Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo w CS:GO

vPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wczoraj dropnalem m4 upadek ikara fn.

Dzisiaj typek powiedzial zebym mu dal on mi potem poda kod steam za 150 euro

Niestety dalem mu i mnie ojebal

W eq ma jakies dragon lory itp (lacznie 6000 euro)

Czy jest mozliwosc ze odzyskac item (mam ss;y)

i ze zbanują tego skurwiela

PLEASE FAST!

Za pomoc 300 lajków 

by Neosieł

Opublikowano

Nie da rady :( Dałeś mu za darmo tą M4. Powinieneś wiedzieć, że takie rzeczy załatwia się przez allegro, albo wcale :(

Możesz nam dać link do profili to zraportujemy z odpowiednim dopiskiem B)

Opublikowano

Mam ss;y ze obiecuje mi 150 euro, no k***a prosze was

nawet z takimi dowodami nie da rady..?

by Neosieł

Opublikowano

Mam ss;y ze obiecuje mi 150 euro, no k***a prosze was

nawet z takimi dowodami nie da rady..?

No nie da się, dałeś się oszukać i tyle. Po prostu byłeś głupi i myślałeś, że Ci zapłaci. Dzisiaj nie trudno kogoś oszukać w internecie.

Opublikowano

Nie ma żadnych szans na odzyskanie. Oddałeś mu to dobrowolnie, Steam nie załatwia spraw spoza systemu traedowania. Podobnie jest w przypadku kodów PaySafeCard.

Opublikowano

Lol, jeśli to był scam i udowodnisz to to Valve zwróci Ci skiny. Miałem paru znajomych którym wirusem ukradli skiny i Valve im oddało je.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Lol, jeśli to był scam i udowodnisz to to Valve zwróci Ci skiny. Miałem paru znajomych którym wirusem ukradli skiny i Valve im oddało je.

Valve od jakiegoś czasu już nie zwraca itemów.

Opublikowano

Ale to co innego, on mu ten przedmiot sam oddał i był tego świadomy. ;)

Opublikowano

Wytłumacz mi jedno dlaczego robiłeś to bez żadnego zabezpieczenia? Przecież są takie strony jak opskins.com, allegro czy inne ebaye a nawet wymienić na klucze. Przecież nie jeden temat o podobnej sytuacji już był. Jedyne co Ci pozostało to napisać na support i modlić się żeby ruszyli tam swoje dupska i cofneli Ci item. Niektórzy muszą się ciężko przekonać na własnej skórze żeby się czegoś nauczyć.

Opublikowano

Odzyskasz Skina. napisz do supportu tylko po angielsku szanse masz by odzyskać 

ps. cymbały od tego jest k***a support by załatwiał takie rzeczy XDDD  xD  xD  xD

Opublikowano

Odzyskasz Skina. napisz do supportu tylko po angielsku szanse masz by odzyskać 

ps. cymbały od tego jest k***a support by załatwiał takie rzeczy XDDD  xD  xD  xD

Nie odzyska skina dobrowolnie mu go dal :).Nawet sobie nie rob nadziei bo skina nie zobaczysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...