Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która wersja minecraft ci się najbardziej podoba?

PawelCraft

Która wersja lepsza?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która wersja jest najlepsza wg. Ciebie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętasz jakąś fajną wersje MC? Zaznacz w ankiecie swoją odpowiedź na temat jaka wersja ci się najbardziej podoba.

Każdy głos mile widziany :)

-[o]-

Za wszystkie głosy dziękuję...

-[o]-

Chcesz opisać swój wybór? Opisz go w komentarzu/odpowiedzi.

Napisz np. Dlaczego lubisz tą wersje

-[o]-

Pozdrawiam. ~PawelCraft

Jeśli pomogłem lub podoba ci się mój post, daj Lubię to

To nic nie kosztuje

Opublikowano

Ankieta zbyt ogólnikowa, między wersją 1.0 a 1.8 jest ogromna przepaść.

Ja od zawsze preferuję najnowsze wersje, lubię zmiany i uważam, że z każdą aktualizacją gra rozwija się na plus. Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy kilka lat siedzą na jakiejś starej wersji beta/alpha.

Opublikowano

Brakuje niektórych wersji w ankiecie. 

Każdy ma swoje zdanie na ten temat, oczywiście każdy gracz wybiera sobie wersje gry, która będzie mu jak najbardziej odpowiadała. Ja tam nie polecam grać cały czas na jakichś przestarzałych wersjach, ponieważ wychodzą coraz nowsze i warto je sprawdzić. 

Opublikowano

Ahhh.. Ankieta jest bez sensu?! Wszystko zależy pod jakim względem Mi sie podoba.... Bo kazda wersja ma swoje plusy oraz minusy

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszą wersją jest 1.7.2 bo jeszcze są na nią fajne mody i nie laguje [na większych wersjach u mnie masz 1/100 szanse na laga ale co tam xD].

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

Pamiętam czasy 1.4.. bardzo fajna wersja. Można było pobawić się ze znajomymi... te najnowsze wersje są 'przesadzone'

Opublikowano

Pamiętam czasy 1.4.. bardzo fajna wersja. Można było pobawić się ze znajomymi... te najnowsze wersje są 'przesadzone'

W najnowszym update 1.9 ma być dodana druga ręka (W sensie będzie można jej używać), tarcze, nowe wymiary i nie wiadomo co...

Tęsknie za tym Minecraftem co był kiedyś, był o wiele trudniejszy i miał świetny klimat.

Opublikowano

Pamietam kiedy jeszcze enchantu nie bylo wtedy byly wojny ;) bez koxow i nie potrzebnych rzeczy, miliony bugow mi nie przeszkadzalo :D tylko 1 ten ze nie musiales sie logowac zeby usunac komus frakcje albo zaprosic do frakcji wystarczylo ze pisales bez /

Zdecydowanie najlepsze wersje minecraft :) Ci co glosuja na nowe wersje na pewno nie grali na starym minecrafcie

Nie moge dodac kodu werfikacji wystepuje blad pomocy pisac na GG

Opublikowano

1.2.2 Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego lubię tą wersję, może było to spowodowane tym, że wtedy zaczynałem grać w minecrafta, albo tym, że po prostu była najlepsza.

Opublikowano

Pamietam kiedy jeszcze enchantu nie bylo wtedy byly wojny ;) bez koxow i nie potrzebnych rzeczy, miliony bugow mi nie przeszkadzalo :D tylko 1 ten ze nie musiales sie logowac zeby usunac komus frakcje albo zaprosic do frakcji wystarczylo ze pisales bez /

Zdecydowanie najlepsze wersje minecraft :) Ci co glosuja na nowe wersje na pewno nie grali na starym minecrafcie

Ja wolałbym grać na najnowszych wersjach. Grałem na starszych wersjach (gram od wtedy kiedy można było grać na stronie www), chciałbym do nich wrócić ale po co? Stare pozostawają w tyle. Ja osobiście gdybym miał grać na przestarzałej wersji to tylko dla fun, przypomnieć sobie stare czasy. Co każdą nową wersję gry jest coś nowego. Nie ma co siedzieć nie wiadomo ile na tej samej wersji (w polsce większość gra na 1.7.2...) skoro i tak każdy kiedyś pójdzie do przodu. Jak dla mnie każdy update gry jest na +. Inaczej MineCraft straciłby graczy. Moja ulubioną wersją co możecie wywnioskować po tekście, który napisałem jest 1.8 :).

//PvP będzie bardziej uciążliwe przez drugą rękę w wersji 1.9 ale będą mogły rozwinąć się nowe tryby rozgrywki :)

Opublikowano

Kłamiesz. Grałem od alphy i uważam że najnowsze wersje są najciekawsze.

Opublikowano

Podoba mi się 1.7.2 dlatego że jest dużo fajnych serwerów na tej wersji.

graphic.png                                                    

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.7.3 Beta. Wg mnie najlepsze czasy Minecrafta. Najlepsze zmiany, bez zbędnego enchantingu przedmiotów i fajne serwery, teraz serwery ograniczają się do PVP i jakieś minigry. Dzieci nie znały jeszcze gry, i zamiast grać na serwerach z 8-letnimi dziećmi, grało się z 16, 17-latkami, którzy mieli jakikolwiek poziom :)

Opublikowano

Moją ulubioną jest 1.8.x, głównie ze względu na bardzo dużo dodatków (bannery, nowe drzwi, furtki, bramki itd., po raz setny został usunięty Herobrine). :)

Opublikowano

1.7.2 Najlepsza. Szczególnie to na serwerach się gra najlepiej na 1.7.2.

A teraz te wersje 1.8+ to tak powymyślali... 

Opublikowano

Ja tam lubie 1.7.2 i 1.5.2. Tu są ciekawe serwery i tu. Tylko, że na 1.7.2 jest więcej ludzi niż na 1.5.2 więc jeśli chce się pograć z ludźmi to lepiej na 1.7.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...