Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Mozna Zrobic Zeby Nie Isc Do Szkoły?

Gość Keero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ;] ''Co mozna zrobic zeby nie isc do szkoły?''

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz rodzicom, że nie chcesz iść. w 60% działa.

a dlaczego wy tak nie chcecie chodzić do szkoły? przecież tylko miesiąc(około) został do rad pedagogicznych, i potem nieobecności nie są liczone...

jak nie chodzić do szkoły, to w zimę ^_^

Opublikowano

Jak sie obudzisz to chowasz glowe pod kordle, czekasz az cialo zacznie sie pocic, idziesz po termomtetr, nabiasz (chyba nie musze tlumaczyc co i jak), wracasz do lozka i lezysz ;)

Szczegolowo opisane :P

Opublikowano

Ta tylko moi rodzice sa tacy ze jak pokaze ze mam +/- 38 stopni lub powiem ze zle sie czuje to nie uwieża ... boli mnie pecheż a i tak mi nie uwieza i beda kazali isc do szkoły ;/

Opublikowano

Palec w ocet na dluzszy czas, a potem sobie zlam ;] Z tego co slyszalem to nic nie boli, a raczej nie pojdziesz do szkoly ;)

Opublikowano
Palec w ocet na dluzszy czas, a potem sobie zlam ;] Z tego co slyszalem to nic nie boli, a raczej nie pojdziesz do szkoly

To zadziala na 1 dzien ;/ pozniej normalnie do szkoly bede musial chodzic ;/ nawet jesli prawy i nic pisac nie bede musial ...

Opublikowano
Zatruj się czymś niezdrowym :]

Przeterminowanym

Na wymioty watpie zeby mi uwiezyli bo czesto mialem z tym problemy ;] A stara ma do pracy na 5 rano wiec rano kitowac to moge tylko babcie ;] a ona bedzie mowila ze nie pojde do szkoly tylko jak mi mama pozwoli itd ...

Opublikowano

Na wymioty watpie zeby mi uwiezyli bo czesto mialem z tym problemy ;] A stara ma do pracy na 5 rano wiec rano kitowac to moge tylko babcie ;]

Powiedz jej ze jak pozwoli ci nie iść do szkoły do kupisz jej plakat rydzyka.

76561198001815076.png
Opublikowano

to trochę dziwne ale może ci się spodoba jak nikogo w chałpie niema to kup se żyletki i prejeci se po udzie to ci krew zacznie lecieć na z 20 cm ranę nie bedziesz chyba se plastra przyklejał ??

owiń nogę w bandaż i rano jak ktoś cię obudzi to powiedz że nie umiem wstać ktoś ci pomoże puść cie i się wywal mi raz tak zadziałało jak miałem 15 lat bo miałem egzamin z chemi

jak to nie zadziała to udawaj że latasz co 5 s do kibla i masz biegunkę ^^

Opublikowano

to trochę dziwne ale może ci się spodoba jak nikogo w chałpie niema to kup se żyletki i prejeci se po udzie to ci krew zacznie lecieć na z 20 cm ranę nie bedziesz chyba se plastra przyklejał ??

owiń nogę w bandaż i rano jak ktoś cię obudzi to powiedz że nie umiem wstać ktoś ci pomoże puść cie i się wywal mi raz tak zadziałało jak miałem 15 lat bo miałem egzamin z chemi

jak to nie zadziała to udawaj że latasz co 5 s do kibla i masz biegunkę ^^

teraz po naszemu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Zjedz surowego ziemniaka :)... Dostaniesz takiej ostrej biegunki ze starsi przez tydzien nie bedą chcieli cię wypuscic z łazienki :P

Opublikowano
sasusex ta... moj kumpel zjadl, to przez tydzien w szpitalu lezal ;]

A Dowiedzieli sie ze ziemniaka zjadł ?

Opublikowano

kurde ;] to z ziemniakiem niebespieczne wiec probowac nie bede ... pechez mnie boli a stara i tak mi kaze jutro isc do szkoly ... co zrobic ?

Opublikowano

kurde ;] to z ziemniakiem niebespieczne wiec probowac nie bede ... pechez mnie boli a stara i tak mi kaze jutro isc do szkoly ... co zrobic ?

Wez rozbieg i walnij barana w sciane.

Admin Cienia
Opublikowano

Zjadłem ziemniaka kiedyś ale nic mi nie było.. Bynajmniej nie zauważyłem róznicy. ;] Zawsze można skręcić o jedną drogą za szybko lub za daleko szkoły.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

jeśli masz grzybki marynowane, albo ogórki kiszone, to do mleka wlać trochę tej wody z nich i wypić to ; d

sraka na 100%

@up

ja tak samo.. nie wiem co oni z tym ziemniakiem mają...

Być zajebistym...

Opublikowano

ogorki mam ;] sproboje i dam edita ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...