Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|GlobalMu|Sezon 8.3|Exp50|GMO|Muun System|Polski Serwer|

Korn27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ogarniam raz 5 expa raz 50x tyle publikacji zdecyduj sie

Od otwarcia serwera jest cały czas x50

Tak zostalo zdecydowane na aktualizacji i wipe z nowymi plikami.

Slucham graczy a tego chcieli :)

Pozdrawiam Korn

P.S i jak nie masz nic ciekawego do powiedzienia nie  rob off topicu.

Bo Ciebie nawet na serwie nie widzialem

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Wczoraj  trwały prace nad xshopem.

Postaram się to naprawić a aktualnie pisz na GG to  utworze konto ręcznie.

Moje GG 3991257 Skype: mikro55

Moj technik bedzie za okolo 4 - 5 ( Inny czas ) wtedy to zostanie  napewno naprawione.

Za  zgłoszenie  tak poważnej usterki jak wbijesz na  serwer  zostaniesz nagrodzony.

Dziekuje :)

Opublikowano

Bo Ciebie nawet na serwie nie widzialem

Ja za to widzę masę Twoich publikacji.. Żeby było śmieszniej ciągle tego samego serwera :D

Nie wiesz czemu nikt u Ciebie nie gra? Masz jakieś 15-18 lat (wnioskując po stylu pisania i zachowaniu). Pominę już fakt Twojego zachowania z piaskownicy dotyczącego zawiści :) W każdym temacie spamowałeś "idźcie na ciapackie serwery" ... Tak nie zachowuje się osoba dojrzała.

Każdy czasem jest zdenerwowany jeśli mu coś nie wychodzi, nie oznacza to jednak, że powinno się takie bzdury wypisywać na forum.

Widocznie "Twój" serwer nie ma nic ciekawego do zaoferowania, skoro nikt na nim nie gra. Po co bierzesz się za robienie serwera, kiedy najdrobniejsza rzecz Cię przerasta i musisz udawać się do swojego jak to powiedziałeś... technika.

Dodatkowo popełniałeś błędy ortograficzne w swoich publikacjach (nie zacytuję bo edytowałeś temat do zamknięcia).

Ps. "Za  zgłoszenie  tak poważnej usterki jak wbijesz na  serwer  zostaniesz nagrodzony." 

Módl się lepiej, żeby ktoś ogarnięty się nie zgłosił po nagrody, bo zbankrutujesz ;p

Opublikowano

Ja za to widzę masę Twoich publikacji.. Żeby było śmieszniej ciągle tego samego serwera :D

Nie wiesz czemu nikt u Ciebie nie gra? Masz jakieś 15-18 lat (wnioskując po stylu pisania i zachowaniu). Pominę już fakt Twojego zachowania z piaskownicy dotyczącego zawiści :) W każdym temacie spamowałeś "idźcie na ciapackie serwery" ... Tak nie zachowuje się osoba dojrzała.

Każdy czasem jest zdenerwowany jeśli mu coś nie wychodzi, nie oznacza to jednak, że powinno się takie bzdury wypisywać na forum.

Widocznie "Twój" serwer nie ma nic ciekawego do zaoferowania, skoro nikt na nim nie gra. Po co bierzesz się za robienie serwera, kiedy najdrobniejsza rzecz Cię przerasta i musisz udawać się do swojego jak to powiedziałeś... technika.

Dodatkowo popełniałeś błędy ortograficzne w swoich publikacjach (nie zacytuję bo edytowałeś temat do zamknięcia).

Ps. "Za  zgłoszenie  tak poważnej usterki jak wbijesz na  serwer  zostaniesz nagrodzony." 

Módl się lepiej, żeby ktoś ogarnięty się nie zgłosił po nagrody, bo zbankrutujesz ;p

Ja zrobiłem  3 publikacje łacznie.

Zgodzę się z Toba że moją strona nie jest ortografia i wyjaśnie Ci  dlaczego.

Od 6 lat przebywam zagranicą i mało uzywam polskiego języka w pismie, bardziej się  skupiam nad jezykiem angielskim bo jest on mi bardziej potrzebny do funkcjonowania.

Spamowałem trochę bo czasami mnie to wkur.....  że my Polacy nie potrafimy szanować, wspomagać, swoim rodakom a wręcz przeciwnie i to jest smutne.

Bo  czy taki "Ciapek"  mysli o polskich graczach ? Oczywiście że nie, oni patrzą tylko w wasze portfele aby jakimś sposobem zachecic do wydania każdej złotówki.

Mój serwer oferuję grę dla osób co dobrze znają Mu Online jak i wiedzą ze szybkie expienie, resety, kolosalne staty są bez sensu.

Dlatego zrobiłem ten serwer. Ustawienia GMO jak pisałem w publikacji " Poczuj się jakbyś grał na globalu a nadal jest to serwer prywatny"

Nie stanełem w miejscu na sezonach poniżej ex702 tylko cały czas staram się aby serwer był na jak najwyższym sezonie. Trzeba iść z postępem czasu a nie  zawieszać się.

Co do tego Za  zgłoszenie  tak poważnej usterki jak wbijesz na  serwer  zostaniesz nagrodzony."  tak bardzo się cieszę ze ktoś o tym napisał w publikacji bo pewnie bym nie wiedział, o napewno tą osobe nagrodzę oraz bardzo jej dziękuje.

Spokojnie nie zbankrutuje.

Co do technika jest to człowiek z Kolumbi i niestety strefy czasowe sa inne.

A co rejestracji wczoraj naprawiał mi ten technik xshop  i  z tego  co dzis  zauwazyłem ze zmienił pare rzeczy odnośnie bazy danych i dlatego nie działą rejestracja.

A Ciebie bladykiel Zapraszam na serwer i sprawdz sam.

Jeszcze jeżeli chodzi o tą publikacje  chciałem zrobić wszystko w jedym z całym tutorialem oraz zmienic nazwe  tematu ale cięzko w tym dziale o jakiego  Moderatora. ( zapomniany dział )

A mój wiek hmm :) spokojnie jestem osobą po 30, i  bardzo  nerwowa :P :P :P  i poprostu jak taki szczyl pisze  jakies  glupie teksty a nawet nie wszedl na serwer to odrazu cos mnie  trafia. :D Musze zakupic melise :D

Opublikowano

Na serwerze sie fajnie gra, serwer jest stabilny wszystko śmiga :) Polecam :) oraz zapraszam na teamspeak serwera :)ts.globalmu.eu

Kto jest większym głupcem: sam głupiec, czy głupiec, który za nim podąża?

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

Gra się świetnie doskwiera nam jedynie brak konkurencji. :)

Admin na bieżąco wprowadza poprawki, jest wiele nowych eventów.

Exp w sumie za wysoki :)

Jeszcze raz zapraszam do przetestowania serwerka.

Do zobaczenia na GlobalMu.eu 

Opublikowano

Pierwszy tydzień minął i pierwszy lvl 400 osiągneła go Kobieta Shani Gratuluje :)

Opublikowano

No dobrze.

Mam 50 lat pamietam jakmialem 35 zaczynalem grac w MU

Wrociłem na globala ale zaciekawiony jestem tym co oferuje ten serwer.

Wchodze na niego z tego powodu jak i z tego ze po 15 latach pewnie sporo się zmieniło w samej grze a na globalu nie ma za bardzo chetnych ktorzy pomagają w czymkolwiek

Nie chodzi o itemy bo one same wypadne predzej czy pozniej ale o to jaki quest gdzie

Pamietam quescik w Devias i u Marlona na przyklad ale juz gdzie co dropi to zapomnialem.

Mam nadzieje ze nie wyrzuciecie starca z serwera i bedziemy sie wspolnie dobrze bawic oraz ze serwer mnie nie zawiedzie.

Probowalem roznych mmorpg i jak to sie tam to teraz nazywa ale nic MU do piet nie dorasta.

Początkujący II wnioskuje z twoich wpisów ze jestes na wysepkach.

Jesli UK to ja obok na mniejszej.

Moze sie spotkamy na serwie.Nie zawiedz mnie po 15 latach przerwy licze ze sie pobawie i serwer godny uwagi

Opublikowano

servery powyzej sezon 6 to porazka :(

S6-5 to juz jest  przeszłość, ale  zalezy kto co lubi.

Nowosci tez sa czasam fajne :)

Wystarczy sie zapoznac :)

Mały tutorial jak ustawić grę

Odpalamy Tajlandzki launcher Mu.exe

hEMUyS0.png

Jak kto chce  gra w oknie potem przechodzimy do ostawień rozdzielczości oraz dźwięków

jIchEaB.png

Opublikowano

Serwer już powoli sie rozkręca coraz mocniej :) dziś 25 osób jutro może będzie nawet 30 :),Tak czy siak... SERWER GODNY POLECENIA

Kto jest większym głupcem: sam głupiec, czy głupiec, który za nim podąża?

Opublikowano

Powoli ludzie się przekonują do serwerka :)

Aktualnie prawie  caly czas jest powyrzej 20 osob online

Opublikowano

@darekpl1

1. Serwer jest stabilny

2. Grają osoby które lubią ustawienia GMO

3. Nie poddaje sie jak inni

4. Dla mnie kazdy gracz jest na wagę złota.

Moje błedy to ze zrabalem z kilkoma wersjami Mu oraz 3 publikacje. Ale aktualnie wszystko sie normuje.

Soo i will be happy :)

Musi być grywalność i sens gry.

Opublikowano

Niewiem co masz na mysli w punkcie 3 ale ja poprostu niegram na serverach bezresetowych Twoj server jest fajny ale bezresowy

to jesli nei grasz na takich server, to po jakiego chu.a wypowiadasz sie w tej publikacji???

Opublikowano

StempI88 jestes obcesowym czlowiekiem naucz sie kultury ktorej Ci brak ( gralem na tym servie od poczatku i pomagalem w rozruszaniu go niezwrocilem uwagi na to ze to bezresetowy dlatego odeszlem ) jak zauwazylem server jest fajny ale nie dla mnie

ps. pozytywne nastawienie nieboli naucz sie go

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...