Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce sie wyplakac ;(

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi przykładowo na Euw ping mocno skacze, więc zmiana regionu nie zawsze jest dobrym wyjściem ;x

Co do tematu - większość osób grających Yasuo na soloq to boby, więc queue dodge :) Poza tym naucz się, że nigdy nie można liczyć na junglera na soloq. On i tak będzie miał Cię gdzieś (mówię z doświadczenia) ;)

­

Jako jungler z doświadczenia wiem ze nawet robiąc babysit niewiele można zdziałać(zostawiam kolesia 3/0 aby w ciągu 10 min padł 3 razy).Ew każdy pushuje niemiłosiernie a potem płacze że nie ma ganka (tak wiem gank od linni ale ile razy można marnować czas na przekradanie się przez krzaki i czekanie kilku min aż padzą troche odpushować).Tak więc wszyskto zależy od punku widzenia.

Opublikowano

"Granie duo nie robi różnicy" = bycie rakiem, pzdr

jeżeli grasz soloq to na 90% przegrasz (% z dupy), trafisz na samych zjebów. ja soloq mogę grać tylko pod supporta, wtedy przynajmniej te zwierzeta na adc moge podfeedować co już robi ogromną różnicę. Jeżeli gram jungle to instalose bo wtedy przeważnie dostaje typów z nickiem "CzajnikPL" grających varusem na midzie, który jedyne co potrafi zrobić to pushować i wyj**** się na sorace 1v1

granie duo jungle + support = win bo te smiecie przynajmniej feeda dostaja co sprawia ze enemy idzie trollowac

PS Z jakiegoś powodu zawsze mam tak, że dostaję junglera, który jedyne co potrafi zrobić to stackować pożeracza i pisać "omg no gank bot/mid/top" a jak już zgankuje to tylko by zajebac ci farme lub paść a wtedy "i go afk" i możesz sie j****, enemy za to prawie zawsze ma junglera, który potrafi być w 15 miejscach jednocześnie i kończy z 54/0/89 majac 1k farmy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...