Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teaser Project Skinów, Lucian, Leona, i?...

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od góry w prawo: 

- niewiadoma postać, pewnie nowa  :)

- Leona

- Lucian

- Zed

- no i nie potrafię rozszyfrować

Ale oczywiście jak w przypadku Yasuo skiny będą kozackie! *.*

Akurat skin od Yasuo jest uważany za jeden z najgorszych. Ja również tak uważam.

Opublikowano

Ta broń u gory przypomina mi miecz Riven ale jesli to jest na prawdę jej broń to animacja auto ataku będzie w duzym stopniu zmieniona

To nie Riven bo ona właśnie dostała skina w dzisiejszym patchu, Arcade Riven. ;)

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wydaje mi się jednak, że to będzie nowy Champion - Yone - brat Yasuo.
Dlaczego tak stwierdzam?
Wydaje mi się, że to coś może być z nasionem klonu który Yone podarował Yasuo'wi. A może on w cale nie zginął?. Tylko ktoś mógł zakamuflować się za Yone i go właśnie Yasuo zabił a prawdziwy Yone nadal żyje i poszukuje swojego brata by pomóc mu odnaleźć zabójcę członka starszyzny?
Jak było z Kalistą z "Partnerką" Luciana?

Dusza Kalisty została uwięziona w Latarni Tresha i nigdy miała nie opuścić tej owej latarni... A jednak - Dusza Kalisty wydostała się i stała się nowym Bohaterem Ligi Legend. Może tak samo jest w przypadku Yone? 

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Dlaczego tak stwierdzam?

Wydaje mi się, że to coś może być z nasionem klonu który Yone podarował Yasuo'wi. A może on w cale nie zginął?. Tylko ktoś mógł zakamuflować się za Yone i go właśnie Yasuo zabił a prawdziwy Yone nadal żyje i poszukuje swojego brata by pomóc mu odnaleźć zabójcę członka starszyzny?

Dusza Kalisty została uwięziona w Latarni Tresha i nigdy miała nie opuścić tej owej latarni... A jednak - Dusza Kalisty wydostała się i stała się nowym Bohaterem Ligi Legend. Może tak samo jest w przypadku Yone?

Uwazaj bo ci wprowadza po miesiacu nowego championa :) w pupe sobie wciśnijcie te wasze teorie spiskowe xDD.To beda skiny do leony luciana zeda fiory i mastera  <_<

Opublikowano

Dlaczego tak stwierdzam?

Kalista to nie Senna.

To nie będzie nowy champion. Ten miecz "Afla" to broń Yi. Reszta broni należy do Zeda, Fiory, Leony i Luciana.

Opublikowano

Dlaczego tak stwierdzam?

Wydostała się kiedy? Nigdzie tego nie przeczytałem.

Nigdzie wprost nie jest napisane, że Kalista to żona Lucjana. Zresztą inaczej się nazywa.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...