Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin poszukuje technika !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

iMetin.pl (S1 i S2) poszukuje drugiego technika do wykonywania prac serwisowych.
Do zakresu obowiązków należeć będzie wdrażanie konkretnych nowych rozwiązań i eliminacja błędów które mogą pojawić się na serwerze.
Nie musicie rozmawiać z graczami ani być aktywnymi użytkownikami. Zlecamy konkretne zadania.
Zapewniamy wszystkie potrzebne narzędzia do pracy i sympatyczne grono testerów.

Wymagamy doświadczenia na podobnym stanowisku (przynajmniej kilkumiesięcznego, koniecznie na serwerze dedykowanym)
oraz dyspozycyjności, przynajmniej raz dziennie i testowania swoich dzieł (samemu lub z zapewnioną ekipą).

Pracujemy na source, dlatego mile widziana jest znajomość metina z tej strony.

Więcej informacji udzielam na PW.

Powyższe ogłoszenie nie stanowi oferty handlowej, zgodnie z regulaminem działu.

f.png

Opublikowano

Polecam, ale szukanie technika na MPC to debilizm, znajdziecie idiotę któremu powiedzmy coś się nie spodoba i rozpierdzieli wam serwer zrzucając itemy czy też moby..

Przemyślcie to.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Polecam, ale szukanie technika na MPC to debilizm, znajdziecie idiotę któremu powiedzmy coś się nie spodoba i rozpierdzieli wam serwer zrzucając itemy czy też moby..

Przemyślcie to.

Jest tu wiele nie odpowiedzialnych osób ale są także porządne osoby, to Administracja iMetin'a wybiera kogo weźmie na stanowisko i kogo obdarzy zaufaniem, osobiście serwer darzę ogromną sympatią bo pamiętam go jeszcze z 2013 roku, także życzę jak najlepiej  ;)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Polecam, btw. Można dołączyć do grona testerów?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Oczywiście polecam ale wątpię, że tutaj kogoś znajdziecie, większość "pro techników" potrafi jedynie kłapać mordą :)

^^

Opublikowano

Odpisałem na zgłoszenia wysłane do mnie na PW.

Na tym etapie rozmowę podejmować będziecie głównie z HA i ew naszym głównym technikiem.
Ja wkraczam do gry dopiero po tej rozmowie.

Warto poświęcić 10 minut na napisanie aplikacji i kolejne 15 na rozmowę.
Poza benefitami macie też możliwość rozwoju i dokształcenia pod okiem wetaranów MT2 (i nie mam tutaj na myśli mojej skromnej osoby).

f.png

Opublikowano

Witajcie,

iMetin.pl (S1 i S2) poszukuje drugiego technika do wykonywania prac serwisowych.

Do zakresu obowiązków należeć będzie wdrażanie konkretnych nowych rozwiązań i eliminacja błędów które mogą pojawić się na serwerze.

Nie musicie rozmawiać z graczami ani być aktywnymi użytkownikami. Zlecamy konkretne zadania.

Zapewniamy wszystkie potrzebne narzędzia do pracy i sympatyczne grono testerów.

Wymagamy doświadczenia na podobnym stanowisku (przynajmniej kilkumiesięcznego, koniecznie na serwerze dedykowanym)

oraz dyspozycyjności, przynajmniej raz dziennie i testowania swoich dzieł (samemu lub z zapewnioną ekipą).

Pracujemy na source, dlatego mile widziana jest znajomość metina z tej strony.

Więcej informacji udzielam na PW.

Powyższe ogłoszenie nie stanowi oferty handlowej, zgodnie z regulaminem działu.

Jak by mi się chciało wyeliminował bym na tych serwerach wszystkie błędy + zabezpieczył clienta w jakieś 2 tygodnie, ale mi się nie chce xD

No ale jak dobrze płacisz, to polecam ;* (innym)

Opublikowano

Polecam i liczę ze znajdziecie godną osobe lepsza niż Pan M... ktorego wiek nie przekładał sie na czyny :)

@1361622928-U485574.png.Homix pls.

11653240_10204270464511464_1311676423_n.

Klasyk, ostatnio pół godziny tego szukałem ale było warto  <3

Ale tutaj chodzi k***a o mnie czy o kogo xD Bo jeśli myślicie, że to ja na tym zdjęciu to chyba coś poj3bało xD

Opublikowano

Oczywiście polecam pana jak i cały serwer (łącznie z teamem). Spędziłam na iMetinie dobre kilka lat swojego życia, administracja posiada pokłady inteligencji, co na scenie metina jest tak wyjątkowe, jak biały kruk. Jeśli ktoś się zastanawia czy warto, odpowiedź jest jedna - sure. S1 stoi/stał 4 lata +, graczy co prawda ubyło, ale "weterani" zostawali - nie bez powodu. 

Opublikowano

Ludzie co jest nie tak z tym pokoleniem ?
Proponujemy pracę, okazję podreperowania budżetu, możliwość nauczenia się nowych rzeczy.

Kilka osób napisało że nie może, kilka nie odpisało, co traktuję jako odmowę lub chęć zmiany terminu.

Niektórzy natomiast potwierdzili obecność i na tym nasza rozmowa się zakończyła, oczywiście nie przyszli.
Nie będę wymieniał jegomości z nicków (chyba powinienem ku przestrodze), ale chciałbym Wam coś przekazać.
Z takim podejściem Wasza kariera w życiu dorosłym zakończy się już na starcie. 
W przyszłości od współpracy z ludźmi takimi jak Wy wolałbym chorobę weneryczną.

Serdecznie NIE pozdrawiam 

PS. Ogłoszenie jest nadal aktualne, tylko proszę podejść do tego poważnie.

PPS. Kilka rozmów oczywiście się odbyło. "Hejt" dotyczy kilku jednostek :P

f.png

Opublikowano

Podbijam temat :) (mam nadzieję że nie jest to niezgodne z regulaminem).

Jeżeli ktoś ma namiar na ogarniętego technika który wie jak obchodzić się z ROOTem i nie będzie miał problemów z podstawami będę wdzięczny.
Stawiam zimne piwo albo frugo ! :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...