Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce sie wyplakac ;(

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak gram rankeda, first pick bierze yasuo, robi 1/5 a potem ragequit. Dlaczego ich jungler potrafi dobrze zgankowac 3 razy, a nasz potrafi wbic na 15% i nas zwyzywac za to ze padl. Jak ja mam wejsc wyzej skoro, poprostu sie nie da.

Opublikowano

Jeżeli jesteś dobrym graczem to przeciwna drużyna zawsze będzie miała większą szansę na trola w swojej drużynie. A to, że w jednym meczu drużyna przeciwna okazała się lepsza to jeszcze nic nie znaczy ; ) Believe.

giphy.gif

Opublikowano

Graj ze znajomymi. Tacy są juz gracze - różni i nic na to nie poradzisz. A płacz raczej dużo nie da. To tylko gra i staraj się ja w ten sposób postrzegać, bo nie ma sensu załamywanie się i płacz ze względu na jakąś grę, która ma dawać głównie frajdę, bo w sumie po to są gry.

Ludzie są różni - jedni radzą sobie lepiej, inni gorzej, czasem ktoś ma zły dzień lub nie umie jeszcze wszystkiego, czasem przeciwnik okaże się silniejszy i bardziej doświadczony. Jestem pewna, ze sam nie raz masz tak że masz zły dzień czy coś.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dlaczego jak gram rankeda, first pick bierze yasuo, robi 1/5 a potem ragequit. Dlaczego ich jungler potrafi dobrze zgankowac 3 razy, a nasz potrafi wbic na 15% i nas zwyzywac za to ze padl. Jak ja mam wejsc wyzej skoro, poprostu sie nie da.

Skąd mamy wiedzieć takie rzeczy :P Każdy tak ma. Raz Ty masz dobrego junglera, raz przeciwnicy (tak wiem, Ty masz raz na 20 gier, a przeciwnicy co grę). Wszystko co możesz robić to po prostu grać i liczyć na szczęście, od jakiegoś czasu ta gra to bardziej loteria niż coś na zasadzie jesteś dobry, dobrze zagrałeś --> wygrasz.

Opublikowano

Jeśli grasz w 100% swoją linię i jesteś przekonany, że w 100% zrobiłeś swoją robotę, to się przegra przez raków, ale w 99% przypadkach właśnie nie zrobisz nic na linii, a potem masz pretensje o przegrany mecz.

Graj duo z kimś dobrym. Pamiętaj, jeśli robisz maksymalnie wszystko na swojej linii to gierka jest łatwa.

Opublikowano

Jeśli grasz w 100% swoją linię i jesteś przekonany, że w 100% zrobiłeś swoją robotę, to się przegra przez raków, ale w 99% przypadkach właśnie nie zrobisz nic na linii, a potem masz pretensje o przegrany mecz.

Graj duo z kimś dobrym. Pamiętaj, jeśli robisz maksymalnie wszystko na swojej linii to gierka jest łatwa.

Jedyne co moge zrobic na swojej linii to nie dedac, jak mam zabic enemy skoro dostaja po 3 fragi w 10 minucie. 2 razy pod rzad w soloq dostalem takich super pro elo mentalnych czelendzerow, nafeedowali kazda linie -> zwyzywali -> "summoner has been disconnected"

Opublikowano

Jedyne co moge zrobic na swojej linii to nie dedac, jak mam zabic enemy skoro dostaja po 3 fragi w 10 minucie. 2 razy pod rzad w soloq dostalem takich super pro elo mentalnych czelendzerow, nafeedowali kazda linie -> zwyzywali -> "summoner has been disconnected"

Nie.

Jedyne co możesz zrobić to zdominować linię od 1 lvla już, freezowanie itp. liczysz czas wszystkiego, a nie.

Pamiętaj bardzo dużo robi się z topa, jungli, mida. 

Pomocnik
Opublikowano

@Exíle z topa się nic nie robi prócz teleportu, no ale ten jeden teleport może wygrać grę ale gdy bierzesz ignite czy coś to możesz wygrać linie a w late bez użyteczny jesteś jeśli dobrze jej nie ugrasz do końca czyli nie pomagając innym linią

Opublikowano

Nie.

Jedyne co możesz zrobić to zdominować linię od 1 lvla już, freezowanie itp. liczysz czas wszystkiego, a nie.

Pamiętaj bardzo dużo robi się z topa, jungli, mida. 

"main mid" ~ yasuo 1/5/2

"jungle or feed" amumu 3/9/0

Opublikowano

Nie wygrasz nigdy gry samemu, tak to już jest, że nawet jak zrobisz 10-0 na lini i do tego roamujesz, a Twoja druzyna tego nie potrafi wykorzystac to juz po grze. Jezeli grasz dobrze, predzej czy pozniej wyjdziesz wyzej.

Duzo osob jest boostowanych, a do tego dochodza trolle/afk/flame. Najlepiej zmutowac ich i grac swoje (niestety ja tego nie robie, ale polecam jednak mutować i grac BEST)

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Znam ten ból, jakiś random chciał ze mną duo, bo mu wycarrowałem meczyk. Wiedział, że gram dla 100% win ratio na rengarze(smurf), a on co? Leci trollować meczyk od startu :D

Opublikowano

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Plss, rzygam już takimi tematami o płakaniu, bo "jestem lepszy od wszystkich, zasługuję na dywizję wyżej, ale mam n00by w teamie". Jakoś ludzie z diamentu+ potrafią wyjść z brązu+. Nie masz wystarczającego skilla to nie wyjdziesz i tyle. 

Opublikowano

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Plss, rzygam już takimi tematami o płakaniu, bo "jestem lepszy od wszystkich, zasługuję na dywizję wyżej, ale mam n00by w teamie". Jakoś ludzie z diamentu+ potrafią wyjść z brązu+. Nie masz wystarczającego skilla to nie wyjdziesz i tyle. 

Poszedlem duo z kolega, 5 meczy pod rzad win. System dobierania przeciwnikow tak bardzo zje((ny.

SoloQ = troll/feeder etc

DuoQ = ez win

Opublikowano

dlatego banuje yasuo bo 90% ludzi co nim grają to gówna, spróbuj mainować jungle bo od tej linii bardzo dużo zależy, sam się przerzuciłem z adc na jungle i wynik jest super, bo z p5 wbiłem już p3, buduj ten item na as i go wystackuj i potem powinno być easy, gram shyvana jak nie jest banowana bo można nią łatwo carrować, mam 100% win ratio nią na 8 meczy, irelia, master yi, vi (bardzo dobrze działa z tym itemkiem) i innymi mocnymi postaciami typu elise,gragas,reksai i powinno być dobrze 

Opublikowano

­

Jak widzisz Yasuo, to uciekaj z CS

628391439663761667741.png

Mieli przewage wszystkim, a i tak przegrali O_o

Mam to samo, co raz częściej się to zdarza. Rito nic sobie z tym nie robi. Dać komuś bana na 35 rankedzików, to ten już rage i od razu leci afczyć na wszystkie miecze by wkurwić innych.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Poszedlem duo z kolega, 5 meczy pod rzad win. System dobierania przeciwnikow tak bardzo zje((ny.

SoloQ = troll/feeder etc

DuoQ = ez win

Nie ufaj temu tak... Po prostu miałeś farta, cała ta gra też jest jednym wielkim fartem odnośnie przeciwników, teammate itp.

Jeśli twierdzisz, że granie duo o wiele ci pomaga mentalnie to graj z nim, bo w praktyce to nie ma różnicy, jeśli umiesz grać to grasz wszystko i ugrasz.

Opublikowano

jesli to ty ta vayne to c**jowy build a taka gra jak ta sie zdarza raz na 20 gier wiec nie wiem o c**j ci chodzi w tym plakaniu
piszesz tak jak ty bys nigdy nie mial zlej gry a wszyscy dobrze wiemy ze masz wiec zamiast plakac po prostu naucz sie grac i wszystko bedzie dobrze ;)

jebać psy

Opublikowano

nie graj rankedów, poczekaj do września aż gimby pójdą do szkoły, wtedy będzie się miło i przyjemnie grało  :)

Zgadzam się, od kiedy jest Lato poziom widocznie spadł o połowę.

Opublikowano

w nocy sie spokojnie gra. Ja polecam zmienic na west chociaz grekow nie ma najwiekszych gowien. Na west w diamencie dalej jest flejm ale nie ma grekow to jest plus!

Mi przykładowo na Euw ping mocno skacze, więc zmiana regionu nie zawsze jest dobrym wyjściem ;x

Co do tematu - większość osób grających Yasuo na soloq to boby, więc queue dodge :) Poza tym naucz się, że nigdy nie można liczyć na junglera na soloq. On i tak będzie miał Cię gdzieś (mówię z doświadczenia) ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...