Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waithack Erbia.pl

dominikczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Snok1 jeśli próbujesz to odpalić na wilkołaku to Ci nie zadziała. Robisz wszysko tak jak jest napisane rozpakuj download1 luzem na dysk potem download2 a potem usun te pliki które napisałem i nie ma możliwości żeby Ci nie działalo

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@MightyWafel wklejasz rozpakowujesz download 1 na dysk d potem download 2 tez na dysk D i podmieniasz te pliki a nastepnie usuwasz z folderu pack erbii pc pc2 i metin2_patch_5th_armor.eix/epk i musi działać. Zmien sobie metin2client.bin na metin2client.exe bo jak odpalisz patcher to nie ma to sensu

@nie DZIAŁA TO NA WILKOŁAKU JEŚLI O TO CHODZI. TYLKO 4 PODSTAWOWE POSTACIE Z METINA

Opublikowano

@Crisuuuu Upewnij się że nie masz pc pc2 i 5th armor w packu a nastepnie wyloguj swój komputer bo oni mają takie dziwne zabezpieczenia wbijesz na mpcforum do działu hacki to mi prznajmniej crashuje grę nie wiem jak u reszty osób grających na erbi

Opublikowano

­

@Crisuuuu Upewnij się że nie masz pc pc2 i 5th armor w packu a nastepnie wyloguj swój komputer bo oni mają takie dziwne zabezpieczenia wbijesz na mpcforum do działu hacki to mi prznajmniej crashuje grę nie wiem jak u reszty osób grających na erbi

@DOMINICZEK

Kazałeś te pliki usunac

Opublikowano

ja za c***a nie ogarniam, usunalem wszystko co pisale, pobralem i wjebalem na d i za chujem nie dziala

a erbia tez musi byc na d?

Opublikowano

Działa,można modyfikować na inne cheaty,a tak wgl wie ktoś jak monster wypakować?Potrzebne mi w celach naukowych xD

Opublikowano

Domikczek zrobiłem to co pisałeś i nie odpala mi się client  zrobić restart kompa i powinno działać czy jakbyś chciał to na megabeta wrzucił byś całego metka z wgranym wh ? :)

Plus po zalogowaniu na Postać wywala metka  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...