Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

130h + bloodhound i zero skinów?

Myru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to niesamowity pech czy co? Każdy narzeka po forach, że mu dropi bronie za 0,03$, że limit tygodniowy to 8 przedmiotów itp. A mi nie wypadło jeszcze NIC. A gram głównie deathmatche i wyścigi zbrojeń, czyli mecze 5-10 min, więc wychodzi ich dość dużo w tych 130h. Dodatkowo testowo 6 h przesiedziałem na idlach i NIC, tylko 2 skrzynki. Jedynie raz w tygodniu dostaję skin broni wraz z levelem.... Żeton bloodhound podobno zwiększa drop dwukrotnie, na nim mam ok. 40h grania i fakt 0x2 = 0 
Chyba jestem jedynym takim przypadkiem w CS? Coś źle robię?
Co mecz widzę ktoś dostaje skiny, ale nie wiem czy to "przypadek" czy za level. 

Opublikowano

No nic dzięki za potwierdzenie, że to tylko mój odwieczny pech. Przy okazji zapytam, bo wszędzie informacje są inne. Skoro jest limit dropu 4, to jest to teoretycznie podzielone, że 2x skin 2x skrzynka, czy też losowo i można mieć 4 skrzynki albo 4 skiny?
Ps. Na tym forum w FAQ jest napisane, iż limit to 6. Więc jak mówię każdy inaczej 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...