Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teaser Project Skinów, Lucian, Leona, i?...

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katarina - skok w przód z obnażonym ostrzem. Skupiona na celu, uderza, skacze, tańczy z ostrzem w dłoni...

Opublikowano

Tutaj ktoś próbował odszyfrować:

original.jpg

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ogólnie tak myślę, szukam informacji... Zauważcie że tam gdzie nie ma nic tylko "Trace Lost" jest identyczny numer jak przy Yasuo!

Przypuszczam że będzie to Lucian lub Brand, Katarina, Leona, Zed albo totalnie coś innego. To na samej górze może nowy champion? :)

Opublikowano

Ogólnie tak myślę, szukam informacji... Zauważcie że tam gdzie nie ma nic tylko "Trace Lost" jest identyczny numer jak przy Yasuo!

Przypuszczam że będzie to Lucian lub Brand, Katarina, Leona, Zed albo totalnie coś innego. To na samej górze może nowy champion? :)

To ma być brat Yasuo, Yona, ale Riot przekonuje dobitnie, że brat Yasuo nie żyje, chociaż kto wie, w Lidze wszystko jest możliwe, chociażby nekromancja.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To ma być brat Yasuo, Yona, ale Riot przekonuje dobitnie, że brat Yasuo nie żyje, chociaż kto wie, w Lidze wszystko jest możliwe, chociażby nekromancja.

Tam gdzies pisało 1/2 czyli ze połowa postaci Yasuo/Yone, Lucian/Senna, Leona/Pantheon (albo  Diana), Zed/Shen

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Według mnie Lucian, Fiora, Zed, Leona wątpię szczerze czy ślad utracony miałby symbolizować Yone, w historii jasno napisano, że został zabity.

Opublikowano

„Do not trust corrupted memories”. Być może oznacza to, że wbrew temu co usłyszeliśmy w historii Yasuo, jego brat Yone wcale nie zginął z jego ręki mało tego nadal może on żyć

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Wiadomo już że będzie Lucian, Zed, Leona i Fiora albo Master Yi. Do tego jest pokazane ostrze które nie pasuje do żadnej postaci i być może jest to zapowiedź jakiegoś nowego championa.
Tutaj macie zdjęcie tego ostrza: >klik<

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Od góry w prawo: 

- niewiadoma postać, pewnie nowa :)

- Leona

- Lucian

- Zed

- no i nie potrafię rozszyfrować

Ale oczywiście jak w przypadku Yasuo skiny będą kozackie! *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...