Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze Cie... NA 100% stronka bedzie przed startem włączana a oficjalny start to 12.08.2015 o godzinie 20 (ŚRODA) jest juz 20;07 a strona dalej off

#PZDR

Opublikowano

Prosze Cie... NA 100% stronka bedzie przed startem włączana a oficjalny start to 12.08.2015 o godzinie 20 (ŚRODA) jest juz 20;07 a strona dalej off

#PZDR

Ile masz lat?

Srij9JT.png

Opublikowano

Idzie ten "bol dupy" zrozumiec, bo jest to troszeczke zalosne, ze serwer chce startowac na wieksza skale, a podaja godzina o ktorej nie potrafia wystartowac.

Slabo, a szkoda.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Ale Ty masz chłopie ból dupy to jest masakra 

Ja ból dupy ? hahah :) 

Nie wiem czy nawet wbije na ten serwer , bo z taką administracją to ... pogramy dopiero w piatek ( bez BUUUGUUFFF )

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Prezka fajna i godna uwagi czekam już od 14 myślę że wystartuje nie długo :) 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Ja ból dupy ? hahah :)

Nie wiem czy nawet wbije na ten serwer , bo z taką administracją to ... pogramy dopiero w piatek ( bez BUUUGUUFFF )

­

To po co  co chwile komentujesz jacy to oni źli  bo napisali godzinę startu   i się nie wywiązali  wyłącz temat i tyle a nie płaczesz

Opublikowano

To je POLSKA najpierw są problemy ze stroną potem nagle ktoś kradnie prąd ,wybucha komputer albo klawiatura się połamie 

Prezentacja świetna chętnie bym wbił pograć ale ja wciąż czekam na serwer który wystartuje o czasie 

Opublikowano

Jeszcze raz brawa "administracjo". Nie dość, że nie zamieszczacie żadnych info na FB lub MPC to do tego nic. 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Jeszcze raz brawa "administracjo". Nie dość, że nie zamieszczacie żadnych info na FB lub MPC to do tego nic. 

Oj nie popłacz się... i tak smów nie dostaniesz ;p skarpeto ;p 

Info od Pani gm na ts

'Zaro wszystko będzie' 

Skoro zara to czekomy :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I wszystko jasne na ts dowiedzieliśmy się że nie działał is!!!!!

NIE DZIAŁAŁ IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i naprawiali ale juz naprawili wiec zaraz będzie. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

@harry22 pewny jestes ?

Wybacz sugerowałem się tym co pisali tutaj ludzie, bo dla mnie to nie wypał wiec nawet się tym nie interesowałem.

Kto jest w administracji??

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

To po co  co chwile komentujesz jacy to oni źli  bo napisali godzinę startu   i się nie wywiązali  wyłącz temat i tyle a nie płaczesz

Nawet raz nie napisałem że są "zli" ;p 

Comaback to podstawówka ...

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Mi się podoba serwer napewno zagram  ,, bardzo podoba mi się również system KD aż 6 Slotów dobry pomysł dla mnie bomba :)

Venum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...