Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poĺowa lola nie dostanie nagród za sezon.

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Połowa? Masz na myśli jakieś 75%. Przynajmniej.

Rito popierdoliło się w dupach i zamiast najpierw zrobić dopracowany system banów, nakurwiają banami na kogo się da.

Słyszałem o przypadkach że ludzie dostawali bany na chat nawet kiedy grali raz na ruski rok albo mieli wyłączone chaty.

Nie no, brawo, gratulacje, no po prostu majstersztyk. Zaczynam być coraz mocniej przekonany że ludzie którzy nad tym pracują to skończeni idioci.­

Nie twierdzę że ja sobie na to nie zasłużyłem, bo zdarzały się różne sytuacje - jeśli chodzi o bany na chat to okej. Ale dostać z dupy i za nic bana na rankedy bo komuś zachciało się wjebać mi raport i nie dostać przez to nagród. GG WP.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Najpierw powinni popracować nad tym swoim systemem banowania i później takie rzeczy pisać. Dostałem w tym sezonie 3 bany na czat i rankedy z czego 2 kompletnie bez powodu i teraz mam nie dostać skina czy ikony za 5 sezon? Nie fajnie.

ostrywariat.png

Opublikowano

Ich polityka w stosunku do graczy jest dziwna bo tego nawet złą polityką nazwac sie nie da. Wróćmy kilka tygodni wstecz i co mamy? Awanture o sandboxa w grze.

Riot nie chcial go dodać bo niby po tym gracze byliby bardziej toksyczni, a po tym co tutaj jest to nie? Jakiś ziomek dostanie na początku sezonu jakiś typ ograniczenia i co? Papa nagrody za sezon i zaczyna flamić, trollować bo już mu nie zależy. Przecież ta gra idzie do samo unicestwienia. Za dwa sezony nikogo juz nie bedzie tak jak tego działu na mpc.

Opublikowano

Sorry za słownictwo, ale ich chyba po*ierdoliło, masa ludzi dostawała restrykcje/bany za nawet nie granie w tą grę... i przez to ludzie mają nie dostać nagród o.O? bo jakiś 13 letni gówniarz zreportował go? no pls rito ku*wa, dopracujcie te zj*bane systemy najpierw... ja nie grając na moim smurf acc na west przez ponad rok... wbijam na konto, a tam restrykcja na chat na 500 gier xD, a ja nawet chat'u nie używam, tym bardziej tam no bk fc*uj xD. Mój kolega dostał restrykcje na rankedy za nic... wszystkie gry grałem z nim na innym acc... i dostał tak po prostu xD, to nie zmienia faktu że i tak większość zasłużyła, ale jest masa ludzi która dostała tak na prawdę za nic...(nie z ich powodu), ten rito to już głupieje co raz bardziej... dobrze, że przerzuciłem się na dote i tylko jeszcze boost'uje, bo tak to bym chyba z rito świra dostał xD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

­Przesadzają z tymi karami... Jak ktoś jest toksyczny to powinien dostawać w ciągu dalszym te kary, a nie jeszcze mu odbierają nagrodę za 5 sezon. Zdarzają się przypadki, gdzie ludzie nie flame'ują a i tak czat mają zawieszony.

Opublikowano

Czyli teraz za napisanie do kogoś "noob" będzie ban + restrict na x00 gier i brak nagród sezonowych XDD?

Najlepsze jest to, że karają flamerów, a osoby które latają i robią 0/10 na rankedach pozostają bezkarni ^^

Beka to mało powiedziane.

Opublikowano

Popierdolilo ich, chcą poprawy zachowania a tym robią właśnie na odwrót, np ja jestem bardzo toksycznym graczem Ale się staram żeby nie dostawać kolejnych restrykcji, Ale c**j teraz już mozna

Opublikowano

Ich polityka w stosunku do graczy jest dziwna bo tego nawet złą polityką nazwac sie nie da. Wróćmy kilka tygodni wstecz i co mamy? Awanture o sandboxa w grze.

Riot nie chcial go dodać bo niby po tym gracze byliby bardziej toksyczni, a po tym co tutaj jest to nie? Jakiś ziomek dostanie na początku sezonu jakiś typ ograniczenia i co? Papa nagrody za sezon i zaczyna flamić, trollować bo już mu nie zależy. Przecież ta gra idzie do samo unicestwienia. Za dwa sezony nikogo juz nie bedzie tak jak tego działu na mpc.

Brak sandboxa argumentują, tym, że nie chcą zmuszać graczy do trenowania na nim, zamiast doskonalenia umiejętności w trakcie rozgrywki.

Nie wiem jak wy możecie dostać restrykcje w lolu, raz na kilka gier zdarza mi się kogoś powyzywać, a jedyne ograniczenie jakie miałem, to 5 wiadomości na czacie, gdy nadawali je masowo rok temu.

Opublikowano

Wniosek? zachowujcie się normalnie, przestańcie wyzywać i mieć okres na chacie to będziecie mieć nagrodę a ja popieram zdanie RIOT może teraz się ogarniecie i przestaniecie wyzywać i obrażać :)

Opublikowano

Bardzo dobrze. Trzeba umieć się zachowywać!!  B)

Napisał skrypter bez konta keppo.

Moim zdaniem zaraz pojawi się fala spamu na reddicie i riot zmieni zdanie.

Opublikowano

No nieźle, nie będę miał nagrody #płacz. @Szymico również =(.

Moim zdaniem zaraz pojawi się fala spamu na reddicie i riot zmieni zdanie.

oby

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Może założymy kiedyś jakiś ruch oporu, Polski Elo Hell który miałby na celu zatrzymywać wszystkich w bronzie na wieki wieków? Polegałby on na tym, że gracze z golda i wyżej łączyliby się w bronzie na noob-kontach balansując na granicy Bronze V - II, jeśli spotkamy kogoś z seriesami wychodzącymi z bronzu w naszym teamie celowo przegrywamy, jeśli ktoś u przeciwników - tryhardujemy. I w ten sposób niszczyć zabawę tysiącom graczy League of Legends pozostając przy tym bezkarnie.

Opublikowano

Wniosek? zachowujcie się normalnie, przestańcie wyzywać i mieć okres na chacie to będziecie mieć nagrodę a ja popieram zdanie RIOT może teraz się ogarniecie i przestaniecie wyzywać i obrażać  :)

Gowno prawda tyle ci napisze w sezonie 4 mialem co chwile bana na chat a nic na chacie nie pisalem nawet marnego gj az do konca sezonu.W tym sezonie pisalem tylko invade i zeby nie pushowali przez 6 miesiecy nie dostalem bana przestałem grac 2 tygodnie loguje sie a tu ban na 75 gier ciekawe za co hmm ;) po przegraniu 125 gier kolejny ban hehe ciekawe za co ;D? za nic nie pisanie xDDD?.Report typu ofensive league nie dostaje sie za wyzywanie tylko za to ze miałeś slaby mecz  albo to ze nie zgankowałeś typa taka jest prawda zreszta po co wprowadzili opcje taka jak "mute" skoro leca ostre bany za wyzywanie to po co jest to mute? skoro mozna typa zmutować i po problemie :)?.Od sezonu 5 popier*olilo im sie do konca leca na kase i to ostro.Zamiast naprawić system restrykcji wola sobie wypuścić nowe skiny do gry i te ich smieszne patche :- ) morde ktory moze sterować smokiem xDDDD im sie juz totalnie popier*olilo w glowach ciekawe kiedy bedzie patch ze mozna sterować baronem...

Opublikowano

Chyba zrobię serię z plat do brązu. Wczoraj i tak dostałem low priority Q i musiałem 5 gierek czekać 20 minut = Brak nagrody.

Za trolowanie akurat nie banują. Bo przecież to jest zachowanie najmniej szkodliwe kappa.

Lepsza dywizjo nadchodzę !

Btw. fajnie, że powiedzieli o tym pod sam koniec sezonu  <3

giphy.gif

Opublikowano

Chyba zrobię serię z plat do brązu. Wczoraj i tak dostałem low priority Q i musiałem 5 gierek czekać 20 minut = Brak nagrody.

Za trolowanie akurat nie banują. Bo przecież to jest zachowanie najmniej szkodliwe kappa.

Lepsza dywizjo nadchodzę !

Btw. fajnie, że powiedzieli o tym pod sam koniec sezonu  <3

Banujo 

Zawieszono Twoje konto z powodu zachowania w grze. Przeprowadziliśmy specjalną kontrolę, która namierza negatywne działania, obejmujące złośliwą grę i celowe umieranie. Są one niezgodne z Kodeksem przywoływacza i Warunkami użytkowania, na które każdy gracz wyraża zgodę, zakładając konto w League of Legends.

W wyniku twoich działań zawiesiliśmy to konto na dwa tygodnie. To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Dalsze negatywne zachowania mogą skutkować trwałym zamknięciem Twojego konta.

Wandering Samurai

Riot Player Support

ADC/Mid Main

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...