Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kpina bany za nic

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolega przyszedł się pożalić i troszku go zjechaliście jak on Rumbla xD

faktycznie nazwanie mnie idiotą sprawia ze jest mi przykro *__________________*

Opublikowano

faktycznie nazwanie mnie idiotą sprawia ze jest mi przykro *__________________*

Jeżeli to był sarkazm to rzeczywiście nie ma się czym przejmować bo nazywanie cię idiotą to dla ciebie komplement.

Kilka porad na SoloQ póki masz bana przemysl sobie

-Staramy sie nie flamic no co ci to da?

Oprócz tego że możesz go sprowokować do trollowania bo skoro napisałeś mu że jest uslles to po co ma grać normalnie

-przegrałes rankeda w 20 m idź zagraj

Normala/arama wyjdź się przewietrzyc czy pobiegac

-Uswiadomienie kogos że jest gownem nie sprawi że będzie grał lepiej

-Denerwuje cię ktos? Może cały team zachowaj nerwy na wodzy i z mute all

- Grasz jako jungler wpadasz tam gdzie twoja drużyna gra najgorzej lecz nie możesz zapomniec o innych lainach

Gmyru---1.png

Opublikowano

Jeżeli to był sarkazm to rzeczywiście nie ma się czym przejmować bo nazywanie cię idiotą to dla ciebie komplement.

Oprócz tego że możesz go sprowokować do trollowania bo skoro napisałeś mu że jest uslles to po co ma grać normalnie

- Grasz jako jungler wpadasz tam gdzie twoja drużyna gra najgorzej lecz nie możesz zapomniec o innych lainach

ZABIJ SIE O C**J, JEBIE MNIE ZE WARNA/BANA DOSTANE, NIE WYTRZYMUJE GDY TAKICH BEZMÓZGICH ŚMIECI WIDZE XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

po co mi te porady? Ja gram na midzie nie na jungli i ja wiem jak mam grać tylko te zwierzęta tfu."ludzie" Nie wiedzą
Opublikowano

Nie moja wina ze mnie losuje z idiotami, jak nie troluja mnie to jestem cicho ba nawet czasem pochwale no ale bez przesady jak mi na rankedzie w goldzie 1 gdzie mam wysokie mmr doda mi do drużyny corkiego kamikadze supporta 1/9 i rumble na topie co gra jak brąz silver

Właśnie dobrali Ci team do Twojego charakteru, żebyś nie czuł się samotnym idiotą w teamie. Dobieranie graczy w Lolu jest dobre.

Ktoś musi ich uświadomić ze są gownami i nie powinni grać w gry bo tylko denerwują i stresuja ludzi chcących grać dla przyjemności np mnie

Ciebie też trzeba uświadomić więc jesteś gównem, rozumiesz? Denerwujesz graczy i stresujesz ludzi którzy włączyli Lola po to aby się dobrze bawić rywalizując z drużyną przeciwną.

0LsM05U.png

Odkrywca
Opublikowano

Ale wy jesteście głupi i naiwni :) Gościu pewnie się teraz czuje jak jakiś KRUL TROLLU :DD

czy ja wiem czy troll wiele jest takich ludzi jak on:)

Opublikowano

ZABIJ SIE O C**J, JEBIE MNIE ZE WARNA/BANA DOSTANE, NIE WYTRZYMUJE GDY TAKICH BEZMÓZGICH ŚMIECI WIDZE XDDDDDDDDDDDDDD

Pokazales swoj poziom, a potem tematy czym wykeruje 1 vs 9 bo jestem w bronzie I ale mam umiejetnosci challangera .... pff

Gmyru---1.png

Opublikowano

Ciebie też trzeba uświadomić więc jesteś gównem, rozumiesz? Denerwujesz graczy i stresujesz ludzi którzy włączyli Lola po to aby się dobrze bawić rywalizując z drużyną przeciwną.

rywalizacją nazywasz granie 3 vs 5? Corki się bawi w japońskiego kamikadze i tym swoim samolocikiem wlatuje w rengara i viktora po czym zdycha jak gowno i hardkorowy rumble co tylko feduje?

To się powinno zaliczać jako minion bo gracz z golda to to nie jest, w silwerze może bym to wytrzymał Ale w Gold 1 i niższe platyny. Jakby były reporty za bycie psychicznie uposledzonym to bym reportowal a tak to muszę im dac verbal abuse bo za nic innego kary nie ma :C

Opublikowano

rywalizacją nazywasz granie 3 vs 5? Corki się bawi w japońskiego kamikadze i tym swoim samolocikiem wlatuje w rengara i viktora po czym zdycha jak gowno i hardkorowy rumble co tylko feduje? 

To się powinno zaliczać jako minion bo gracz z golda to to nie jest, w silwerze może bym to wytrzymał Ale w Gold 1 i niższe platyny. Jakby były reporty za bycie psychicznie uposledzonym to bym reportowal a tak to muszę im dac verbal abuse bo za nic innego kary nie ma :C 

Bondzowi nie wymagaj od Bronzów za dużo, każdy się tutaj uczy grac tak jak Ty sam. Inaczej nie byłbyś z nimi w tej samej dywizji.

Opublikowano

Są kary za specjalne umieranie. Pomaganie drużynie przeciwnej więc co ty pieprzysz? Nie atakuj innych graczy za słabą grę. możesz dać im raporta np. Słaby gracz. Jeśli to zaakceptują to wybrany gracz otrzyma słabszych przeciwników z którymi sobie poradzić może.

Co do tematu to chyba powinien być zamknięty. Chyba że serio nabijanie postów jest coś warte ;p

Opublikowano

Są kary za specjalne umieranie. Pomaganie drużynie przeciwnej więc co ty pieprzysz? Nie atakuj innych graczy za słabą grę. możesz dać im raporta np. Słaby gracz. Jeśli to zaakceptują to wybrany gracz otrzyma słabszych przeciwników z którymi sobie poradzić może.

Co do tematu to chyba powinien być zamknięty. Chyba że serio nabijanie postów jest coś warte ;p

I widzisz tu się różnimy, ją chce żeby takie gowno dostało karę a nie żeby losowalo mu słabszych przeciwników, to by była nagroda.
Opublikowano

I widzisz tu się różnimy, ją chce żeby takie gowno dostało karę a nie żeby losowalo mu słabszych przeciwników, to by była nagroda.

Za co karę? Za słabszą grę? Zastanów się zanim coś powiesz. Każdy kiedyś był słabszy i grał gorzej, a to że dostajesz do teamu takich ludzi jest winą tylko i wyłącznie TwojąTwojego mmr.

­

Opublikowano

Za co karę? Za słabszą grę? Zastanów się zanim coś powiesz. Każdy kiedyś był słabszy i grał gorzej, a to że dostajesz do teamu takich ludzi jest winą tylko i wyłącznie Twoją i Twojego mmr.

­

to jest moja wina ze na moim NORMALNYM mmr w goldzie 1 dodaje mi platyny i goldy do drużyny z mechaniką silwera? Jak ktoś ma gorszą grę to widać że tylko gra nie wyszła a jak ktoś nawet mechanicznie nie gra jak Gold 1 lub platyna to takim gownom należy się kara bo raczej sami nie zaszli do tej ligi
Opublikowano

Wytłumacz mi po co ten płacz?

Ciągniesz ten sam temat, mimo, że zostało to już wyjaśnione.

Ogranicz swoje słowa na chacie, to unikniesz kolejnych banów.­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

imo te bany i restrykcje czatu sa nie potrzebne. Jak ktos chce flejmic to moze nawet z tym flejmic, a utrudnia to komunikacje z druzyna. Nie rozumiem sensu tego, tak samo jak tych porad co pisza na poczatku gier typu zachowujac sie pozytywnie wygrywasz wiecej % gier :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...