Ja gram na wyższych rangach i tam P90 jest useless.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...