Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waithack Erbia.pl

dominikczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Latwo wykryc ten wh?

Jezeli bede np w jakims miejscu gdzie nikogo nie ma i nikt nie bedzie widzial, to moga mnie znalezc?

@Snok1

Jak nikt nie widzi. Nikt nie zgłoś ;D. Nw jak tam z logami gry.

co jak nie mam dysku d, co mam robic

@Snok1

Zmień nazwę innego dysku ;D

Opublikowano

@topic

Waithack mi nie dziala ale za to mi z konia nie odbija to chociaz to fajnie.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Musi działać, może spróbuj odpalić przez obejscie. Sam dzisiaj pobrałem zrobiłem wszystko według instrukcji + obejście i działa doskonale 

Wgralem innego waithacka i wszystko ladnie smiga mi :P Jedynie z DMG hackiem mam problemy

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robię wszystko zgodnie z instrukcjami-po odpaleniu clienta/launchera gra się nie załącza. Pomóżcie :D

Widzę, że nie umiesz czytać kolego. DOSŁOWNIE jeden post wyżej napisałem, że nie działa na reworku. Ale co tam lepiej pierdolnać osobny komentarz niż przeczytać wypowiedzi wyżej.

Opublikowano

Widzę, że nie umiesz czytać kolego. DOSŁOWNIE jeden post wyżej napisałem, że nie działa na reworku. Ale co tam lepiej pierdolnać osobny komentarz niż przeczytać wypowiedzi wyżej.

Jaki rework? Co ty pierdolisz..

Opublikowano

Jaki rework? Co ty pierdolisz..

Serwer, który stoi teraz to REWORK bo stara edycja padła. Zmieniony jest skład techniczny. Teraz jest to praktycznie inny serwer.

Opublikowano

@MightyWafel wklejasz rozpakowujesz download 1 na dysk d potem download 2 tez na dysk D i podmieniasz te pliki a nastepnie usuwasz z folderu pack erbii pc pc2 i metin2_patch_5th_armor.eix/epk i musi działać. Zmien sobie metin2client.bin na metin2client.exe bo jak odpalisz patcher to nie ma to sensu

@nie DZIAŁA TO NA WILKOŁAKU JEŚLI O TO CHODZI. TYLKO 4 PODSTAWOWE POSTACIE Z METINA

A jak zmienic z .bin na .exe bo mi sie robi instalator wtedy

Opublikowano

A jak zmienic z .bin na .exe bo mi sie robi instalator wtedy

Po prostu zmień rozszerzenie?  o.O 

Skasuj bin i wpisz exe  xD 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...