Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|GlobalMu|Sezon 8.3|Exp50|GMO|Muun System|Polski Serwer|

Korn27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@konrados6

Max na serwie  było już 35 osób ale to jest szczegół.

Ludzie  graja  na  2 -3  konta zgodzę się z tym.

Handel jakiś jest nie możesz powiedzieć ze go nie ma. Ale jak sie woła za wingi LVL +7 30 Blessów nie dziwie się ze nikt od Ciebie nie chciał kupic.

Co do DL MG Punkty zostały dodane, a nie chciałem robić restarta w dzień.

DL Pet tak aktualnie jest wyłaczony bo jest problem z petami crashuja gre.

Pisałem wielokrotnie ze technik jest z Kolumbi i też ma swoje życie studia i nie zawsze może mi odrazu pomóc.

To że chodzę w itemach  zrobionych MuMakerem bo tak to się nazywa dlatego  tylko do  testów nikomu nie przeszkadzam, nie ksuje spotów, czy nie  zabijam.

Np. dzieki temu znalazłem bład z setem Ancient ze jak pójdziesz na serwer CS i potem wrócisz do np. Lorki tracisz opcje Ancient a to jest ważna sprawa.

Mowisz o globalu ze dupery ze to ze tamto, teraz widzisz ze nawet twórca gry ma błedy z grą a od priva wymagasz zero bugów.

O graczy gram jak  tylko potrafie.

@miazga1989

Zrobiłeś 5 kont ProDL, ProBK, ProElf, ProMG, i jeszcze jakieś jedno konto.

I teraz narzuca mi się jedno pytanie grasz w Mu sam z sobą, sam nie poszukujesz party ani też nikogo do party nie bierzeż takie trochce to smutne jest. Ale  zależy kto co lubi.

Ja jako admin staram się jak tylko mogę poświęcam czas dla serwera. O jakich  brakach mowisz DL PET jeden brak :D

Powiedzieć Ci co jest smutne ...

To że my Polacy nie potrafimy wspierać swoich produktów, usług, innych rzeczy. I to jest smutne  jak czytałem kilka publikacji serwerów m. in. Ameryki Łacińskiej ( Brazylia, Argentyna, Peru, Kolumbia ) i  tam  własnie  graja polacy i widziałem jak piszą jak  zrobić donacie jak  wydać nasze złotówki. To jest przykład polaków. TO JEST SMUTNE AŻ PRZYKRE....

S gracze którzy wiedzą ze nie ma  serwerów totalnie bez bugów NIE MA. Bo zawsze coś się znajdzie, z tego co pamietam nawet na serwie pisał ci to Smaug.

Mogę Ci wymienić  Graczy a którzy pomagaja przy rozwijaniu sie serwera w rózny sposób.

1. Reportują mi błedy znalezione.

2. Kwasna potrafi docenić moj trud prace oraz pieniądze które  wydaje na utrzymanie serwera.

3. Nie poddaja się i cały czas  graja i są zadowoleni

P.S Co do tego ze na 40 Chaosów 1 Bless to niewiem gdzie ty stoisz chyba w atlans hehe

//sygnatura niezgodna z regulaminem

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówisz że to jak global ( to chyba z 5 lat temu zaczynales na globalu) bo ja gralem od jego powstania bez elf buff, i tego calego zasranego syfu i  dupEry ( pewnie nie ogarniesz o co chodzi) i uwierz mi ty nie wiesz co  to prawdziwy global.

max mapa LT2 bez atlans... roooox czasy...

Opublikowano

@miazga1989

Zrobiłeś 5 kont ProDL, ProBK, ProElf, ProMG, i jeszcze jakieś jedno konto.

I teraz narzuca mi się jedno pytanie grasz w Mu sam z sobą, sam nie poszukujesz party ani też nikogo do party nie bierzeż takie trochce to smutne jest. Ale  zależy kto co lubi.

robie 5 postaci rożnych klasy i nie potrzebuje patry;p nie bede się prosił i wypisywał że potrzebuje jak np Meszkin. Wszedlem do gry widze jedo sm 250lvl poszukuje pt, zagralem wieczor i nocke nastepnego dnia ja ponad 300 na wszystkich postaciach a on 280lvl i dalej szuka pt^^ już widzisz roznice? ja skonczylem wczoraj na 370 a on dzisiaj ma zaledwie 306. Uwierz mi na tym serwerze mozna i poczuć się samotnym ale sewery ktore maja po 1k online(niestety BR) to takie party 5 osobowe to podstawa;d 

ktoś tam pisał ze masz itemy max itd ze szukasz bledow itd nie widze problemu ale expienie ta postacia innych z G to troche przesada bo sam oczywiscie by tam taki SM ktorego expisz nie dał rady ale z Toba to mooby na 3-4 hity wiec lajcik, troche przesada ;p

Opublikowano

Level który wbiłeś nie znaczy, że party 5 osobwe jest z*******e. To znaczy, że spędziłeś z*********e dużo czasu przy grze, jeśli w 2 dni wbiłeś 370, ja gram na luzie i w 4 dzien grania mam 330. Bez zadnych party. Nie spieszy sie, gram jak wyjdzie i łapie kamienie jak dropna, szukam czasem goldow. A to, że GM gra normalnie w gre i robi sobie itemy samo w sobie jest podejrzane. Ja osobiscie nigdy nie widzialem zeby expil kogos ze swojej gildii ale szczerze mowiac mialem swoje podejrzenia. Bo w sumie po co mu te itemy? Sprawdzic cos to jest chwila... Serwer zły nie jest ale jednak przybijajace jest to, że admin daje się łatwo prowokować i wpada w ciągłe utarczki słowne. Wyciągnąć coś od admina to poprostu masakra, prosilismy go o dodanie brakujacych punktow na nasze postacie MG i DL to mowi ze doda nam na 400. Oczywiscie wbicie 400 bez dodatkowych 800 punktow jest duzo ciezsze co by kto nie mówił... Ja grałem na serwerach HIGH, tj. 1k exp - 2k exp, ale ten serwer naprawdę przyciągnął moją uwagę i serio było mi ciężko się przełożyć z takich expow na 50. Ale byłem i grałem, ale teraz online znowu spada. Teraz jest na serwie 5 online z czego 0 aktywnych. Jakieś różne dziwne eventy się pojawiają, zabijanie gold collosusów było fajne, ale w sumie wydropienie wingów 4lvla na 320 lvlu całkowicie psuje system wartości... Nie ma juz sensu prac 3 lvl wingów bo zrobić je jest cholernie trudno i się nie opłacają. Jak dla mnie sezon 8 to nie wypał. Lubie starą klasyczną wersje sezon 1, ewentualnie może być 6. Btw. Strasznie denerwujace jest to, że opcje exelentów są zamazane i jak już wydropiłem te wingi to nawet nie dało się ich założyć... booo.. są od 400 lvla :) Dodatkowo dają jakieś super bonusy! (*#&$(#$^!@&*#$@$ +4% ! Taak, to bardzo dobra opcja! Szkoda, że nie nauczyłem się chińskiego. 
Korn, życzę Ci powodzenia na dalszej pracy przy serwerach jeśli będziesz jakiekolwiek robił, osobiście uważam, że lepiej by było jakbyś dał starszą, bardziej sprawdzoną wersję, zrobił poważne testy 1-2 tydz., w ten czas dobrze zareklamował serwa i nie robił takiej różnicy pkt po marlonie i bez marlona. Opcja z zwiększona ilościa punktow za level była fajna, ale dysproporcja się robiła bardzo nie fajna między klasami zwyczajnymi a tymi od np. 220 lvla. 

Wg. mnie serwer PVP, 150xp, żeby wbicie 400lvla to nie był aż taki problem, że jak ktoś się dobrze przyłoży to aby wbił w 2 dni, tylko potem, żeby znaleźć itemy i exelenty było wyzwaniem. Np. sety w sklepach do plate lub scale +0+12+l i aby dropiły zrównoważenie kamienie, mniej chaosów, więcej blessow! Bo to, że 1 bless pada na 40 chaosów to wcale nie jest HARD. To jest bez sensu.. I jeśli dodałeś już zaproszenia do bc i ds do sklepu to chaosy totalnie były bezużyteczne.. punkty za level 10 (były fajnym pomysłem tylko po marlonie 11 a mg i dl 12 i będzie ok z pktami) + dużo ciężej o jakiekolwiek itemy by był każdy item na wage złota, a goldy bardziej podkręcone, na obecnym serwie k2 ubiłem magikiem na 150 lvlu. Wg. mnie k2 powinien padać dopiero na 300, a k5 być bity w 3 osobym pt conajmniej z ee. Popełniłeś trochę błędów ale serwer naprawdę mi się podobał i uważam go za jeden z lepszych ostatnich czasów. Powodzenia chłopie, zabrakło trochę doświadczenia w adminowaniu.

Dzięki za możliwość zagrania za DARMO. Chętnie bym wpadł znowu, jakbyś robił coś podobnego :)

Opublikowano

wbicie w full pt 370lvl zajelo mi moze kolo 36h z czego przy kompie aktywnym moze z 5-6h czy to tak z**********e duzo?^^ full party wiekszy, szybszy, latwiejszy exp ;p ale jak widziałem w.w "gracza" i jego SM-a i męki to powodzenia;d

Opublikowano

Level który wbiłeś nie znaczy, że party 5 osobwe jest z*******e. To znaczy, że spędziłeś z*********e dużo czasu przy grze, jeśli w 2 dni wbiłeś 370, ja gram na luzie i w 4 dzien grania mam 330. Bez zadnych party. Nie spieszy sie, gram jak wyjdzie i łapie kamienie jak dropna, szukam czasem goldow. A to, że GM gra normalnie w gre i robi sobie itemy samo w sobie jest podejrzane. Ja osobiscie nigdy nie widzialem zeby expil kogos ze swojej gildii ale szczerze mowiac mialem swoje podejrzenia. Bo w sumie po co mu te itemy? Sprawdzic cos to jest chwila... Serwer zły nie jest ale jednak przybijajace jest to, że admin daje się łatwo prowokować i wpada w ciągłe utarczki słowne. Wyciągnąć coś od admina to poprostu masakra, prosilismy go o dodanie brakujacych punktow na nasze postacie MG i DL to mowi ze doda nam na 400. Oczywiscie wbicie 400 bez dodatkowych 800 punktow jest duzo ciezsze co by kto nie mówił... Ja grałem na serwerach HIGH, tj. 1k exp - 2k exp, ale ten serwer naprawdę przyciągnął moją uwagę i serio było mi ciężko się przełożyć z takich expow na 50. Ale byłem i grałem, ale teraz online znowu spada. Teraz jest na serwie 5 online z czego 0 aktywnych. Jakieś różne dziwne eventy się pojawiają, zabijanie gold collosusów było fajne, ale w sumie wydropienie wingów 4lvla na 320 lvlu całkowicie psuje system wartości... Nie ma juz sensu prac 3 lvl wingów bo zrobić je jest cholernie trudno i się nie opłacają. Jak dla mnie sezon 8 to nie wypał. Lubie starą klasyczną wersje sezon 1, ewentualnie może być 6. Btw. Strasznie denerwujace jest to, że opcje exelentów są zamazane i jak już wydropiłem te wingi to nawet nie dało się ich założyć... booo.. są od 400 lvla :) Dodatkowo dają jakieś super bonusy! (*#&$(#$^!@&*#$@$ +4% ! Taak, to bardzo dobra opcja! Szkoda, że nie nauczyłem się chińskiego. 

Korn, życzę Ci powodzenia na dalszej pracy przy serwerach jeśli będziesz jakiekolwiek robił, osobiście uważam, że lepiej by było jakbyś dał starszą, bardziej sprawdzoną wersję, zrobił poważne testy 1-2 tydz., w ten czas dobrze zareklamował serwa i nie robił takiej różnicy pkt po marlonie i bez marlona. Opcja z zwiększona ilościa punktow za level była fajna, ale dysproporcja się robiła bardzo nie fajna między klasami zwyczajnymi a tymi od np. 220 lvla. 

Wg. mnie serwer PVP, 150xp, żeby wbicie 400lvla to nie był aż taki problem, że jak ktoś się dobrze przyłoży to aby wbił w 2 dni, tylko potem, żeby znaleźć itemy i exelenty było wyzwaniem. Np. sety w sklepach do plate lub scale +0+12+l i aby dropiły zrównoważenie kamienie, mniej chaosów, więcej blessow! Bo to, że 1 bless pada na 40 chaosów to wcale nie jest HARD. To jest bez sensu.. I jeśli dodałeś już zaproszenia do bc i ds do sklepu to chaosy totalnie były bezużyteczne.. punkty za level 10 (były fajnym pomysłem tylko po marlonie 11 a mg i dl 12 i będzie ok z pktami) + dużo ciężej o jakiekolwiek itemy by był każdy item na wage złota, a goldy bardziej podkręcone, na obecnym serwie k2 ubiłem magikiem na 150 lvlu. Wg. mnie k2 powinien padać dopiero na 300, a k5 być bity w 3 osobym pt conajmniej z ee. Popełniłeś trochę błędów ale serwer naprawdę mi się podobał i uważam go za jeden z lepszych ostatnich czasów. Powodzenia chłopie, zabrakło trochę doświadczenia w adminowaniu.

Dzięki za możliwość zagrania za DARMO. Chętnie bym wpadł znowu, jakbyś robił coś podobnego :)

Co do itemów testuje sobie bo nie kazdy item moge zrobic programem. Dlaczego to robie pisalem wyrzej.

Wingi Angled And Devil sa od 400 powinny  byc  od 350 ale nie moge tego zminic.  A i te wingi sa na 30 dni.

Co  do kamieni  jestes druga osoba co narzeka, ja ci powiem tyle. Gralem od zera DW i wiem co dropi. I nie mów mi ze nie dropi soul nie dropi bles

Go 6 godzinach na afku  mialem  kazdego rodzaju kamienie.

Powiedz ze ci sie nie chce  dropic a nie narzekaj. Nie  badzmy Dziecmi

Co do itemow z Exe optami po $%£%£%£$%£ to jest Thailandzki jezyk. i nad tym pracuje.

A to ze wzielem  jedna osoba do PT to  byly  testy  scrola od EXPa mial on dodawac +170 % ale niestety  to mozna uzywac gdy ma sie item w Xshopie a nie w Inv.

Ja nie bede  sie cofal  a jeszcze sezon pierwszy. Bez Komentarza/

Z tego  tytulu ze pliki sa Cracked z tajlandzieko serwera webzena  duzo tez nie moge zmienic, bo albo nie ma tych ustawien albo sa po koreansku chinsku lub  totane &^%%^%$^

Kazdy potrafi  tylko krytykowac 30 postow 5 jest pocieszajacych  dajacych chcec do pracy.

P.S Sorry za bledy ale jestem po nocce i ledwo patrze na oczy

Opublikowano

Tylko że takie dopracowanie serwera powinno być na beta testach a nie nanoficjalnym otwarciu :) ale niech się bawi w to dalej a może kiedyś się tu wróci:)

Opublikowano

Pamietaj Miazga ze najlepsze testy to otawarcie serwera.

A na testach nie zawsze wszystko sie wylapie.

Opublikowano

Ciasnaola  Po nicku wnioskuje ze jestes  facetem i szukasz ciasnej...

Dam Ci przyklad 

www.muonline.webzen.com

Co tydzien lub  dwa przerwy techniczne  a i tak  znajduja sie jakies bledy, problemy itd...

Przemysl co piszesz Good Luck & Have Fun

Opublikowano

Co do itemów testuje sobie bo nie kazdy item moge zrobic programem. Dlaczego to robie pisalem wyrzej.

Wingi Angled And Devil sa od 400 powinny  byc  od 350 ale nie moge tego zminic.  A i te wingi sa na 30 dni.

Co  do kamieni  jestes druga osoba co narzeka, ja ci powiem tyle. Gralem od zera DW i wiem co dropi. I nie mów mi ze nie dropi soul nie dropi bles

Go 6 godzinach na afku  mialem  kazdego rodzaju kamienie.

Powiedz ze ci sie nie chce  dropic a nie narzekaj. Nie  badzmy Dziecmi

Co do itemow z Exe optami po $%£%£%£$%£ to jest Thailandzki jezyk. i nad tym pracuje.

A to ze wzielem  jedna osoba do PT to  byly  testy  scrola od EXPa mial on dodawac +170 % ale niestety  to mozna uzywac gdy ma sie item w Xshopie a nie w Inv.

Ja nie bede  sie cofal  a jeszcze sezon pierwszy. Bez Komentarza/

Z tego  tytulu ze pliki sa Cracked z tajlandzieko serwera webzena  duzo tez nie moge zmienic, bo albo nie ma tych ustawien albo sa po koreansku chinsku lub  totane &^%%^%$^

Kazdy potrafi  tylko krytykowac 30 postow 5 jest pocieszajacych  dajacych chcec do pracy.

P.S Sorry za bledy ale jestem po nocce i ledwo patrze na oczy

Co do kamieni, to chyba też jestem jedną z dwóch osób które wbijały sobie secika na jakiś plus kamieniami z dropu. I jestem w stanie Ci powiedzieć, że jest to strasznie c*****e. Czy Ty wbijałeś sobie seta? Czy tylko pisałeś "bo nie może być za łatwo.." Jak latasz z itemami z programów i takie rzeczy mi prawisz to serio krew mnie zalewa. Aktualnie mam 100 chaosów w depo, z którymi szczerze nic nie mogę zrobić, chyba oprócz tego, że wsadzić sobie w dupę. Bo są nie przydatne! Większość rzeczy jest w sklepie przy których można je wykorzystać. Pomysł aukcji za chaosy nigdy nie doszedł do skutku, za to chciałeś zrobić aukcje za blessy. PO CO? Blessy są w same sobie dobre i przydatne bo można nimi wbijać itemy i nie ma co ich pchać na jakieś aukcje. Jak zgłaszam Ci swoją krytykę to tylko mówisz, ee tam marudzisz, trzeba sobie radzić. Po to, to mówie, żeby serwer był bardziej grywalny. Nie wspominając, już o tym, że jakbym miał robić coś z tymi kamieniami które są ze "zwykłego" dropu to bym robił seta na +10 przez miesiąc. Zamiast tego były Golden Colosusy które dropiły paczki. Gdzie jest to stare mu ja się pytam? Dlatego też chciałem cofnąć wersje, żebyś mógł coś wreszcie zrobić na serwie, a nie czekać na technika. Wersja 8 wcale nie jest taka dobra.

Opublikowano

Wersja 8 jest ujowa a nie dobra i trzeba to powiedzieć wprost. Wracając do expirnia kolegi z G to nie mów że sprawdzales exp bo exp można sprawdzić w kilka minut a nie pół dnia, więc granie "prywatnymi" postaciami raczej sobie możesz odpuścić. Niestety przez brak możliwości obsługi przez admiba tego serwera nic z niego nie będzie niż te kilka osob. A tak z innej bajki można zrobić PETA dla DL? Bo już trochę czasu minelo

Opublikowano

Powiem tak  ja własnie mialem problem z  chaosami a  blesow souli joli  mialem  full.

miazga1989 dlaczego " ujowa" ?

Czym sie  rózni  według Ciebie  s6 od s8 ?

Ex702 weszlo nowe Gui, pentagramy, wingi, troche  bizuteri nowej no acheron Wingi 3,5 Angle i Counquegor, Arca War

S8 Nowe Gui z paskiem expa oraz informacja ile dostajemy expa, nowa mapa na archeron, System Muun, troche ciekawych eventow.  No i ciag dalszy petnagramow itd.

Nowe Gui Mu helpera plus opcja  facebook  itd..

A tak naprawde to nadal  jest  mu.

Co do DL peta  aktualnie nic sie nie zminiło

Opublikowano

Powiem tak  ja własnie mialem problem z  chaosami a  blesow souli joli  mialem  full.

miazga1989 dlaczego " ujowa" ?

Czym sie  rózni  według Ciebie  s6 od s8 ?

Ex702 weszlo nowe Gui, pentagramy, wingi, troche  bizuteri nowej no acheron Wingi 3,5 Angle i Counquegor, Arca War

S8 Nowe Gui z paskiem expa oraz informacja ile dostajemy expa, nowa mapa na archeron, System Muun, troche ciekawych eventow.  No i ciag dalszy petnagramow itd.

Nowe Gui Mu helpera plus opcja  facebook  itd..

A tak naprawde to nadal  jest  mu.

Co do DL peta  aktualnie nic sie nie zminiło

jak nie wiesz czemu jest ujowa to Ci nie będę tego tłumaczył;p widać jakie masz pojęcie na ten temat, fajnie że są nowe możliwośći eventy itd. co za tym idzie? masa niedopracowanych rzeczy. Myślę że jakby była wersja s6 to ten Twoi "technik" nie byłby Ci potrzebny. Jeśli on w ogóle istnieje;d faktycznie opcja facebook to jest to czemu tej grze brakowalo... Nic tylko grac DL^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze zrobie dzis.

Dopiero pierwsi  gracze pojawili sie dzis.

I wlasnie z kilkoma  graczmi ustawiamy serwer

Opublikowano

to sa testy ? czy juz wystartowal czy jak ?

kilka h dzis gralem konta juz nie mam. 

Piszesz 300 exp. w publikacji a dajesz 100. Wez ogarnij wszystko. zrob nowa publikacje i startuj bo tak to do d...y jest.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...