Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - wykonam serwer według Twojego pomysłu.

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam pana @Kraftowy . Powód?
Napisałem do niego grzeczną wiadomość z pytaniem czy potrafi programować, w odpowiedzi dostałem kilka przekleństw, dużą liczbę wyzwisk itd a napisałem tylko PYTANIE o to co potrafi i ODPOWIEDŹ na to co zawarte jest tutaj (nie chciałem spamić). Po mojej odmowie (tak odmówiłem) dostałem kolejną falę obrażliwych słów + dowiedziałem się że jestem "zjeb***". 

@AntyWarn - Moja wypowiedź jest konstruktywna  i zawiera powód, jest też na temat, choć i tak wiem że dostanę za nią 5pkt, jak za niemal każdą moją krytykującą odpowiedź, zwrócenie uwagi itd. BRAWA DLA ASASYNA :')

@Kraftowy Czego oczekuje? Tego czego od każdego technika, znajomości jakiegokolwiek języka programowania. Ty potrafisz robić serwery z cudzych paczek więc nie ma o czym pisać, nie nadajesz się i tyle...

Zdanie "Osobiście jestem zwollenikiem silniku serwera Bukkit, ponieważ według mnie jest on troche lepszy, ale miałem też doczynienia z silnikiem Spigot i nie różnią się zbyt wiele od siebie." Mnie rozbawiło najbardziej :DDDDD

Bukkit to to samo co Spigot. Z tym że Bukkit jest porzucony, nie rozwijany a spigot ? A spigot jest po pierwsze przychylniejszy dla programistów (oficjalna dokumentacja bukkita jak i spigota znajduje się tylko i wyłącznie na stronie spigota), no i ma więcej lepszych funkcji do tego jest wydajniejszy.

"ponieważ według mnie jest on troche lepszy" <- Widać nigdy nie miałęś do czynienia z prawdziwym tworzeniem serwerów bo nie wiesz nawet który jest bardziej zoptymalizowany.

@Damian200030 Pisać skrypty potrafi każdy właściciel, lub powinien potrafić. Lecz Technik powinien znać Jave i języki potrzebne do stron internetowych (PHP, JS, HTML, CSS) a z tych rzeczy @Kraftowy nie potrafi nic więc NIE może zostać technikiem bo się do tego po prostu nie nadaje. Zwracamy mu uwagę, ale on swoje... Jak się dziecko sparzy na dobrym serwerze odechce mu się technikowania

r9wfFzB.png

Opublikowano

@Diegool moją wypowiedz w szczegolnosc do ciebie potwierdza raz, twoje Hobby, a dwa napisales do mnie "nadajesz sie jedynie na pomocnika" czego odemnie oczekujesz? Tak jak ci napisałem nie mam dzisiaj ochoty, aby uzerac sie z tobą więc zegnam cie

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Także nie polecam pana @Kraftowy. Typek nie dość, że kłamie to jeszcze jest słaby psychicznie. Co z tego wynika, że jest słaby psychicznie? To, że odreagowuje w internecie agresją.

Opublikowano

Także nie polecam pana @Kraftowy. Typek nie dość, że kłamie to jeszcze jest słaby psychicznie. Co z tego wynika, że jest słaby psychicznie? To, że odreagowuje w internecie agresją.

POTWIERDZAM wcześniej się już tu udzielałem i również otrzymałem "zjebke" za to że napisałem prawdę, moim zdaniem widzący moderatorzy te kłamstwa i obłudy powinni go przynajmniej zbanować na miesiąc.

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napiszę jedno! Nie prawda, i ci co piszą, że ich "zjebiałem" to jest tego powód.. i mogę dać ssy z priv wiadomości, które są zapisane od początku jak ktoś napisał... a tacy ludzie co im napiszę prosto z mostu coś i potem się rzucają na całe forum, to widać ile mają lat i jakby się zachowali gdybym został ich technikiem... Lubie ludzi tak posprawdzać i to jak widać - sprawdza się...

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

POTWIERDZAM wcześniej się już tu udzielałem i również otrzymałem "zjebke" za to że napisałem prawdę, moim zdaniem widzący moderatorzy te kłamstwa i obłudy powinni go przynajmniej zbanować na miesiąc.

Po 1. Proszę was i innych o to, żebyście zaptrzestali nabijać sobie posty.

Po 2. Dlaczego piszecie, że "nic" nie potrafi znacie go osobiście, że KŁAMIECIE?

Po 3. Znam Kraftowego i wiem, że potrafi robić skrypty do minecrafta i ogarnąć serwer, więc proszę was - nie udzielajcie się w jego temacie, jeśli nie macie racji.

Opublikowano

@Damian200030 dzięki
I ja też proszę, nie pisać bezsensownych komentarzy bo ten temat ma prawie 40 odpowiedzi, a zadna sensowna

409.jpg?7190

Opublikowano

@Etaku tak udostępniam skrypt na sprawdzanie z autobanem, ale ma maly błąd, którego z powodu braku czasu nie aktualizuje / poprawiam (zlecenia na technika i dlatego nie aktualizuje go)

409.jpg?7190

Opublikowano

Szczyt cham.stwa z Twojej strony. Ludzie Ci pomagają a Ty do nich z ryjem? Człowieku ja Ci powiem jedno, to co napisałeś może mi zrobić 15 latek za free bez wynagrodzenia i bez żadnej rangi. Jeśli byś potrafił, questy wgrywać/pisać. Ustawiać drop/exp. Dodawać systemy np : petów. Dodawać eQ. Edytować różne rzeczy. Język c++ i inne. Umiesz to ? Wątpię. Więc o czym ty chcesz rozmawiać ? Chcesz być technikiem nie znając 3/4 rzeczy co powinno się. Możesz jedynie być pomocnikiem technika, innymi słowami "murzynem". A z Twojego pisania wnioskuje, że jesteś osobą emocjonalną która nie potrafi przyjąć słowa krytyki i już zaczyna się denerwować, wnioskuje również, że gdybym Cię posadziła na plikach chociażby torenzo nie potrafiłbyś nawet peta usunąć bądź dodać. Nie polecam. 

Ps. zamiast spamić 

byś się wziął za naukę, aby być takim chociaż średnim technikiem. Bo to co piszesz po 1000 razy na aktualizacji, robisz z siebie kompletnego osła i Twój wiek wynosi w 100% max 15 lat.

jebniety jestes haa.. co ma minecraft do plików terenzo z metin2 ?

Obczajam twoje tematy i widze jaki jestes profesjonalny pff. spierdalaj tylko sie spniasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...