Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - wykonam serwer według Twojego pomysłu.

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podnoszę temat, prosiłbym też moda o usunięcie postów bo 50 odpowiedzi jest które są ref, albo bezsensowne kłamstwa

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pójdź pobaw się z jakimiś serwerami w drobne współprace bez płatne, nabierz doświadczenia większego i zaufania wśród serwerów.

Opublikowano

Pójdź pobaw się z jakimiś serwerami w drobne współprace bez płatne, nabierz doświadczenia większego i zaufania wśród serwerów.

A to dlaczego? Co ci się stało? Niechcę cię obraźić ale widze, że nie masz co robić i piszesz bezsensowne posty :/

1. Doświadczenie posiadam, co z tego, że nie jest wypisane - co trzeba to potrafię zrobić

2. Zaufanie również posiadam

Więc poprosiłbym cię o nie pisanie takich komentarzy i najbijanie sobie postów jeśli nie masz racji ;D

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

A to dlaczego? Co ci się stało? Niechcę cię obraźić ale widze, że nie masz co robić i piszesz bezsensowne posty :/

1. Doświadczenie posiadam, co z tego, że nie jest wypisane - co trzeba to potrafię zrobić

2. Zaufanie również posiadam

Więc poprosiłbym cię o nie pisanie takich komentarzy i najbijanie sobie postów jeśli nie masz racji ;D

500 postów więcej nie potrzebuje do szczęścia, jakoś nie widzę żeby jakiś serwer cię polecił.

Na MPCforum nie pokazałeś nic ciekawego nie zrobiłeś tuta o pluginach a ni nic tylko szukasz współpracy by zarobić sobie. 

Mógł byś się bardziej postarać by zachęcić przyszłego zleceniodawcę. 

Opublikowano

Kto jest zainteresowany to napiszę. Nie mam niestety czasu na robienie tutów jak dostanę zlecenie.. Mam żucić zlecenie na bok bo jedna osoba chce tutorial? Tutorialów na necie jest już zdecydowanie za dużo, więc po co pisać następny. To nie moja również wina, że ludzie nie piszą, że im wykonałem paczkę itd, też na to nie mają czasu bo wolą zająć się budową / otwarciem serwera.
A teraz pytanie do ciebie, dlaczego zacząłeś / zaczęłaś tą konwersacje?

409.jpg?7190

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKraftowany pytanka

1. z jakimi serwerami wspópracowałeś

2. umiesz pisać jakieś pluginy czy only-skripty?

3. te zabezpieczanie przed ddosami to konfigurujesz sam firewalla? czy korzystasz z gotowych tutoriali?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Napisz pw to ci odpiszę, potrafię robić to co potrzeba do funkcjonowania serwera, ochronę serwera również, ale po co komuś informację jak ja to robię? Ale nie, nie jestem technikiem, który ogarnia serwer, pobiera paczki etc, z youtuba xD jeśli oto chodzi ;D

409.jpg?7190

Opublikowano

@Kraftowy a czy @dekros123 zapytał Cię jak to się robi? Zapytał co potrafisz......

@dekros123 serdecznie nie polecam tego "technika" wystarczy przeczytać jego posty w tym temacie.

Wolność słowa ;)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

@szyszuPL ehh twoja "wolność słowa" mnie wporst dobija. Żeby polecić trzeba być kimś, a nie rzucać słowa na wiatr - taka prawda.
Szyszu, wez się nie czepiaj, przeczytaj co odpisałem, żeby napisał na PW więc w czym masz problem? I czytaj ze zrozumieniem, najlepiej kilka razy, jeśli czegoś nie rozumiesz :/
Nie jestem kimś, kto ma ochote wdawać się w dyskusję.

"3. te zabezpieczanie przed ddosami to konfigurujesz sam firewalla? czy korzystasz z gotowych tutoriali?"
potrafię robić to co potrzeba do funkcjonowania serwera, ochronę serwera również, ale po co komuś informację jak ja to robię?

szyszu, tak można poczytać sobie posty owszem, nie zabraniam, ale ci ludzie co u nich jestem / byłem technikiem, jakoś wątpliwości do mnie nie mieli

409.jpg?7190

Opublikowano

no właśnie chyba mieli bo jakoś pozytywnych komentarzy na twój temat tu nie widać ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Czy ty myslisz, ze ludzie mają czas pisać takie coś, "ok zrobil mi" czy coś w tym stylu? Co ty wgl odemnie oczekujesz? Wiesz co, ja mam dość z tobą dyskusji, dlaczego? - od samego początku się czepiasz, bez sensownego powodu. Uwierz, że ja gadam ludzmi na poziomie, a nie z kimś kto mnie wkurza... pisz co chcesz, ja już na twoje bez sensowne, w szczególności twoje posty - nie będe odpowiadał, bo mam dość kłótni z ludzmi takimi jak ty...

W razie jakich kolwiek pytań
~ PW

409.jpg?7190

Opublikowano

już się nie udzielam, napiszę Ci tylko żebyś nie żył w nie świadomości, ale większość forum ma z Ciebie nie złą bekę, trzymaj się !

sygnatura.png

Opublikowano

Niech ci będzie haha, ale beke to ja mam z takich ludzi jak ty, jeśli chcesz jeszcze jakąś glupote napisać to lepiej na PW zeby ludzie nie widzieli jaki jesteś żałosny.

409.jpg?7190

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...