Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczni starzy

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3/4 polskiej młodzieży siedzi przy kompie a rodzice mają na to wywalone, a poza tym w dzisiejszych czasach co zrobisz bez komputera?

Opublikowano

może 3/4 młodzieży tak ma... ty już nie.

Bez kompa możesz robić dużo rzeczy, tym bardziej, że masz telefon, gdzie też siedzisz na necie.

Gdyby moje dziecko zaczęło mi robić awanturę o to, że ograniczam jej to i tamto i nie rozumie moich argumentów dostałoby permbana. Inna sprawa jeśli argumentów brakuje. Jak już ktoś wspomniał, jak się wyprowadzisz od rodziców, to będziesz sobie robił co będziesz chciał.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

na twoim miejscu zaczalbym pic opor wodke i przychodzil do domu taki najebany zeby to widzieli

i po jakis dwoch tygodniach zapytal: WOLICIE JAK PIJE CZY GRAM W GRY?

u mnie zadzialalo juz po tygodniu :)))

Opublikowano

Po prostu sie starzeją, smutne to ale prawdziwe. Jednak nie powinni tak robić :|

na twoim miejscu zaczalbym pic opor wodke i przychodzil do domu taki najebany zeby to widzieli

i po jakis dwoch tygodniach zapytal: WOLICIE JAK PIJE CZY GRAM W GRY?

u mnie zadzialalo juz po tygodniu :)))

Dżisys co za patola, to zbyt skrajne rozwiązanie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zapomniałem dodać że starszy jeszcze powiedział że moge grać ale nie w jego domu.Możesz chodzic do kafejki internetowej i tam sobie graj.

Może chcą mieć trochę chwili dla siebie? 

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

W sumie to mają całkowitą rację, bez przesady chłopie, wyjdź ze znajomymi CODZIENNIE przez 2tygodnie i odpuść sobie na ten czas kompa. Po takim czasie dadzą ci spokój jak sobie usiądziesz, ale nie zaniedbuj znajomości bo później zostaniesz sam.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że to rodzice cię utrzymują, płacą za prąd, wodę, jedzenie i inne takie rzeczy a ty jedynie grasz na komputerze, możliwe że tak narzekają bo chcą żebyś wreszcie oderwał się od tego komputera całkowicie i żebyś zaczął na coś innego wydawał pieniądze a nie tylko na komputer, zawsze jak ci się nie podoba możesz się wyprowadzić i wynająć mieszkanko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...