Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kpina bany za nic

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dostałem bana na 2tyg, ponieważ typek ode mnie trollował, i TRZY razy podczas całej gry napisałem obelgę w jego stronę. Tak to na nikogo nic nie flejmiłem, jedyne co pisałem to drake/baron/come with me etc. Typek zrobił 0/15/5, i wygrał bo wyccarowałem grę. Ja mam bana, on trolluje dalej :3

ggwp rioto

edit: poza tym 0 flame w innych grach, jestem oazą spokoju, so rioto?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ban jest na 14 dni jak juz :D.

Bana dostales poprawnie, system dziala prawidlowo nic tylko czekac az wiekszosc flamerow zostanie pobanowanych.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ban jest na 14 dni jak juz :D.

Bana dostales poprawnie, system dziala prawidlowo nic tylko czekac az wiekszosc flamerow zostanie pobanowanych.

Otóż ten system nie działa do końca prawidłowo.

Opublikowano

Trochę cb rozumiem ze na tym poziomie noobki się ttrafiają ale jak możesz to daj link do tego meczu ciekawi mnie co ty w tym meczu zrobiłeś mając żal do innych

Opublikowano

Z tym afk trochę przesadziłeś, jeśli twoja drużyna zaczyna przegrywać linie i na czacie leci spam to mute all. Jedna rada graj dla siebie i przestań zwracać uwagę innym, bo przez to jeszcze bardziej ich zdenerwujesz i specjalnie ci grę przegrają.

Opublikowano

Z tym afk trochę przesadziłeś, jeśli twoja drużyna zaczyna przegrywać linie i na czacie leci spam to mute all. Jedna rada graj dla siebie i przestań zwracać uwagę innym, bo przez to jeszcze bardziej ich zdenerwujesz i specjalnie ci grę przegrają.

był ace dla nas i zostało nas 3 Ale ja byłem martwy a te gowna się cofnely zamiast zrobić barona więc nie zasłużyły żebym nawet próbował dalej to ugrać.

Co myślicie o klamaniu na końcu gry ze gg gdy gra była easy? Dużo ludzi za Easy reportuje,

Edit: mornes dostałem na 15 dni wiesz umiem liczyć więc proszę mnie nie poprawiać

Opublikowano

Skąd ja to znam? Także dostałem podobnego bana na 2 tygodnie, też w mailu mnie powiadomili. Z tą różnicą, że ja potrafiłem to przyjąć, zrozumiałem jak bardzo toksyczny byłem. Następnym razem radzę trzymać przysłowiowy język za zębami a jeżeli już konflitk wisi w powietrzu radzę mutować wszystkich po kolei, nie ciągnąć tego dalej.

był ace dla nas i zostało nas 3 Ale ja byłem martwy a te gowna się cofnely zamiast zrobić barona więc nie zasłużyły żebym nawet próbował dalej to ugrać.

No nie dziwię się.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jak gra ci się nie podobała ( była easy ) to po prostu nic nie piszesz, a nie piszesz easy... to jest kwestia kultury, a jak jej nie masz to słusznie cię zbanowali, żeby pokazywać się publicznie, trzeba ją mieć, a nie być gburem. Nawet obrażanie słabych graczy, to po prostu jest kwestia tego, że albo nie użyłeś mózgu, albo po prostu jesteś zbyt zaślepiony tą grą i zapomniałeś już o normalnym zachowaniu, przemyśl to co by było jakby ciebie tak flamowali jakbyś był tacy jak oni/on ( NA PEWNO chociaż raz feedowałeś w grze - nie mówię, że specjalnie ). Nikt nie jest najlepszy w tej grze, a obrażanie innych graczy, bo im nie idzie - albo lepiej - arogancko myśląc, że jesteś lepszy i powinni się ciebie bezinteresownie słuchać, jest po prostu dziecinne. Zobacz, ile osób tak narzeka na tym forum jak Ty, na pewno na ciebie kiedyś narzekali właśnie tak samo jak ty na nich, więc jeżeli chcesz wygrywać, musisz być od nich lepszy, bo narazie nic nie pokazujesz.

Oczywiście, można się czasami zdenerwować i jest to normalne, ale dlaczego ta gra wpędza ludzi w szał? Nie wiem, przecież nie ma sensu się denerwować o jedną przegraną, zdarza się, przecież nie jesteście na poziomie jakiegoś najlepszego gracza, a nawet i oni przegrywają, może być to irytujące, że przegrywasz, mimo, że Ty nic nie zrobiłeś, ale o to w tym chodzi, żeby wygrać RAZEM, zdarzają się i lepsi od ciebie ludzie, ale to oznacza, że gorsi też muszą być, bo inaczej nie dałbyś rady. 

Opublikowano

Jak gra ci się nie podobała ( była easy ) to po prostu nic nie piszesz, a nie piszesz easy... to jest kwestia kultury, a jak jej nie masz to słusznie cię zbanowali, żeby pokazywać się publicznie, trzeba ją mieć, a nie być gburem. Nawet obrażanie słabych graczy, to po prostu jest kwestia tego, że albo nie użyłeś mózgu, albo po prostu jesteś zbyt zaślepiony tą grą i zapomniałeś już o normalnym zachowaniu, przemyśl to co by było jakby ciebie tak flamowali jakbyś był tacy jak oni/on ( NA PEWNO chociaż raz feedowałeś w grze - nie mówię, że specjalnie ). Nikt nie jest najlepszy w tej grze, a obrażanie innych graczy, bo im nie idzie - albo lepiej - arogancko myśląc, że jesteś lepszy i powinni się ciebie bezinteresownie słuchać, jest po prostu dziecinne. Zobacz, ile osób tak narzeka na tym forum jak Ty, na pewno na ciebie kiedyś narzekali właśnie tak samo jak ty na nich, więc jeżeli chcesz wygrywać, musisz być od nich lepszy, bo narazie nic nie pokazujesz.

Oczywiście, można się czasami zdenerwować i jest to normalne, ale dlaczego ta gra wpędza ludzi w szał? Nie wiem, przecież nie ma sensu się denerwować o jedną przegraną, zdarza się, przecież nie jesteście na poziomie jakiegoś najlepszego gracza, a nawet i oni przegrywają, może być to irytujące, że przegrywasz, mimo, że Ty nic nie zrobiłeś, ale o to w tym chodzi, żeby wygrać RAZEM, zdarzają się i lepsi od ciebie ludzie, ale to oznacza, że gorsi też muszą być, bo inaczej nie dałbyś rady.

już ci mówię, jak mnie flejmia bo np feeduje bo jungler to idiota to włączam trol Mode lub idę afk najzwyczajniej
Opublikowano

już ci mówię, jak mnie flejmia bo np feeduje bo jungler to idiota to włączam trol Mode lub idę afk najzwyczajniej

No to jak włączasz "trol mode" to po co teraz płaczesz, że dostałeś bana? Jak ma się trolli w teamie, to staraj się sam to wygrać, masz afków - Lepiej, czym mniej graczy tym lepiej się gra. Ostatnio wygrałem 2v5 rankeda, więc wszystko jest możliwe.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Bana nie dostałeś za sam flame, nie dostałeś go także za obrażanie innych osób. Dostałeś go za ragequit.­ Gdyby go nie było, prawdopodobnie zakończyłoby się to na blokadzie chatu. 

PS Nie radzę włączać "troll mode", ponieważ dowalają blokady na rankedy na 35 gier, a granie draftów z osobami, które trollują gry ciągle jest serio denerwujące ;)

Opublikowano

Bana nie dostałeś za sam flame, nie dostałeś go także za obrażanie innych osób. Dostałeś go za ragequit.­ Gdyby go nie było, prawdopodobnie zakończyłoby się to na blokadzie chatu.

PS Nie radzę włączać "troll mode", ponieważ dowalają blokady na rankedy na 35 gier, a granie draftów z osobami, które trollują gry ciągle jest serio denerwujące ;)

W momencie bana miałem jeszcze blokadę na 9 rankow,

I nie nie gra się lepiej w mniej osób bo samym azirem sam z jakimś corkim kamikadze nie wygram na 3 tanki i 2 cary w enemy, rito powinni permanentnie banowac takie gowna co w wysokim goldzie odpierdalaja takie plejsy rodem z brązu

Opublikowano

Otóż ten system nie działa do końca prawidłowo.

Pod jakim względem? Wyzwałeś gościa, więc ban za flame jest słuszny. Zawsze możesz wkleić nam historię czatu, która przyszła na twój e-mail.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

No tak Ale k***a zaoram na lini jakiegoś śmiecia i on ma ból dupy i raportuje mnie po grze albo jak wygramy w 20minucie i jak pisze Easy to się oburzają no nie będę pisał ggwp jeżeli było Easy, nie będę im pisał ze nie było jak było no pls

... Jeszcze sie dziwisz za co masz tego bana ?

a i ja nie ogarniam tego systemu, Flejmie czasami najczęściej jest to ADC nie wiem czemu ale jak zawsze gram w moim pseudo Goldzie to bot lanne mowiac szczerze gra jak gowno

i im o tym przypomnę jak kolega od niesłusznego bana i przez moje meki i flejmy jeszcze nawet niedostalem tego przypomnienia. z Raporta ze sie zle zachowuje itp.

Gmyru---1.png

Odkrywca
Opublikowano

miałem noby i musiałem kierować a na mailu przysłali mi tylko to co ja pisałem,co myslicie?

Uważam że reprezentujesz dno tej gry:) Skoro jestes taki z*******y i kerujesz to zamknij morde i "keruj", Ilu już takich ludzi spotkałem którzy uważali że jak maja w c**j killi to wygrają sami gre i innych moga wyzywac bo im poszło słabiej lub na jego lini był mocniejszy gracz lub po prostu niefart.. Ta gra polega na teamplayu jeżeli ktos sobie nie radzi to zamiast go wyzywac zejdz na jego linie i daj mu zlapac killa czy dwa.

Opublikowano

Uważam że reprezentujesz dno tej gry:) Skoro jestes taki z*******y i kerujesz to zamknij morde i "keruj", Ilu już takich ludzi spotkałem którzy uważali że jak maja w c**j killi to wygrają sami gre i innych moga wyzywac bo im poszło słabiej lub na jego lini był mocniejszy gracz lub po prostu niefart.. Ta gra polega na teamplayu jeżeli ktos sobie nie radzi to zamiast go wyzywac zejdz na jego linie i daj mu zlapac killa czy dwa.

Tak bo w 50 minucie zejde na linie żeby pomóc mu. Gowna są i będą, córki kamikadze i rumble reprezentowali wyższy poziom niedojebania mozgowego i nawet jak na początku im pomagalem to i tak są gownami i mimo przewagi przejebali linie a potem gre
Opublikowano

Prosze cie człowieku... każdemu może zdarzyć się gorszy dzień to nie jest powód do flejmu... słuszny ban ,,córki kamikadze i rumble reprezentowali wyższy poziom niedojebania mozgowego" ty najwyraźniej nie reprezentujesz wyższego poziomu. To że tobie lepiej poszło akurat w tej grze nie znaczy że inni są gównami.

Odkrywca
Opublikowano

Tak bo w 50 minucie zejde na linie żeby pomóc mu. Gowna są i będą, córki kamikadze i rumble reprezentowali wyższy poziom niedojebania mozgowego i nawet jak na początku im pomagalem to i tak są gownami i mimo przewagi przejebali linie a potem gre

to nie wiem idz sie zabij.. Ta gra nie jest dla ciebie widocznie albo graj na boty i nie placz

Opublikowano

"ban niezasluzony poza tym miałem noby i musiałem kierować"

A co ty cepie myślałeś że ujdzie ci to płazem?

Cholera, powiem tak. U mnie za jedno słowo f**k otrzymałbyś perma. Jeszcze coś dominatorze? Ty kuźwa kierujesz team? miałeś noby? Wiesz co to są noby (noob) (91% społeczeństwa nie wie)

BAN JEST ZASŁUŻONY Mam nadzieję że skończy się takie ciągłe nękanie graczy którzy nie radzą sobie z grą, spotkałem w teamie typków. Jeden obrażał kolegę o statusie 2/11 Więc podszedłem do sprawy jasno że nie jest to jego wina. Zapytałem co się dzieje, miał problemy z połączeniem i lagowało mu. Pomogłem i razem w duecie oczyściliśmy linię, skoczyliśmy na linie sąsiednie i walnie doprowadziliśmy grę do zwycięstwa. (może citował ale) to nie moja sprawa, najważniejsza jest kultura i gra z klasa.

Twoje zachowanie przywoływaczu jest nie honorowe, dlatego ban ci się należy, jeśli się nie uspokoisz oczekuj perma do 2222 roku. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie są gównami zapamiętaj to sobie. To są ludzie których nie znasz i należy im się szacunek. Bez względu na to jak grają, tobie odpoczynek się przyda. Oj tak! Coś jeszcze chcesz dodać?

@upa zauważono znaczną poprawę zachowania graczy na eune. (dobra robota riot team) tYLE ODEMNIE

Opublikowano

"ban niezasluzony poza tym miałem noby i musiałem kierować"

A co ty cepie myślałeś że ujdzie ci to płazem?

Cholera, powiem tak. U mnie za jedno słowo f**k otrzymałbyś perma. Jeszcze coś dominatorze? Ty kuźwa kierujesz team? miałeś noby? Wiesz co to są noby (noob) (91% społeczeństwa nie wie)

BAN JEST ZASŁUŻONY Mam nadzieję że skończy się takie ciągłe nękanie graczy którzy nie radzą sobie z grą, spotkałem w teamie typków. Jeden obrażał kolegę o statusie 2/11 Więc podszedłem do sprawy jasno że nie jest to jego wina. Zapytałem co się dzieje, miał problemy z połączeniem i lagowało mu. Pomogłem i razem w duecie oczyściliśmy linię, skoczyliśmy na linie sąsiednie i walnie doprowadziliśmy grę do zwycięstwa. (może citował ale) to nie moja sprawa, najważniejsza jest kultura i gra z klasa.

Twoje zachowanie przywoływaczu jest nie honorowe, dlatego ban ci się należy, jeśli się nie uspokoisz oczekuj perma do 2222 roku. Pozdrawiam

Nie obchodzi mnie jak ci idzie w grach z gównami, ja sobie nie radze gdy mam takie coś w druzynie wiec uswiadamiam im zeb nie grali wiecej bo licze na to ze ich liczba spadni :D

Noob (zapis w leet speakn00b) – określenie stosowane w slangu użytkowników komputera i internetu oraz graczy komputerowych (szczególnie gier wieloosobowych). Oznacza osobę reprezentującą sobą cechy negatywne lub zachowującą się w sposób niewłaściwy w rozumieniu społeczności internautów lub graczy komputerowych. W grach wieloosobowych słowo to oznacza gracza o niskich umiejętnościach (gówno), który nie stara się ich poprawić.

ale w sumie retard lepiej pasuje, ps wiem co znaczy :B

Nie są gównami zapamiętaj to sobie cwelu. To są ludzie których nie znasz i należy im się szacunek. Bez względu na to jak grają, tobie odpoczynek się przyda. Oj tak! Coś jeszcze chcesz dodać?

Nie znam i nie należy im sie szacunek, jak taki smiec kupi bosty do platyny 5 a potem spada rujnując wszystkim dookoła rankedy to nie nalezy mu sie szacunek, niech gra tam gdzie moze czyli w brązie, choc nie wiem bo tam niektore gowna jakis poziom reprezentują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...