Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia.pl [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie watpie w to, nie mniej troche mnie obawia fakt, ze nie chcesz ani podac u kogo bedzie ta reklama ani nawet "pochwalic" sie iloscia online.. obawiasz sie czegos?

Nie chcę niczego obiecywać, bo później będą głupie pytania. Na razie prowadzę rozmowy, jak współpraca będzie potwierdzona to wtedy się pochwalę.

Teraz co chwilę ruszają produkcję, które na rynku utrzymują się maksymalnie 2 tygodnie.

Więc nie oczekujcie, że tutaj będzie inaczej  ^_^

Uważasz, że nasz padnie bo jakieś inne serwerki padały?

Głupi tok rozumowania. Wszyscy to nie my.

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważasz, że nasz padnie bo jakieś inne serwerki padały?

Głupi tok rozumowania. Wszyscy to nie my.

Po prostu uważam od co nowe produkcję się nie przyjmują :)

I gra na nich 200osób maksymalnie po czym serwer idzie do piachu.

Serwer musi mieć od początku poparcie i zachęcać ludzi do gry, bo później to już się nie uda.

Opublikowano

Serwer Miodzio zadnych laggów buggów bardzo fajnie się gra, tylko troszke malo ludzi ale to się zwiększy :)

Zapraszam na serwer wbijać warto !!

Opublikowano

Podoba mi się ten serwer lecz bardzo mało gra ludzi, jakaś reklama by się przydała... :) 

Polecam bo fajnie się gra.  ^_^

Opublikowano

Dlaczego w prezce pisze ze ks opatrznosci leci z bosow i metinow?
Z metinow wgl nie leci tylko jedynie z wodza orkow.

Opublikowano

Poprawię trochę drop tej księgi.

Co do reklamy i tego, że to nie było na poważnie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1455811-lothariapl-poszukuje-youtuber%C3%B3w/

Ehhe. Czyli na tym polega ruszenie reklamy od dzis, ze od dzis zaczniesz szukac youtuberow? Troche za pozno.. Bedzie jak niegyds Zakrea - server spoko, gralo sie swietnie, ale przez brak reklamy od poczatku to nawet przy nagrywaniu Wallandera licznik skoczyl lekko ponad 400 i nic wiecej. Nie podniesiesz tego servera...

Swoja droga - pisalem post o wrecz braku dropu z metinow, a jesli juz to o bezsensownym dropie - odpowiesz na to?

(i pytanie po raz xx - ile online? :P )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Będzie łączenie się 5 bonów? tak btw. bot w m1 na ch1 jinno stoi z godzine a bana nie widać.. już chociaz na poczatku byś raz na pół godziny przeleciał ch1 chociaż, wchodzi nowy gracz i widzi już bota na starcie :x

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Z tego co widzę na serwerze o godz 18.40 graczy około + 50  :D widać po chacie serwer raczej nie ma przyszłości,czekam na kolejny serwer który będzie startował.

Opublikowano

Z tego co widzę na serwerze o godz 18.40 graczy około + 50  :D widać po chacie serwer raczej nie ma przyszłości,czekam na kolejny serwer który będzie startował.

Serwer jeszcze sie moze rozwinie, gra sie dobrze tylko kicha z reklama. A ty zamiast marudzic informuj znajomych.

Opublikowano
Dzisiejsza nocno-poranna przerwa techniczna ;)

[NEW]Dodano resp Olbrzymiego Ducha Drzew. Respi się on w Czerwonym Lesie.

[NEW]Dodano Pierścionek Zaręczynowy do handlarki.

[uPDATE]Marmury błogosławieństwa od teraz będą się stackować.

[uPDATE]Usunięto drop rady pustelnika.

[uPDATE]Na ulepszenie zbroi na 61/70 poziom potrzebne są teraz po 2 perły.

[uPDATE]Usunięto drop przywoływań metinów ze Skrzyni Lotharii.

[FIX]Poprawiono drop Księgi Opatrzności.

[FIX]Poprawiono drop z niektórych bossów.

[FIX]Naprawiono DT.

[FIX]Autopoty od teraz nie stackujsą się (po użyciu zestackowanych potów czas malał dla każdej poty).

[FIX]Poprawiono dungeon Baronówna Pająków. Od teraz wystarczy zabić jedno jajo.

Oraz inne mniejsze poprawki.

Opublikowano

Hmmm, jeśli chodzi o exp 3h dziennie no to myślę, że tydzień.

W topce jest już prawie 100 poziom, ale w sumie oni nie śpią od startu.

A jak idzie zalatwianie reklamy? Bo na servie coraz wieksze pustki :P Bossy stoja luzem, metki tez (bo swoja droga nie oplaca sie ich bic :p )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A jak idzie zalatwianie reklamy? Bo na servie coraz wieksze pustki :P Bossy stoja luzem, metki tez (bo swoja droga nie oplaca sie ich bic :P )

Mogli by zrobic ta reklame tylko co ona da?

Topki gonic im sie nie bedzie chcialo bo szans nie maja, wiec to i tak graczy odrzucac bedzie.

Zycze jak najlepiej serwerowi ale jestem na 100% pewny ze reklamy i tak nie bedzie.

Opublikowano

A jak idzie zalatwianie reklamy? Bo na servie coraz wieksze pustki :P Bossy stoja luzem, metki tez (bo swoja droga nie oplaca sie ich bic :P

Potwierdzeni youtuberzy:

ThailGT

Bulioners

Hotovsky

I rozmawiamy dodatkowo z ok. 6/7 jeszcze.

Mogli by zrobic ta reklame tylko co ona da?

Topki gonic im sie nie bedzie chcialo bo szans nie maja, wiec to i tak graczy odrzucac bedzie.

Zycze jak najlepiej serwerowi ale jestem na 100% pewny ze reklamy i tak nie bedzie.

Mogę wiedzieć skąd ta pewność?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...