Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia.pl [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra tak sie grac nie da, w ciagu 3 min z 5 razy loglo.

Zrob przerwe i odpal serwer potem.

Co lepsze z eq wyparowaly mi wszystkie poty :D niebieskie/czerwone i fioletowe/zielone.

Server dobry ale ogarnijcie to panowie bo inaczej spalicie sie na starcie...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bledow torche jest mniejszych i wiekszych...

Np przed wywaleniem dropnalem przywolanie metka silnego, po powrocie go nie bylo. Przed wywaleniem mialem 13 lvl po powrocie - 10.

W opcjach gdy wybiore Nazwa:ograniczony to zawsze po kliknieciu alt "podswietlalo" wszystkie nazwy - tu to nie dziala.

Lagi i wywalanie na poczatku troche zniechecily, ale zobaczymy jak bedzie dalej.

Tak calkiem powaznie - ile teraz online?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ładna oprawa graficzna strony i forum. Nie podobają mi się sety eq i sama rozgrywka, bo nie lubię męczyć się na niskich levelach i starych mapach. Jednak myślę, że fanom mediumów serwer przypadnie do gustu. :)

c:

Opublikowano

Ile osób online??

Jak serwer?

Po starcie pisano iz "300 i rosnie".. Na ta chwile zwazajac na pore raczej za wiele to nie ma, nie mniej pare osob w grze spotkasz.

Server ogolnie spoko, choc jest kilka wkurzajacych bledow. Od jutra rzekomo rusza reklama, zobaczymy czy faktycznie cos bedzie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Sathian

No i co z serverem? :P Ile jest online, odpowiesz nam?

U kogo bedzie ta reklama, ktora - jak mowiles - ma dzis wystartowac?

Pytam, bo server mi sie podoba, ale nie wiem czy jest sens poswiecac mu czas jesli za 2 tygodnie mialbym nie miec z kim grac, a na ta chwile sie na to zapowiada....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Sathian

No i co z serverem? :P Ile jest online, odpowiesz nam?

U kogo bedzie ta reklama, ktora - jak mowiles - ma dzis wystartowac?

Pytam, bo server mi sie podoba, ale nie wiem czy jest sens poswiecac mu czas jesli za 2 tygodnie mialbym nie miec z kim grac, a na ta chwile sie na to zapowiada....

Co do reklamy będzie, o to się nie bój, a ilość online podam po tej reklamie.

Nie rzucam słów na wiatr ;)

Opublikowano

Co do reklamy będzie, o to się nie bój, a ilość online podam po tej reklamie.

Nie rzucam słów na wiatr ;)

Nie watpie w to, nie mniej troche mnie obawia fakt, ze nie chcesz ani podac u kogo bedzie ta reklama ani nawet "pochwalic" sie iloscia online.. obawiasz sie czegos?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Teraz co chwilę ruszają produkcję, które na rynku utrzymują się maksymalnie 2 tygodnie.

Więc nie oczekujcie, że tutaj będzie inaczej  ^_^

Opublikowano

Nie rozumiem troche tego dropu z metkow...

Z metkow 5-55 dropia glownie kd +0-2, czasami +3/4. I nic wiecej :v Raz droply mi zmianki bezposrednio z metka... Czemu nie usuniecie tych kd i nie dodacie normalnie dodan/zmianek do nich? Przeciez te kd i tak wymienia sie na zmianki a tylko niepotrzebnie zawalaja nam eq..

Tak samo moglibyscie zwiekszyc drop z nich o czesciej wypadajace kamienie duchowe, jakies fasolki, skrzynki serverowe itd... Jak o tej pory ubilem juz ich kilkanascie-kilkadziesait i tylko kd +0-2 mi leca.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...