Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Gold :D

Modryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 gierki nie poszły po mojej myśli, ale wracamy chyba na dobre tory :D Seju Mój Main ;D

W tej pierwszej Rengar pchał się sam na 5, ale Annie coś ogarniała.
#edit zapomniałbym o Rivence
23uslj.jpg
1zqspcg.jpg

21njne1.jpg

jifdyv.jpg

Opublikowano

Potraciłem punkty przez Trolle z Wielkiej Brytanii którzy dostają za to hajsy. Przynajmniej taką wersje podali. A tu druga gra Seju, i kolejne carry ;D <3
10d9sv4.jpg

jifdyv.jpg

Opublikowano

Sejuani Gier 5 i 5 wygranych. Dziś pechowy dzień. Wszędzie trolle lub feederzy. Straciłem 80 pkt. Ale w ostatniej Grze Nasus (last pick) miał wybrać adc, ale napisał że nie może. Na szczęście byli Blitz i Ahri.
Bez Duo chyba nie wbije tego.
2utkmbq.jpg

jifdyv.jpg

Opublikowano

No taki jest już urok Ligi Legend, że bardzo często trolle się trafiają, szczególnie w srebrze i brązie. :c Póki co dobrze ci idzie, nic tylko życzyć powodzenia. ^^

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bez duo chyba nie wyjde. Nie można mieć chyba ogarniętego teamu. Póki nie zacząłem zabijać tych lepszych graczy z enemy to Azir miał 1/9 itd.

2wdzo9c.jpg

jifdyv.jpg

Opublikowano

Bez duo chyba nie wyjde. Nie można mieć chyba ogarniętego teamu. Póki nie zacząłem zabijać tych lepszych graczy z enemy to Azir miał 1/9 itd.

2wdzo9c.jpg

Może spróbuj z postaciami, którym wystarczy parę killi do roznoszenia całego summoners? Wtedy wyjdziesz bez problemu, bo to naprawdę - nic trudnego. 

Opublikowano

Dobrze Ci idzie, ale spróbuj pograć vayne w jungli, na tym poziomie ludzie nie wiedzą jak na to grać i albo banują, albo przegrywają.

Opublikowano

No taki jest już urok Ligi Legend, że bardzo często trolle się trafiają, szczególnie w srebrze i brązie. :c Póki co dobrze ci idzie, nic tylko życzyć powodzenia. ^^

W każdej dywizji są trolle, uwierz mi. xD

//Gold to nie jest jakaś wymagająca dywizja, więc imo powinieneś ją wbić bez większego problemu. :D

Opublikowano

Gratulacje przywoływaczu ligi legend w osiągnięciu seri promocyjnej do sreba 1 oby tak dalej gold jest przed tobą lecz uwazaj ... gdy wbijesz zlota dywizje 5 bedzie  na ciebie czekać armia cebuli oraz ostre ganki na shivanie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...