Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygotuj swój komputer do gier turniejowych w CS:GO!

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest wcale flamewar. Nie obrażamy Cie, ani za nic nie karcimy. Chcemy jedynie coś wyjaśnić.. 

Co do podania autora, chyba o tym zapomniałeś ;)

Opublikowano

@PZIVE

@RevisionOfMode

@RADTOR
Macie dowody, że poradnik nie został zplagiatowany / ukradziony, ponieważ użytkownik @STVNEK ma na to pozwolenie.

Nie chodzi o to, że nie możecie pisać postów, ale jak patrze na wasz "Ból dupy" to mam ochotę, aby tak było.

Jak mieliście jakieś problemy z tym "poradnikiem" to trzeba było spokojnie wyjaśnić na pw.

Kolejny post o tematyce "flejmienia autora" będzie karany warnem, gdyż sprawa została wyjaśniona.

Pozdrawiam

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Proponuję zacząć naukę czytania ze zrozumieniem, moderatorzy chyba wspomnieli coś wyżej nt. tego flamewaru? Dzięki.

Co do rzekomego plagiatu, macie tu coś co powinno rozwiązać wasze cieknące worki z łzami.

j6fdya.jpg

­

Proponuję zacząć naukę czytania ze zrozumieniem, moderatorzy chyba wspomnieli coś wyżej nt. tego flamewaru? Dzięki.

Co do rzekomego plagiatu, macie tu coś co powinno rozwiązać wasze cieknące worki z łzami.

j6fdya.jpg

­

Plagiat to nie jest co nie zmienia faktu, że nic nie zrobiłeś, a powinieneś wkładać odrobinę pracy w poradnik jeśli jesteś redaktorem.

Moderatorzy nie wspomnieli nic na temat flamewaru, bo go nie ma. Proponuję zapoznać się z definicją flamewaru. Na razie to jest po prostu dyskusja i ja nie doprowadzę do żadnego flamewaru. Chyba, że Ty to zrobisz. Ja po prostu luźno dyskutuję i piszę o błędzie w Twoim poście. I nie zasłaniaj się moderatorami tylko sam rozwiązuj problem używając rozsądnych argumentów, bądź jeśli ich nie masz umiej się do tego przyznać i naprawić błąd.

+ tak jak napisał @PZIVE wypadałoby podać autora pracy jeśli się ją kopiuje.

@Tremo Nie odświeżył mi się Twój post. Nie wiem o jakim "bólu dupy" mówisz, ale skoro bronisz "Redaktora" to ok. Koniec dyskusji.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR

Tyle mi do szczęścia.

Co do @STVNEK 'a myślę, że zapamięta, aby takie ss zgody etc. trzeba wrzucać na początek, żeby taka sprawa nie powtórzyła.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@RADTOR

Tyle mi do szczęścia.

Co do @STVNEK 'a myślę, że zapamięta, aby takie ss zgody etc. trzeba wrzucać na początek, żeby taka sprawa nie powtórzyła.

Mi najbardziej przeszkadzał cały sens poradnika. Bo w sumie każdy ma inne ustawienia, a przychodzi @STVNEK i mówi, że jego są najlepsze, bo większość graczy i prosi tak grają po czym nie potrafi tego udowodnić. Sorry za dodatkowego posta, ale chciałem sprecyzować co mi najbardziej przeszkadzało w tym temacie. Prawa autorskie nie były największym problemem.

najlepsze w moim odczuciu, a teraz zbieraj manele i kończ tą gównoburze bo zacząłeś spinać jakbym Ci wiare narzucał.

­

Ahh, jakie to dojrzałe. Teraz tylko w Twoim odczuciu? Wcześniej pisałeś coś innego.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mi najbardziej przeszkadzał cały sens poradnika. Bo w sumie każdy ma inne ustawienia, a przychodzi @STVNEK i mówi, że jego są najlepsze, bo większość graczy i prosi tak grają po czym nie potrafi tego udowodnić. Sorry za dodatkowego posta, ale chciałem sprecyzować co mi najbardziej przeszkadzało w tym temacie. Prawa autorskie nie były największym problemem.

najlepsze w moim odczuciu, a teraz zbieraj manele i kończ tą gównoburze bo zacząłeś spinać jakbym Ci wiare narzucał.

­

Opublikowano

@PZIVE

@RevisionOfMode

@RADTOR

Macie dowody, że poradnik nie został zplagiatowany / ukradziony, ponieważ użytkownik @STVNEK ma na to pozwolenie.

Nie chodzi o to, że nie możecie pisać postów, ale jak patrze na wasz "Ból dupy" to mam ochotę, aby tak było.

Jak mieliście jakieś problemy z tym "poradnikiem" to trzeba było spokojnie wyjaśnić na pw.

Kolejny post o tematyce "flejmienia autora" będzie karany warnem, gdyż sprawa została wyjaśniona.

Pozdrawiam

Mój post nie miał zamiary nikogo obrazić. Bardziej mi chodziło, że takich ludzi nie powinniście wybierać na redaktorów. Jest wymaganie kreatywność, a tu jej nie widzę. Powinniście lepiej dopierać redaktorów, a nie byle kogo. O to mi chodziło. 

Opublikowano

Mój post nie miał zamiary nikogo obrazić. Bardziej mi chodziło, że takich ludzi nie powinniście wybierać na redaktorów. Jest wymaganie kreatywność, a tu jej nie widzę. Powinniście lepiej dopierać redaktorów, a nie byle kogo. O to mi chodziło. 

Moderatorzy wyżej chyba zakończyli dyskusję, prawda? No Ty na pewno nie nadawałbyś się na redaktora.

dopierać

Redaktorów się nie pierze w pralce, a ja nie ukradłem czyjegoś poradnika tylko udostępniłem go dla społeczności MPCforum, a za to zostałem zbluzgany.

­

Opublikowano

Moderatorzy wyżej chyba zakończyli dyskusję, prawda? No Ty na pewno nie nadawałbyś się na redaktora.

Redaktorów się nie pierze w pralce, a ja nie ukradłem czyjegoś poradnika tylko udostępniłem go dla społeczności MPCforum, a za to zostałem zbluzgany.

­

Skoro zakończyli dyskusję to czemu dalej dyskutujesz? Nie zrobiłeś tego poradnika i tyle. Nieważne czy za zgodą twórcy czy nie to i tak NIC nie zrobiłeś, a skoro jesteś już tym "redaktorem" to mógłbyś poświęcić 15 minut na zrobienie tego poradnika szczególnie, że masz wakacje i Twoja gimbaza nie pracuje.

I NIKT CIE CZŁOWIEKU NIE ZBLUZGAŁ. PODAJ JEDNO ZDANIE GDZIE KTOS TO ZROBIL.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dokładnie. @STVNEK rzucasz się jakbyś nie srał od kilku dni. NIKT ciebie tutaj nie zaczął obrażać, tylko chciał coś wyjaśnić. Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. "Flamewar" ? "Shitstorm" ? Dla ciebie konstruktywna dyskusja to od razu wyzywanie.. Co do niego - pokaż jedno zdanie, w którym cie obraziłem. Jeżeli takie będzie, to możecie dać mi perma i na to konto i na ip. 

Mówisz, że poradnik udostępniłeś za zgodą autora. Na początku nie było żadnej wzmianki o tym, że nie jest to twój poradnik. Gdybym wtedy tego nie zobaczył, to nie byłoby żadnej informacji o tym ;)

Taki z ciebie cs'owy redaktor, że nie masz ani jednego swojego artykułu z tej gry, no nieźle ;) Czy to nie czas, żeby wrócić do mc ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...