Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer Metin 2 Dedyk Pomoc ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Poszukuję mentora który mi pomoże postawić serwer .

W temacie jestem zielony.

Środki na serwer to 5 000 zł.

Które chcę zainwestować jeszcze posiadam wolne środki np na reklamę itp .

Szukam prawdziwego fachowca nie byle kogo proszę o kontakt na PW. Co i jak dogadamy się :D.

Jestem osobą dorosła i odpowiedzialną chcę postawić serwer z pasją mam miliony pomysłów i środki na to tylko brak umiejętności i wiedzy.

Wszystko wyjaśnię na pw. 

W mojej koncepcji ma być to serwer easy, medium i zrównoważony tak aby gracze bez is mogli być równi .

Serwer ma być stabilny i dobrze zabezpieczony .

Opublikowano

Nikt Ci nie zainwestuje 5 000 zł w osobę która nie ma o niczym pojęcia i chce coś robić. Po co ma tobie sponsorować jak może równie dobrze samemu technikowi który tylko bedzie pracował przy serwerze?

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Aha wychodzę z założenia, że kolejna zielona osoba która nic nie wie stawia serwer i szuka tzn " murzynów ".. Ok załóżmy że ktoś się zgodzi, Ty kim jesteś oprócz HA ? Jaki jest Twój wkład w serwer co zrobisz? Zrobisz działy na forum ? Nie zdajesz się z tego sprawy że jeśli sponsor zainwestuje chociażby 3000  tyś złotych a Ty osoba zielona która w 100% nawet forum postawić nie umie ( o stronie nie mówię bo to na pewno ) i będziesz chciał z serwera dużo kasy no to wybacz każdy Ci na to będzie pierd.. Bo Sam technik będzie chciał $$ a o sponsorze nie wspomnę bo on to w 100%. A może być i tak że ty poszukasz, technik zrobi a sponsor z technikiem sami postawią bez Ciebie bo na co komu osoba która nie ma zielonego pojęcia i jeszcze kasę z tego chce i nie mów że nie bo na pewno będziesz chciał $$ z isa. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

To znajdź sobie jakiś projekt do zasponsorowania, wiele osób poszukuje teraz nieudolnie sponsora. Więc na pewno coś znajdziesz, jeśli to żaden kit z inwestycją 5k

Do tego widzę, że zarejestrowany dzisiaj i postów prawie nic. Mi tu śmierdzi oszustwem.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Nie miałem potrzeby rejestrować się na forum wcześniej .I to nie jest oszustwo jestem fanatykiem metina od paru lat . Po prostu szukam człowieka który mi pomoże ja inwestuję jestem kumatym człowiekiem po prostu za dużo rzeczy do ogarnięcia  jak dla mnie i mnie to przerasta. Szukam człowieka który się na tym zna. I nie chcę murzyna taki człowiek zostanie w odpowiedni sposób adekwatnie do pracy wynagrodzony. I czytać ze zrozumieniem to ja inwestuję a nie szukam sponsora .

Opublikowano

Z chęcią pomogę Ci z forum, a co do serwera to może [member=αѕєк]?

a gdzie on tyle już robił ich i co praktycznie parę mies jest nowy ( o ile nie mylę osób )

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

To znajdź sobie jakiś projekt do zasponsorowania, wiele osób poszukuje teraz nieudolnie sponsora. Więc na pewno coś znajdziesz, jeśli to żaden kit z inwestycją 5k

Do tego widzę, że zarejestrowany dzisiaj i postów prawie nic. Mi tu śmierdzi oszustwem.

Co ma data rejestracji na forum do uczciwości? Mózg, gdzie jest mózg.

Opublikowano

@Erycki

mogłeś napisać w skrócie że jesteś sponsorem i pomysłodawcą bo dużo osób na mpc ma problem z czytaniem ze zrozumieniem

oferta wydaje się konkretna o ile jest tak jak pisze autor :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...